Kotouče

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kotouče  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kotouče
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doprdele já jsem to vyzkoušel miliónkrát. když jsem chtěl na grunu zvedat na mrtvolu větší váhy, tak jsem většinou narazil na to, že tam nebylo tolik dvacítek a musel jsem to naložit
z části z 25tek, takže jsem vlastně cvičil dotahy, protože mají větší průměr než olympijské kotouče.
a jak tady psal někdo nade mnou, z čím více kotoučů naložíš činku, tím větší je rozdíl.
a viděl jsem všude jenom jedny litinové kotouče od grunu, stejný šmejd všude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
doprdele já jsem to vyzkoušel miliónkrát. když jsem chtěl na grunu zvedat na mrtvolu větší váhy, tak jsem většinou narazil na to, že tam nebylo tolik dvacítek a musel jsem to naložit
z části z 25tek, takže jsem vlastně cvičil dotahy, protože mají větší průměr než olympijské kotouče.
a jak tady psal někdo nade mnou, z čím více kotoučů naložíš činku, tím větší je rozdíl.

Pokud v breznu na morave zatahnu znacne mene nez budu mit natrenovane v mem fitku na 20kach grunech s 20kou tvrdou osou a budu vedet ze forma je stejna, tak se ti omluvim a vemu to vsechno zpet, ale uz to odted nechci s Tebou resit a nechci aby si reagoval na jakekoliv video mojeho vykonu, ktere si do sveho logu dam OK?

a konecne si zacal odpovidat jak clovek s normalni inteligenci a ne jak debil s kravinama a se smejicima se smajlikama
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Bajkonur napsal:

Pokud v breznu na morave zatahnu znacne mene nez budu mit natrenovane v mem fitku na 20kach grunech s 20kou tvrdou osou a budu vedet ze forma je stejna, tak se ti omluvim a vemu to vsechno zpet, ale uz to odted nechci s Tebou resit a nechci aby si reagoval na jakekoliv video mojeho vykonu, ktere si do sveho logu dam OK?

copak jsem reagoval na nějaké tvoje video za poslední měsíc? nebo víckrát než jednou?
anarkii

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že se toho moc nevyřešilo :) Taky sháním kotouče (litinový) za nějakou rozumnou cenu (30 mm), konkrétně 10 a 20kg, zatím jsem našel nejlevněji Hop-Sport (má někdo zkušenosti ?) za 448 resp. 896 Kč.

Věděl by někdo o něčem lepším ?
anarkii

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objednávka včera dorazila a vše OK, kotouče sem aji převážil a taktéž vpořádku (20.1, 10.1 a 5kg)

Za nižší cenu sem litinový kotouče nikde nenašel.

Tady ještě kód na slevu 5%: hegencz2013
Study

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sháním nějaké gumové kotouče - obecně nějaké, které vydrží, když s nimi člověk hodí ze 2m. Budu rád za jakékoliv tipy, kde sehnat. Eleiko, Ivanko a já nevím jaké jsou moc drahé.

Jinak klidně ještě by se mi hodil nějaký solidní stojan na dřepy (vzpěračský nejlépe) a nějaká olympijská osa.

PS Projíždím celý internet, ale radši se zeptám i tady.

https://www.instagram.com/studynkapetr/

Rychle na stránku:

Přejdi na: