|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: st říjen 16, 2013 3:18 am Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | Ahoj,
poradili byste mi nějaký tipy na ochucení ovesné kaše? Totiž, já v podstatě denně ráno snídám ov. vločky a většinou to smíchám s nějakým čerstvým ovocem, někdy přidám trochu ar. másla, někdy trochu medu apod. Ale už se mi to prostě nějak zajídá.... a hlavně mi moc nevyhovují sladké snídaně, upravujete to někdo nějak "naslano"? Případně jak. Jen osolit to mi taky přijde takový "mdlý" a taky by se to zajedlo časem. |
Když sem hodně línej, tak stačí trochu sojovky a granulovaný česnek a je to lahoda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fothee
|
Zaslal: so říjen 19, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
pokud clovek rano vstava opravdu brzy a hodi se mu kazda minuta spanku navic, doporucoval bych si nachystat snidani vecer pred tim nez jdes spat. Dalsi moznost je jit spat o dvacet minut drive a privstat si. Je to jen o tom prestat se na neco vymlouvat a byt dusledny. Chci pribrat, musim snidat a pravidelne jist. Je to zacatek.
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 8:39 am Předmět: |
|
|
| Velor napsal: | | Já k snídani piju 600ml mléka a v tom mám 50-60g rozelmetých ovesných vloček, když jsem zkoušel 80-90 tak mi z toho už bylo hodně špatně |
No tak z tohohle by mi bylo taky hodne spatne
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | | Velor napsal: | | Já k snídani piju 600ml mléka a v tom mám 50-60g rozelmetých ovesných vloček, když jsem zkoušel 80-90 tak mi z toho už bylo hodně špatně |
No tak z tohohle by mi bylo taky hodne spatne |
500ml mléka do toho 200g vloček a rozmixovat. Normální klasická snídaně v době když jsem chodil do školy. Nikdy mi po tom špatně nebylo spíš naopak. Teď místo mléka používám protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Zdarec potřeboval bych poradit, co si dát ke snídani před maximálním výkonem. V neděli mám kanoistické závody a v 8:50 potřebuji jet cca. 4 minuty naplno. asi tak 2 - 1.5h před tím se pojedu rozjet na vodu. Co by bylo nejlepší abych měl energii na závod a zároveň mi nebylo špatně?. Nějaké ovoce, nebo by byl v pohodě i gainer třeba? Díky za radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
Mne pred súťažou dobre padli cestoviny s džemom. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
No chce to více sacharidů a tekutin den předem, v den závodu k snídani klidně nějakou lehkou kaši s troškou ovoce a před výkonem nějaký ten energy gel, např. jak dělá nutrend..to s dávám já, ty máš trošku jiný sport, ale kdybych se najedla před dřepama nebo mrtvým tahem tak se u toho asi pozvracím :D a před běžeckýma závodama si ten gel dávám taky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Slamak napsal: | | Mne pred súťažou dobre padli cestoviny s džemom. :) |
Bože...a já jsem si myslel, že žeru jak prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | No chce to více sacharidů a tekutin den předem, v den závodu k snídani klidně nějakou lehkou kaši s troškou ovoce a před výkonem nějaký ten energy gel, např. jak dělá nutrend..to s dávám já, ty máš trošku jiný sport, ale kdybych se najedla před dřepama nebo mrtvým tahem tak se u toho asi pozvracím :D a před běžeckýma závodama si ten gel dávám taky :D |
Takže v sobotu celý den více jíst? - Je v pořádku si trochu dopřát sladkosti? To zase bude dobrý na psychiku a jestli se to jenom počítá do toho, že budu víc jíst Jinak bych asi naopak trochu ubral bílkoviny - ty se blbě trávěj a nechci mít to trávení rozhašený. Můžu do sebe cpát i kvanta BCAA, protože je teď mám po ruce, jestli to pomůže abych byl v neděli co nejvíc v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
Záleží, jaký bude rozestup od snídaně. Pokud do dvou hodin, tak s bílkovinami poskrovnu, jestli delší, tak bych se jich nebál (např. odměrka osmdesátky). Jak už tu bylo zmíněno, na tenhle výkon nemusíš nijak hrotit stravu v den výkonu, jez to, na co jsi hlavně zvyklý, žádné experimenty (kvůli nervozitě by ses taky mohl akorát proběhnout párkrát na WC).
Tvůj výkon je relativně krátkodobá záležitost, takže se uplatní max ATP-CP systém, anaerobní glykolýza s trochou oxidativní fosforylace a pokud je to do 4 minut, tak bych neřešil nějaké energy gely před startem apod, to ti může spíš závod pokazit. Jediný, co by ti pomohlo, je suplementace kreatinem, ale na to už je trochu pozdě. Navíc jestli ty závody jsou one-time thing a nemáš je pak nějak pravidelně, tak to nemá smysl vůbec hrotit, stačí když si den předem naložíš více sacharidů. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:25 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Záleží, jaký bude rozestup od snídaně. Pokud do dvou hodin, tak s bílkovinami poskrovnu, jestli delší, tak bych se jich nebál (např. odměrka osmdesátky). Jak už tu bylo zmíněno, na tenhle výkon nemusíš nijak hrotit stravu v den výkonu, jez to, na co jsi hlavně zvyklý, žádné experimenty (kvůli nervozitě by ses taky mohl akorát proběhnout párkrát na WC).
Tvůj výkon je relativně krátkodobá záležitost, takže se uplatní max ATP-CP systém, anaerobní glykolýza s trochou oxidativní fosforylace a pokud je to do 4 minut, tak bych neřešil nějaké energy gely před startem apod, to ti může spíš závod pokazit. Jediný, co by ti pomohlo, je suplementace kreatinem, ale na to už je trochu pozdě. Navíc jestli ty závody jsou one-time thing a nemáš je pak nějak pravidelně, tak to nemá smysl vůbec hrotit, stačí když si den předem naložíš více sacharidů. |
Děkuju moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|