|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
A.J.Rimmer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
| A.J.Rimmer napsal: | Ale to bylo na Psycha a na Queen of Fuck :D. Každopádně Slovensko je trochu z ruky | Aby si sa nečudoval. Som už zažil Čecha, čo si kvôli tomu odskočil do BA, objednal hotel a spoločníčku. Ráno keď sa zobudil, tak bol bez peňazí aj bez auta. Či mu dalo niečo na spanie, to nevedel. Ešte nás prosil, aby sme to nepísali lebo když se to dozví jeho paní, tak ho vykleští tupým kuchynským nožem. Domov išiel tuším stopom, chudák chlapík český.
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: so listopad 02, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | A.J.Rimmer napsal: | Ale to bylo na Psycha a na Queen of Fuck :D. Každopádně Slovensko je trochu z ruky | Aby si sa nečudoval. Som už zažil Čecha, čo si kvôli tomu odskočil do BA, objednal hotel a spoločníčku. Ráno keď sa zobudil, tak bol bez peňazí aj bez auta. Či mu dalo niečo na spanie, to nevedel. Ešte nás prosil, aby sme to nepísali lebo když se to dozví jeho paní, tak ho vykleští tupým kuchynským nožem. Domov išiel tuším stopom, chudák chlapík český. |
Tady v Praze máme "přivydělávajících vysokoškolaček" taky pěkný hafo a je to snad i s jistotou, že ti auto nezmizí
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Riku napsal: | Platit za sex? | Nic jsem neplatil teda když nepočítám tu láhev Cabernetu sebou ke mne domu:-)) |
To bylo na ten odkaz se studentkami co si chtějí přivydělat na učebnice
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st listopad 06, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Nema nejaku kamaratku taku? |
Mě ale její kamarádky mě nesnášejí:- ( _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Naposledy upravil Psycho dne pá prosinec 06, 2013 1:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenyy
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 12:46 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | BerserK87 napsal: | Nema nejaku kamaratku taku? |
Má ale její kamarádky mě nesnášejí:-) |
Tak nám je to jedno že tě nesnáší, hlavně když budou snášet nás..
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 11:58 am Předmět: Re: Asi ze mě nebude fotograf:-)) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 12:08 pm Předmět: Re: Asi ze mě nebude fotograf:-)) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|