|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
Pecka, odkud? Taky jsem chtěl sjet někam do Obi a koupit si lano na hrazdu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
Odsud http://www.lana-provazy.cz/cs/9-lana-lnene?p=2 , mam to jutove, konopne mi vymluvili, ze neni potreba a ze diky toho jeste dost usetrim. Byl to asi nejlevnejsi eshop z lany co jsem nasel, dokonce jsou oba konce upravene, na jednom je kovove ocko a na druhem to je svazane.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | A těch 40mm ti vyhovuje? |
Je to tak akorat, mozna bych bral jeste sirsi (at se natrenuje lepe uchop), dokazu si chytit nehet na ukazovacku palcem, kdyz to obejmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 7:49 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Tak tohle jsem si zařídil já.Stojan na činky,stojan na závaží,bradla je má výroba.Polohovací lavice,stojan a klasická polohovací benchovka.Závaží asi 130kg.No a štěně co mě dává motivaci
| Zdravím,tak mám nové přírůstky do posilky.10x20kg kotouče-cena 500kč kotouč+4x10kg kotouče-cena 200kč kus.ps:tenhle topic už je mrtvej?a nebo tajíte vaše poklady?
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá listopad 29, 2013 4:07 am Předmět: |
|
|
| by PeITeeR napsal: | Na domaci fitko hodne slusny, to uz se da doma neco zacvicit | Díky,pořád to rozšiřuji.Už mi sem chodí cvičit 2 kamarádi.Příští rok to plánuji přestěhovat do místnosti 12mx6m.Svařím legpress,dřepovací klec a nějaké kladky.Uvidíme jak to vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Tak další přírůstek 4x20 kg korouče a 2x5 kg kotouče |
Pekna domaci posilovna :-) vyda prostorove vetsi nezli ta moje :-) kazdopadne, odkud bere kouce, jelikoz ceny cos psal o neco vyse jsou opravdu slusne :-))) kdyz tak muzes tu nebo do PM jestli to neni tajne :-)
Vetsi prostor bych take uvitel, ale neni kde :-D takze ja mam cca 4x6 m prostoru :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|