|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
doprdele já jsem to vyzkoušel miliónkrát. když jsem chtěl na grunu zvedat na mrtvolu větší váhy, tak jsem většinou narazil na to, že tam nebylo tolik dvacítek a musel jsem to naložit
z části z 25tek, takže jsem vlastně cvičil dotahy, protože mají větší průměr než olympijské kotouče.
a jak tady psal někdo nade mnou, z čím více kotoučů naložíš činku, tím větší je rozdíl.
a viděl jsem všude jenom jedny litinové kotouče od grunu, stejný šmejd všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | doprdele já jsem to vyzkoušel miliónkrát. když jsem chtěl na grunu zvedat na mrtvolu větší váhy, tak jsem většinou narazil na to, že tam nebylo tolik dvacítek a musel jsem to naložit
z části z 25tek, takže jsem vlastně cvičil dotahy, protože mají větší průměr než olympijské kotouče.
a jak tady psal někdo nade mnou, z čím více kotoučů naložíš činku, tím větší je rozdíl.
a viděl jsem všude jenom jedny litinové kotouče od grunu, stejný šmejd všude. |
Pokud v breznu na morave zatahnu znacne mene nez budu mit natrenovane v mem fitku na 20kach grunech s 20kou tvrdou osou a budu vedet ze forma je stejna, tak se ti omluvim a vemu to vsechno zpet, ale uz to odted nechci s Tebou resit a nechci aby si reagoval na jakekoliv video mojeho vykonu, ktere si do sveho logu dam OK?
a konecne si zacal odpovidat jak clovek s normalni inteligenci a ne jak debil s kravinama a se smejicima se smajlikama
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Bajkonur napsal: | doprdele já jsem to vyzkoušel miliónkrát. když jsem chtěl na grunu zvedat na mrtvolu větší váhy, tak jsem většinou narazil na to, že tam nebylo tolik dvacítek a musel jsem to naložit
a viděl jsem všude jenom jedny litinové kotouče od grunu, stejný šmejd všude. |
Pokud v breznu na morave zatahnu znacne mene nez budu mit natrenovane v mem fitku na 20kach grunech s 20kou tvrdou osou a budu vedet ze forma je stejna, tak se ti omluvim a vemu to vsechno zpet, ale uz to odted nechci s Tebou resit a nechci aby si reagoval na jakekoliv video mojeho vykonu, ktere si do sveho logu dam OK? |
copak jsem reagoval na nějaké tvoje video za poslední měsíc? nebo víckrát než jednou?
|
|
| nahoru |
|
 |
anarkii
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že se toho moc nevyřešilo :) Taky sháním kotouče (litinový) za nějakou rozumnou cenu (30 mm), konkrétně 10 a 20kg, zatím jsem našel nejlevněji Hop-Sport (má někdo zkušenosti ?) za 448 resp. 896 Kč.
Věděl by někdo o něčem lepším ?
|
|
| nahoru |
|
 |
anarkii
|
Zaslal: st prosinec 11, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Objednávka včera dorazila a vše OK, kotouče sem aji převážil a taktéž vpořádku (20.1, 10.1 a 5kg)
Za nižší cenu sem litinový kotouče nikde nenašel.
Tady ještě kód na slevu 5%: hegencz2013
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 1:53 pm Předmět: |
|
|
Sháním nějaké gumové kotouče - obecně nějaké, které vydrží, když s nimi člověk hodí ze 2m. Budu rád za jakékoliv tipy, kde sehnat. Eleiko, Ivanko a já nevím jaké jsou moc drahé.
Jinak klidně ještě by se mi hodil nějaký solidní stojan na dřepy (vzpěračský nejlépe) a nějaká olympijská osa.
PS Projíždím celý internet, ale radši se zeptám i tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|