|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daspy
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:33 am Předmět: Snidaně - ovesné vločky |
|
|
Čau hoši
mám menší problém. Cvičím teprve měsíc. CCA 3 týdny jím pravidelně každy den ke snidani 100g ovesných vloček s 300 ml mléka a lžičkou medu. Problém je ten, že mi to dělá čímdál větší problém to sníst. Neustále to samé dokola prostě nesním.. nevím jestli to tak máte i vy ale proto bych chtěl menší radu co jiného bych měl na snídani jíst, abych nejel pořád ovesné vločky, popřípade jak jinak vločky upravit. Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:47 am Předmět: Re: Snidaně - ovesné vločky |
|
|
| Daspy napsal: | Čau hoši
mám menší problém. Cvičím teprve měsíc. CCA 3 týdny jím pravidelně každy den ke snidani 100g ovesných vloček s 300 ml mléka a lžičkou medu. Problém je ten, že mi to dělá čímdál větší problém to sníst. Neustále to samé dokola prostě nesním.. nevím jestli to tak máte i vy ale proto bych chtěl menší radu co jiného bych měl na snídani jíst, abych nejel pořád ovesné vločky, popřípade jak jinak vločky upravit. Děkuji |
a proč jíš , jen ovesne ?? to nevíš že jsou pšeničné , žítne , kukuřične , rýžove atd ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:50 am Předmět: Re: Snidaně - ovesné vločky |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Daspy napsal: | Čau hoši
mám menší problém. Cvičím teprve měsíc. CCA 3 týdny jím pravidelně každy den ke snidani 100g ovesných vloček s 300 ml mléka a lžičkou medu. Problém je ten, že mi to dělá čímdál větší problém to sníst. Neustále to samé dokola prostě nesním.. nevím jestli to tak máte i vy ale proto bych chtěl menší radu co jiného bych měl na snídani jíst, abych nejel pořád ovesné vločky, popřípade jak jinak vločky upravit. Děkuji |
a proč jíš , jen ovesne ?? to nevíš že jsou pšeničné , žítne , kukuřične , rýžove atd .. |
já ani nevím, slyšel jsem vždy že každý jí ovesné tak je jím taky. Mám třeba i Corn Flakes , ale nevím, jestli je taková snídaně stejně kvalitní jako vločková.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:51 am Předmět: Re: Snidaně - ovesné vločky |
|
|
| Daspy napsal: | | Mates-daoc napsal: | | Daspy napsal: | Čau hoši
a proč jíš , jen ovesne ?? to nevíš že jsou pšeničné , žítne , kukuřične , rýžove atd .. |
já ani nevím, slyšel jsem vždy že každý jí ovesné tak je jím taky. Mám třeba i Corn Flakes , ale nevím, jestli je taková snídaně stejně kvalitní jako vločková. |
corny určitě tak kvalitní nebude jak výše zmíněny ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:53 am Předmět: .. |
|
|
Tahle otázka měla být spíše taková, jestli vy všichni co cvičite již delší dobu stále jíte mléko s vločkama? Co jiného by se na snídani mohlo hodit? Míchana vajíčka? nebo něco jiného?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:01 am Předmět: Re: .. |
|
|
| Daspy napsal: | | Tahle otázka měla být spíše taková, jestli vy všichni co vcičite již delší dobu stále jíste mléko s vločkama? Co jiného by se na snídani mohlo hodit? Míchana vajíčka? nebo něco jiného? |
budu mluvit za sebe ( tedka 2-3 tydny odpočinkova vlna ) snídaně neměním ,
Vločky jakekoliv, s vodou !! s mlíkem nic nemícham ( nebudu řešit mliko ) bud kaše ,
nebo placky s vajíčky ,
Vajíčka + žitne pečivo , atd ..
jogurt + vločky, žitne pečivo, racia , cokoliv co se k tomu hodí
včera jsem si udělal normální žitnou krupici a posypal palou a skořici nasypal ovoce a jak jela do mně .
ty placky si mužeš ochutit , medem , marmelady ( domáci ) někod i araš, maslem ,
jogurtem i kluci davaj mix na placky , tvaroh + ovoce ,
Těch možostí jsou tisíce , jak už jsem psal v logu , Dnešní doba umožnuje tolik možností
že spíše naopak si říkam co nedávat na snídani .
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
Na ovesný vločky jsem se vys**l asi po 2 měsících kdy mi ta jejich strašná pachuť lezla i ušima, a je jedno jak je připravím.
Snídám celozrnný chléb + vejce + šunka + sýr + mléko.
Corn flaky občas taky neuškoděj, lepší než nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
Ovesne vločky (lepek) a mleko (laktoza). To urcite není to nejidealnejsi co si muzes rano dat k jidlu. Nejlevnejsi? Mozna ano... Mleko bych nechal kojencum a dal si třeba vajíčka a celozrnny chleba (pripadne racia bez lepku) nebo jsou perfektni pohankove vločky, které staci zalit horkou vodou, zamychat a mas paradni kasu. Pridas třeba skorici, odmerku/dve cokoladoveho proteinu, nakrajis banan a mas neskutečnou baštu.  Ale kdyz nekomu mlecne výrobky a ov. vločky sedi tak proc ne. Ja mam z mleka akne a ovesne vločky jsou prozmenu záruka kvalitni plynatosti po celej den.  Nejcastejsi snidane jsou u me vajíčka do kterých zamycham rejzu (uvarenou) se zeleninou...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
Problém z vločkama se tu řešil už mnohokrát. Vločky snídám každý den 20 let. Normálně je sníst mám také problém ať už si je připravím jakkoli. Proto si je rozmixuju. 200g vloček+50g proteinu. Rychlá konzumace a ještě rychlejší příprava hlavně brzo ráno když má člověk málo času.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Píšu to už poněkolikáté lidi zkuzte tu "blbou pohanku "od Šmajstrelu, nebo bio pohanku mechanicky loupanou,kterou
nevaříme, pouze spaříme vařící vodou a necháme pod utěrkou nabobtnat,potom stačí zamíchat např do jogurtu.Je sice 4x dražší, než ovesný vločky,ale chutná trochu jak oříšky.
Má dobré složení co se týče i esenciálních aminokyselin jako,
Valin, leucin, izoleucin =BCAA
dále z eseciálních Fenylalanin,Tryptofan,Lysin,Histidin,Arginin
Nejvíce je tato obilnina ceněna pro vysoký obsah bioflavonidu, rutinu, obsaženého v semenech i slupkách. Působí léčivě na cévy v celém organismu. Vrací jim pružnost a spolu s přítomným vitamínem E léčí na cévách chorobné změny
Základní složení pohanky loupané (mg/100 g)
voda 12,6
bílkoviny 9,77
tuk 1,73
sacharidy 72,4
vláknina 1,58
minerální látky 1,72
Minerální látky
Vápník 120
Železo 4
Hořčík 390
Fosfor 320
Draslík 450
Měď 1
Mangan 3,5
Zinek 0,9
Vitaminy
B1 4,2
B2 1,1
B6 0,2
E 4,1
Cholin 44
Niacin 2,1
Rutin 6,5
Aminokyseliny
isoleucin 0,37
leucin 0,57
valin 0,51
methionin 0,17
cystein 0,19
phenylalanin 0,37
tyrosin 0,20
threonin 0,38
tryptophan 0,14
lysin 0,57
histidin 0,21
arginin 0,78
Pohanka bio kroupa je na tom ještě líp cca bílkoviny 11g, sacharidy 60g, tuky 3g
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|