Doping ve vzpírání_

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doping ve vzpírání_  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Doping ve vzpírání_
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
arkan

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 5:47 pm    Předmět: Doping ve vzpírání_ Odpovědět s citátem

http://valassky.denik.cz/ostatni_region/dopingovy-hrisnik-orsag-si-hleda-novou-praci-20131118.html

Jestli to není tak ,že se někomu nehodilo že, vzpěrač z ČR měl nějak moc medailí, řek bych že je to likvidace konkurencí.
I takové věci se reálně dějí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 5:59 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

já si to od začátku myslím také, s Jirkou jsem hovořil telefonicky hned druhý den po tom, co se to dozvěděl a jsem absolutně přesvědčený o tom, že na něj někdo ušil boudu. Je pravidelně testovaný každé 2-4 týdny, tak si nedá kůru a po ní tamoxifen, který má sám o sobě 7 týdnů detekci. Nedivil bych se, kdyby mu to někdo fakt dal do jídla na soustředění, nepřátel měl díky svým úspěchům hodně.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nebylo by od věci, kdyby v rámci šetření byl povolen detektor lži na vyžádání testovaného a že by byl výsledek brán jako jeden z důkazů.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říct? Sport už dávno není fair-play. A mrzí to když se nechá takhle zakopat talentovaný člověk.
Mablung

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak nebylo by od věci, kdyby v rámci šetření byl povolen detektor lži na vyžádání testovaného a že by byl výsledek brán jako jeden z důkazů.

Já ne. Protože co vím, detektor lži není průkazný. Krom toho, věřím že by se týmový psychologové špičkových týmů pevně soustředili na to, jak je očůrat.

Co se Jirky týče, je mi ho líto, ale myslím že je hodně málo lidí kteří vědí jak to bylo. Z mého, vnějšího, pohledu, je hříšník nerozeznatelný od oběti.
kubaz

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ten detektor by moc nepomohl, to by si vesele mohl trener davat svym sverencum do koktejlu rozdrcene dobroty a sportovec by byl cistej podle detektoru jak slovo bozi
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
no ten detektor by moc nepomohl, to by si vesele mohl trener davat svym sverencum do koktejlu rozdrcene dobroty a sportovec by byl cistej podle detektoru jak slovo bozi
No jo, jenže podle mě y neměl být trestán za doping člověk, který si tak vědomě nepomáhal k lepším výkonům. Někdo Ti dá do coly trochu koksu a máš po srandě na dopingovce a ještě jsi za feťáka:o)
cipinek

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
kubaz napsal:
No jo, jenže podle mě y neměl být trestán za doping člověk, který si tak vědomě nepomáhal k lepším výkonům. Někdo Ti dá do coly trochu koksu a máš po srandě na dopingovce a ještě jsi za feťáka:o)

máš si jídlo a nápoje připravovat sám a vše kontrolovat a na nějaké srazy reprezentace se zvysoka vysrat, když ti tam někdo něco přidá do jídla...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Deadlift napsal:
kubaz napsal:

máš si jídlo a nápoje připravovat sám a vše kontrolovat a na nějaké srazy reprezentace se zvysoka vysrat, když ti tam někdo něco přidá do jídla...

jo a vylozene predem tusis ze te chce nekdo nadopovat
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Deadlift napsal:
kubaz napsal:

když tam jezdí od 14 let a vždy to bylo v pořádku a pije jen nově otevřené petlahve, už moc nevím, jak více si mohl dávat pozor
Magumi

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik stojí vzpěračská příprava na měsíc? Myslím se vším všudy. Padesát tisíc i s jídlem a bydlením?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
kulíšek

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Kolik stojí vzpěračská příprava na měsíc? Myslím se vším všudy. Padesát tisíc i s jídlem a bydlením?

OMG!!!!!!!!!
Runner

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Magumi napsal:

OMG!!!!!!!!!

Nesměj se, on to myslel v euro.
Magumi

PříspěvekZaslal: st říjen 30, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, nemám tušení. Jen jsem přemýšlel, kolik by byla potřeba, aby mohl pokračovat v tréninku.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
drlift_

PříspěvekZaslal: čt říjen 31, 2013 7:16 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
já si to od začátku myslím také, s Jirkou jsem hovořil telefonicky hned druhý den po tom, co se to dozvěděl a jsem absolutně přesvědčený o tom, že na něj někdo ušil boudu. Je pravidelně testovaný každé 2-4 týdny, tak si nedá kůru a po ní tamoxifen, který má sám o sobě 7 týdnů detekci. Nedivil bych se, kdyby mu to někdo fakt dal do jídla na soustředění, nepřátel měl díky svým úspěchům hodně.

Jak to bylo, se bohuzel asi nikdy nedozvime. Ten jeho pripad jsem taky vubec nepochopil. Byl v monitoringu a testovanej byl asi dost casto.

Kazdopadne se mi nezda, ze by mohl mit diky uspechum nepratele. Vzdyt on u nas v podstate zadnou konkurenci ani nemel, se svou vykonnosti byl uplne jinde nez ostatni. Navic byl diky tomu sakra dobra reklama pro ceske vzpirani...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doping ve vzpírání_ Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: