Jídelníček objem - amatér

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček objem - amatér  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček objem - amatér
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky se mi tam nejevi prilis vhodne davkovat gainer apod.. uz jen kvůli jeho vaze s kterou opravdu v pohode pokryje prijem z bezne stravy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s mojima 68mi kilama bych mel mit cca 340g sachru denne..jim 600 a chce to víc.
Spam

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
s mojima 68mi kilama bych mel mit cca 340g sachru denne..jim 600 a chce to víc.

Tuky?
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer bych dával jen po tréninku. Jinak svačiny si dělat nemusíš, pokud nechceš. Stačí klidně velká snídaně, velkej oběd a velká večeře, popřípadě ještě tvaroh a vejce navečer. Dokud budeš mít dost živin, tak to poroste vždycky a je tedy v zásadě jedno, jak to budeš mít během dne rozložený.
Spam

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:
Gainer bych dával jen po tréninku. Jinak svačiny si dělat nemusíš, pokud nechceš. Stačí klidně velká snídaně, velkej oběd a velká večeře, popřípadě ještě tvaroh a vejce navečer. Dokud budeš mít dost živin, tak to poroste vždycky a je tedy v zásadě jedno, jak to budeš mít během dne rozložený.

Nesouhlasím, to je jak kdybych řekl že když každej den na večeři až v klidu přijdu domů sním všechny jídla, která bych měl sníst během dne a vyjde to nastejno. Kravina...
Rozložení a načasování jídel během dne má svůj smysl.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
flew napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html

já osobně jedu podle tohodle... jen na snídani mívám vždy ovesné vločky s mlékem

Cituji:

Další suplementy?
V předchozím textu jsem některé suplementy (především proteiny)
již zmínil, ale potřebujete ještě další? Pokud pominu multivitamin a multimineral, který byste měli přidat ke každé snídani a ideálně i k večeři, myslím, že ne. Samozřejmě, pokud zařadíte creatin, tribullus či podobný fungující suplement, můžete výsledky umocnit, avšak za předpokladu kvalitního jídelníčku musíte růst ve svých začátcích i bez nich. Naopak, ať už použijete suplementy jakékoliv chcete a přitom nebudete mít správně sestavený jídelníček, vaše tělo neporoste. Nebude mít jednoduše z čeho.

Tohle si uvědom, proč se to jmenuje doplňek výživy? Aby doplňoval pevnou stravu. Pouze doplňoval, nikoli nikde nic nahrazoval apod.

a kde je napsano, kolik jidel ma mit kvalitni jidelnicek,kdo to urcuje, casopisy pro nadopovane kulturisty nebo kdo? od pradavna je zaklad tri hlavni jidla doplnene o male svaciny, vice telo stejne nestravi, jd to jen vyhazovani penez a zatezovani tela.

Naposledy upravil vlkisekk dne čt říjen 24, 2013 4:38 pm, celkově upraveno 1 krát
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
micus6 napsal:
klidne gainer pridej ke svacine, neublizi... Ale je vec nazoru jestli to pit nebo ne... za me 2x denne 50g neni nic spatneho.

A co je na tom prosím tě dobrého pít k svačině gainer?
V životě tohle nepochopím. Cpát do sebe nějaký cukry v podobě malty, glukozy atd... (záleží na gaineru)v průběhu dne jen tak. Proč si radši nedát kvalitní živiny. Ne konec, já svoje napsal a u tebe Micus6 čím dál více vidím tu slepost, na kterou možná časem přijdeš.
Nikdo naturální tady nepotřebuje doplňovat bílkoviny ani žádný živiny gainerama nebo proteinama. Všechno v pohodě pokryje pevnou stravou, nad kterou není.
Sám používám protein spíš jako ochucovadlo. Kdybych nemiloval ovesnou kaši s čok. proteinem, tak ho ani nemám potřebu dávat.

co je spatneho na malte jako zdroji sacharidu, to bych chtel objasnit prosim:-)
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
A.J.Rimmer napsal:

Nesouhlasím, to je jak kdybych řekl že když každej den na večeři až v klidu přijdu domů sním všechny jídla, která bych měl sníst během dne a vyjde to nastejno. Kravina...
Rozložení a načasování jídel během dne má svůj smysl.

Při nízkofrekvenční stravě jakou jsi popsal, tedy 1x denně je potřeba menší objem živin, jinak ale ano, na stejném principu funguje Warrior diet a i na WD se dá nabrat hmota (jen to jde pomalu, protože u toho tuk nenabereš, ať se snažíš, jak chceš).

Takže to kravina není, prostě fungují všechny principy, jídlo 1x denně (přerušovaný půst), 2x denně, 3x denně, 4x denně atd. atd. Jde jen o účinnost, efektivitu, nebo poměr účinnosti/zdraví prospěšnosti/pohodlnosti (kde potom u mě vyhrává strava 3x-4x denně).
tony09

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jím 3x denně velké jídla + 1 shake (po tréninku) + hrst ořechů. Mám 95kg.
Živiny +180g B,+400g S, 70-90g T.

Funguje vše, jen to chce řád. Byl jsem na wariorovi 4 měsíce (jen tak na vyzkoušenou), dole 4kg, míry stejné, vizuálně větší.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tony09 napsal:
Jím 3x denně velké jídla + 1 shake (po tréninku) + hrst ořechů. Mám 95kg.
Živiny +180g B,+400g S, 70-90g T.

Funguje vše, jen to chce řád. Byl jsem na wariorovi 4 měsíce (jen tak na vyzkoušenou), dole 4kg, míry stejné, vizuálně větší.

toz este foto, at vime, jak to vypada
Spam

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Spam napsal:
flew napsal:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html

já osobně jedu podle tohodle... jen na snídani mívám vždy ovesné vločky s mlékem

Cituji:

Další suplementy?
V předchozím textu jsem některé suplementy (především proteiny)
již zmínil, ale potřebujete ještě další? Pokud pominu multivitamin a multimineral, který byste měli přidat ke každé snídani a ideálně i k večeři, myslím, že ne. Samozřejmě, pokud zařadíte creatin, tribullus či podobný fungující suplement, můžete výsledky umocnit, avšak za předpokladu kvalitního jídelníčku musíte růst ve svých začátcích i bez nich. Naopak, ať už použijete suplementy jakékoliv chcete a přitom nebudete mít správně sestavený jídelníček, vaše tělo neporoste. Nebude mít jednoduše z čeho.

Tohle si uvědom, proč se to jmenuje doplňek výživy? Aby doplňoval pevnou stravu. Pouze doplňoval, nikoli nikde nic nahrazoval apod.

a kde je napsano, kolik jidel ma mit kvalitni jidelnicek,kdo to urcuje, casopisy pro nadopovane kulturisty nebo kdo? od pradavna je zaklad tri hlavni jidla doplnene o male svaciny, vice telo stejne nestravi, jd to jen vyhazovani penez a zatezovani tela.

Přesně tak, však já tohle zastávám, 3 velká jídla denně doplněná dvěma svačinama. Ale svačiny typu gainer + piškoty v životě ne. Kdežto cottage, hollandia, vločky atd... racio, knackebrot, fit chleb...

A jinak ještě k tvému dotazu: Co je špatného na maltě? Nic, je to jednoduchej cukr s vysokým GI kterej má tak možná jediný místo po tréninku. Nikdy jindy.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud se nepletu, tak malta je skrob, uvolnuje se pomalu, a gi jak uz bylo nekolikrat zmineno, nema cenu moc resit.Maltodextrin se dobre vstrebava a uklada ve forme glykogenu, jedine minus vidim v tom, ze tam chybi vitaminy a mineraly. A pro takove ektoformy to je lepsi volba nez do sebe porad rvat celornne vyrobky se spoustou vlakniny, ktera spomaluje vstrebavani zivin. Pokud k tomu neco prida nekdo jako je dedlift, budu rad, rad se dozvim nove veci.
Spam

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
pokud se nepletu, tak malta je skrob, uvolnuje se pomalu, a gi jak uz bylo nekolikrat zmineno, nema cenu moc resit.Maltodextrin se dobre vstrebava a uklada ve forme glykogenu, jedine minus vidim v tom, ze tam chybi vitaminy a mineraly. A pro takove ektoformy to je lepsi volba nez do sebe porad rvat celornne vyrobky se spoustou vlakniny, ktera spomaluje vstrebavani zivin. Pokud k tomu neco prida nekdo jako je dedlift, budu rad, rad se dozvim nove veci.

Pleteš si jablka s hruškama, mě se to nechce vysvětlovat.
A rvát do sebe jenom cel. výrobky nemusí, ale vhodné potraviny.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady by meli nekteri prejit na "konkurencni" nejmenovany web, tam by do sebe nekteri rvali nejradsi jen doplnky, pokud mozno po kilech.. tam by jim bylo dobre, protoze by jim schvalili vse co je tekuty
Nastesti tady na ronie na to jdou lidi pres stravu a svete div se, vypadaji lip, nez ti tam..
(mozna nekdo bude vedet o cem mluvim, mozna ne, nevadi)
To jen takovy maly OT
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
vlkisekk napsal:

Pleteš si jablka s hruškama, mě se to nechce vysvětlovat.
A rvát do sebe jenom cel. výrobky nemusí, ale vhodné potraviny.

prosim vysvetli nam to

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček objem - amatér Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: