Jak nabrat 10 kilo do prosince

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nabrat 10 kilo do prosince  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak nabrat 10 kilo do prosince
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mrmza

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
mrkni sem http://the-beauty-gloss.blogspot.cz/

Kočka o rok starší než ty, se připravuje na pohárovku 1.12. do Brna viz http://www.skfcr.cz/kalendar od srpna.
Taky přibírá a startovala na podobné váze jako ty.
Koučuje ji tu z fóra Moog - https://forum.ronnie.cz/member228.html a Honza Caha.
Na jejím blogu najdeš i vzorové jídelníčky. Zatím má +6kg a vypadá to velmi dobře.
Třeba to bude pro tebe inspirace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

--
edit, viz pravidla fóra
Bajkonur

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw. 47 kg na 170 na tom mi nepřijde nic anorektického... v tvojem věku bych řekl naprosto normální váha.
fothee

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
btw. 47 kg na 170 na tom mi nepřijde nic anorektického... v tvojem věku bych řekl naprosto normální váha.

to je diskutabilni. Kdyz si vemes proporce lidi, vetsina chlapu vypada "chlapsky" pri vyska-100 +10= finalni vaha tj chlap pri 180 cm by mel mit alespon 90 kg, pokud nebude mit 15 procent tuku tak bude vypadat k svetu. U devcat v prumeru plati vyska nad metr - 10 ci -13 coz pri jeji vysce 170 odpovida prave tem 57 kg.

Jinak co doporucit, zustat u stravy jak jsi, pokud tydne nepriberes ani kilo, pridej jedno denni jidlo. Pribirat kilo tydne je krasa. Pokud na sobe citis ze jsi vyhubla, nemel by byt problem ze zacatku pribrat alespon 5 kg a ten zbytek se nejak dokuti casem. Hlavne trpelivost.

trenink pravdepodobne kruhac ci nejakou formu korteho.

jidelnicek papkat 5x denne a pravidelne. Dostatek tekutin a vitaminu. NIC neprehanet. Vseho moc skodi. Radeji opatrne krucek po krucku nez neco uspechat.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fothee napsal:
Bajkonur napsal:

to je diskutabilni. Kdyz si vemes proporce lidi, vetsina chlapu vypada "chlapsky" pri vyska-100 +10= finalni vaha tj chlap pri 180 cm by mel mit alespon 90 kg, pokud nebude mit 15 procent tuku tak bude vypadat k svetu. U devcat v prumeru plati vyska nad metr - 10 ci -13 coz pri jeji vysce 170 odpovida prave tem 57 kg.

Jinak co doporucit, zustat u stravy jak jsi, pokud tydne nepriberes ani kilo, pridej jedno denni jidlo. Pribirat kilo tydne je krasa. Pokud na sobe citis ze jsi vyhubla, nemel by byt problem ze zacatku pribrat alespon 5 kg a ten zbytek se nejak dokuti casem. Hlavne trpelivost.

trenink pravdepodobne kruhac ci nejakou formu korteho.

jidelnicek papkat 5x denne a pravidelne. Dostatek tekutin a vitaminu. NIC neprehanet. Vseho moc skodi. Radeji opatrne krucek po krucku nez neco uspechat.

Ženská, která má na 170 cm padesátsedm kilo je pěkně vyžraná. Pokud
to není kulturistka.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

to není kulturistka.

Hm, s BMI 20 bude strašně vyžraná. To už je obezita třicátého stupně, těsně před zápisem do knihy rekordů ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

to není kulturistka.

souhlasim, pri tehle vysce maji holky aspon 60kilo a skoro zadny tuk
pres pade maji bodyfitnesky do 162cm

mozna by ji mohl pomoci takovyhle jidelnicek: http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html

ale pribrat kilo za tyden je scifi
mozna tak pro kluka, co ma aspon 80 kilo, a stejne to bude svaly:tuk 1:1
radsi pul kilo ale kvalitne
a na ani ne padesatikilove holce to bude tak 20-30 deka a to poradne nepozna, takze za mesic max 2 kila

podle me nema cenu se sprasit, a pak to sundavat
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
to není kulturistka.

Ale fuj, tohle je pořádnej úlet. Pokud jsi na hubený, tak chápu, že se ti 170/57 líbit nemusí, ale objektivní hodnocení to rozhodně není.

Derek Poundstone
Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Bajkonur napsal:
to není kulturistka.

Ale fuj, tohle je pořádnej úlet. Pokud jsi na hubený, tak chápu, že se ti 170/57 líbit nemusí, ale objektivní hodnocení to rozhodně není.

Možná to bylo poněkud expresivní. Nicméně, kdybys viděl holku, která má na 170 cm skoro 60 kg na koupališti, řekl bys, že je pěkně oplácaná. No a já, protože jsem huba nevymáchaná, napsal jsem, že je pěkně vyžraná.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Možná to bylo poněkud expresivní. Nicméně, kdybys viděl holku, která má na 170 cm skoro 60 kg na koupališti, řekl bys, že je pěkně oplácaná. No a já, protože jsem huba nevymáchaná, napsal jsem, že je pěkně vyžraná.

Teď je otázka - bavíme se o holce, který má alespoň nějakou pohybovou aktivitu na rekreační úrovni? (fitko, inline brusle, volejbal, whatever...)? Pokud ano, tak 170/60 holka prostě oplácaná nebude. Pokud teda nemáš měřítko nastavené tak, že neoplácaná holka má viditelné kostky na břiše, což je ale podle mě dost posunutý měřítko.

Pokud je řeč o holce, jejíž největší sportovní výkon za posledních několik let je chůze s nákupem, pak jo, může mít nedostatek svalové hmoty a být oplácaná, ale tenhle stav já považuju spíš už za patologický (i když je smutný, že to je model čím dál častější).

Jinými slovy, záleží na tom, kde máš nastavenou normu - průměr.

Derek Poundstone
Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bavím se o 16leté holce z tohohle topicu. 47 kg na 170 cm v jejím věku je úplně v pohodě.
57 kg na 170 cm v jejím věku znamená, že by byla dost oplácaná. V 16 letech těch svalů moc mít nebude.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle mi našel google, takhle si představuju 16letou holku
http://www.modelresource.ca/Scene/July08/santana.jpg
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máme prostě jen jiný měřítka. Tohle je u mě počínající anorexie :) Jasně, v tomhle věku třeba ještě nezapracovaly hormony natolik, aby se z holky stala žena, ale to na obrázku fakt zdravě nevypadá.

Derek Poundstone
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
tohle mi našel google, takhle si představuju 16letou holku
http://www.modelresource.ca/Scene/July08/santana.jpg

to snad ne...narovinu, ta holka neubehne 200 metrů...znám jednu podobnou a nezvedne 15kg ze země..
Spam

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brr... hned jak jsem to uviděl tak jsem musel podívat zpátky, jestli tam nepíšeš něco o anorexii. Sorry, ale tohle není normální 16ka, nebo aspoň teda ne podle mě. To opravdu hraničí s anorexií.
Edit: Cizo mě předběhl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak nabrat 10 kilo do prosince Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: