Prodam boty Adidas Adipower

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prodam boty Adidas Adipower  Úvodní stránka -> Ostatní -> Prodam boty Adidas Adipower
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 1:01 pm    Předmět: Prodam boty Adidas Adipower Odpovědět s citátem

No cus, prodam vyse uvedene a dole na obrazku ukazane vzperacske botky, idealni na drepy, pouzitelne i v trojboji a vhodne pro kazdeho kdo to mysli se silovym treninkem vazne.

Velikost 43-44, trenovalk jsem v nich plus minus pul roku, ale jelikoz se jedna opravdu o kvalitni vyrobek tak to na nich nejde vubec poznat, podrazka je jako nova, to same i periferie.

Duvod prodeje je ten, ze uz jsem s tim asi definitivne sekl a uz mi tak cod dubna jenom lezi ve skrini
Na pozadani samozrejme dodam svoje foto.
Cena zacina na 1500, vyhrava ovsem nejvyssi nabidka, nabizejte sem do tohoto topicu :) Pripominam ze nove se daji sehnat na americkem netu od 4 000 kc, takze v cesku jeste draz.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikkan

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
pokud jsou ty boty ještě k mání, měl bych zájem. rád bych ozkoušel vzpěračské cviky a víc variací u dřepů . Vím že to asi vypadá divně, že jsem se na tomhle fóru registroval včera a nemám žádně příspěvky do diskuzí, ale anonymně sem chodím už pár let a ať už jsem se chtěl zeptat na cokoliv, skoro vždy tu ta otázka někdy v minulosti už padla a odpovědi byly napsané a jako samouk se mi zase nechce někomu radit v odbornějších otázkách.
Pokud chceš prodat boty spíš někomu aktivnějšímu z Ronnie, pochopím to.

S pozdravem
Nikkan

Rychle na stránku:

Přejdi na: