Pichlavá bolest na hrudi / trenink Core

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pichlavá bolest na hrudi / trenink Core  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pichlavá bolest na hrudi / trenink Core
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fox171

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 7:04 pm    Předmět: Pichlavá bolest na hrudi / trenink Core Odpovědět s citátem

Trapi me pichlava bolest na hrudi (v jednom miste) prochazejici do zad pod lopatku. Problem nejspis vychazi z ramene. Pichne mne vzdy pri nespecifikovanem pohybu hlavy, ramene. Uz se omezuji i pri spanku, kdy spim v jedne strnute poloze a bojim se otocit na bok, take pravou ruku fixuju k telu a pohybuju sni pouze v lokti. V danem miste jsem mel uz vicekrat blokle zebro, ovsem po odblokovani problem neustoupi. Zadnou konkretni diagnozu neznam a tudiz varim z vody. Pristi tyden bych mel jet za fyzioterapeutem s doprovedem a mel by mne naucit vojtovu metodu, kterou budu provadet doma. Ja sam bych si rad pomohl prave core treninkem.

Nazor? Popr. nejaka rada. Nejlepe doporucte nejakeho odbornika co by mi byl ochoten poradit a hlavne urcit spravnou a presnou diagnozu (to mne totiz na cele veci nejvice stve a priznam se ze nedostatek pohybove aktivity se na mne zacina psychicky podepisovat). Jsem z Karlovarskeho kraje. Dekuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 9:54 pm    Předmět: Re: Pichlavá bolest na hrudi / trenink Core Odpovědět s citátem

Odborník kterej to pozná nejlépe fyzioterapeut.
Proč doprovod,kolik ti je?
Core training? Ne

Tohle vypadá na nějakej trigger ve svalu aktivní a k tomu další reflexní změny v měkkých tkáních.

A PANEBOŽE proč na Vojtovu metodu? (kor když není diagnoza)
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 10:55 pm    Předmět: Re: Pichlavá bolest na hrudi / trenink Core Odpovědět s citátem

Me to teda zni jako namozeny nebo slaby m.rhomboidus , lezeni na zadech je ok, kdyz lezis na boku,automaticky se ti hybou lopatky. Zkus si na tvrde zemi lehnout na tennisak nebo golf mic a rozmasirovat to,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Fox171

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V doprovodu, prave kvuli te vojtovo metode. Jinak proc ji? Pan fyzioterapeut se zabyva vyhradne vojtovo metodou.

Vsechno sem si doted lecil u jednoho vynikajiciho Lecitele, ten mi vzdy vse vratil zpet na sve misto, vse rozmasiroval, srovnal, napravil. Ale sily mu jiz ubyvaji a je skoro nemozne se k nemu dostat. Proto bych nejradeji hledal nekoho podobneho. S ortopedy a fyzioterapeuty mam spis spatne zkusenosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fox171 napsal:
V doprovodu, prave kvuli te vojtovo metode. Jinak proc ji? Pan fyzioterapeut se zabyva vyhradne vojtovo metodou.

Vsechno sem si doted lecil u jednoho vynikajiciho Lecitele, ten mi vzdy vse vratil zpet na sve misto, vse rozmasiroval, srovnal, napravil. Ale sily mu jiz ubyvaji a je skoro nemozne se k nemu dostat. Proto bych nejradeji hledal nekoho podobneho. S ortopedy a fyzioterapeuty mam spis spatne zkusenosti.

Tak běž jinam. Moje rada. jako Vojtova metoda je těžce specifická věc na dosti speciální diagnozy-užasně se dá využít. Ale jinak její používání u dospělech a jenom její využívá u dospělech nevidim až tak přínosně,natož u tvýho problému.

Rychle na stránku:

Přejdi na: