Fanda - forma a trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fanda - forma a trénink  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Fanda - forma a trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
micus6 napsal:
zameril bych se vic na zada, ramena a hrud nez na bic. a tric. ..ale nevim jak cvicis

pozor, ruce jsem cvičil snad jenom první půl rok...Už tak 2 roky jedu pořád jenom hlavní cviky, MT (Ten mi dělá největší problémy),Dřep,Bench (dřep+bench úplně miluju :D¨) Přitom na bench zvednu dost a hrudník je slabej,ten mě nikdy pořádně nebolí : ( a prostě z benche ho neprocítím...a záda taky nechápu proč nerostou...a ramena ať dělám rozpažky jak idiot, stejně mě bolí jenom trapézy a z tlaků mě bolí jenom tricáky :D

Hlavní cviky jsou sice super, ale na každému z důvodu specifické stavby těla a pákových poměrů nemusí až tak vyhovovat. Já z rovného benče prsa skoro necítím, dávám přednost jednoručkám. Když benč, tak už hlavou nahoru.
Pokud cítíš z upažování trapézy, tak máš buď špatnou techniku, nebo používáš příliš velkou váhu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Co te mame ucit?:)) zaplat si trenera kterej ti ukaze jak se spravne delaj jednotlivy cviky, kdyz je ocividne jedes spatne :) problem solved :)) vic poradit nejde :)

Přesně tak..tohle není prvobytně pospolná společnost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
*Devill:)

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhé době jsem se přihlásil,tak něco přihazuji.. 19 let, 107kg:)

Pokud máte někdo nějaké otázky, tak se zdržuji spíš tady.

edit:// opraveno, abych týpka dole zase moc nerozesmál)))))))

Naposledy upravil *Devill:) dne so listopad 02, 2013 10:35 pm, celkově upraveno 3 krát
raw

PříspěvekZaslal: so listopad 02, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Devill:) napsal:

Pokud máte otázky, nebo mě chcete sledovat, tak se zdržuji

:D:D:D
SIA

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jo ten odkaz na fb bych sem nedával, aby jsi vůbec stíhal odpovídat
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:

tak ja teda nevim, ale tohle je podle me blbost, je logicky ze s lehci vahou se kozy lip napumpujou, a i vsechny ostatni partie, ale jemu si myslim ze jde o rust a ne o to jak je napumpuje.... ja treba cvicim bench 100x12, 120x8, 135x5 a 150x2-4 , a napumpovany je nemam, pak dam rozpazky s lehkou vahou po 12ti, a napumpuju je k prasknuti v uvozovkach teda , ale myslim si ze je jasny z jakyho z tehle dvou cviku vic porostou.....

promin, doslo ke komunikacnimu sumu
nemluvim o napumpovani jako takovem
mam na mysli cvik, pri kterem pojede opravdu jenom kozy a vynecha asistujici svaly
pokud "tezke" serie zveda vsim moznym ( a uz jsem se setkal s borcem, ktery dostal po serii benche krec do lytka), tak stimul pro prsni svaly bude maly
zakladni cviky jsou fajn, ale kdyz citis neco jineho, tak je hloupost u nich zustavat
muzes mit tolik variaci:
bench hlavou nahoru/dolu
tlaky s jednoruckama na rovne, hlavou nahoru/dolu
strihy na hornich/spodnich kladkach
peddeck
bradla
rozpazovani s jednoruckama na rovne, hlavou nahoru/dolu
pullover

jak psal Bara, neni hambou delat chyby, ale setrvavat u nich

EDIT: venca- pekne vahy, jeste je otazka o provedeni, ale podle fotek na to svaly u tebe reaguji dobre
ale u Fandy to asi nefunguje, tak je treba hledat jinou cestu
a mimochodem, pokud das metrak 12x, tak to pro tebe nebude velka vaha jako pro me
jeste me napadlo, ze by to Fanda mohl zkusit se "stopkou", aby vyrusil setrvacnost, hezky pomalu si to spustit na hrudnik, tam (pul)vterinku poseckat a pak to co nejrychleji zvednout vzhuru a aspon 6x zopakovat

Naposledy upravil Peter Ustinov dne ne listopad 03, 2013 8:12 am, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je tezka rana pro ego davat na bench 100kg a kvuli technice jet jen s 75ti kg.. :-)
arkan

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PETER USTINOV napasal

jeste me napadlo, ze by to Fanda mohl zkusit se "stopkou", aby vyrusil setrvacnost, hezky pomalu si to spustit na hrudnik, tam (pul)vterinku poseckat a pak to co nejrychleji zvednout vzhuru a aspon 6x zopakovat[/quote]

Zastávky ted cvičím , na dva nádehy ,činka se uvede na hrudníku do klidu a z 0 rozjede vzhúru , chce to abs soustředění.

Zasláno: 21 Říj 2013 20:33:15
Citát Změnit

----------------------------------------------------------------

benč na rovné lavici
10x60kg
8x80kg
3x100kg
-----------------------------------------------------------------

DECH S CVIČENÍM TO JE SÍLA
benč na dva nádechy se zastávkou na hrudníku

1y120kg
1x130kg
1x140kg
1x150kg
1x160kg
----------

1 opak blížicí se maximu 90-100% zatěžuje všechny 3 typy svalových vláken současně takže je předpoklad k růstu objemu i síly.
Samozřejmě po 2 měcících to chce změnitna pump trénink ,může být i 20 opak s 50% obvyklé váhy a 10 sérií . Střídáním se využije poteciál růstu ve všech různých variantách .
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to s tema nadechama musi byt pekna prasarna, ale nemyslim, ze by serie o jednom opakovanim prispela nejak vyrazne k rustu svalu
podle me jenom k sile
g3rtrud

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu fandovi... Nemyslím si že vyzerá tak ako vyzerá len preto lebo má zlú techniku benchu. Jasné že keď z toho cíti všetko len nie kozy tak to robí zle, je to chyba a treba to napraviť. Ale ide o to že aj tak má proste málo hmoty.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g3rtrud napsal:
K tomu fandovi... Nemyslím si že vyzerá tak ako vyzerá len preto lebo má zlú techniku benchu. Jasné že keď z toho cíti všetko len nie kozy tak to robí zle, je to chyba a treba to napraviť. Ale ide o to že aj tak má proste málo hmoty.

ja ten bench daval jenom jako priklad
rikal ze ma vsechno podchycene
psal jsme seznam, kde vsude muze byt chyba
a spatne provedeny cvik byla jesdna z nich
arkan

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
to s tema nadechama musi byt pekna prasarna, ale nemyslim, ze by serie o jednom opakovanim prispela nejak vyrazne k rustu svalu
podle me jenom k sile

Tak 95% maxima 1 opakování -10 sérií ,pauzy 1 minuta ,chce to zkusit
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan napsal:
Peter Ustinov napsal:
podle me jenom k sile

na tohle nemam vlohy
nizke pocty jenom na dynamiku
ale pokud ti to jde, tak proc ne, ale Fanda bude jinej pripad
FandaCZ

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
arkan napsal:
Peter Ustinov napsal:
podle me jenom k sile

na tohle nemam vlohy
nizke pocty jenom na dynamiku
ale pokud ti to jde, tak proc ne, ale Fanda bude jinej pripad

Já mám teda mnohem raději silová opakování,taky nerad jedu v sériích víc jak 8 opakování (a to už mám pocit,že je to až až)...Náš učitel tělocviku (taky dřív cvičil) a říkal je dobrý cvičit podle toho jaké máš svalová vlákna (mno a já byl vždycky sprinter a dost dobrej řekl bych) a tak říkal ať cvičím méně opakování a větší váhy...Tak se toho držím...
Ano pravda je,že mám špatnou techniku když cítím co nemám...S tím se dá něco udělat to je pravda...

Ale když tu někdo psal,že nemám hmotu (což nemám,co si budu říkat)...tak jak to jako udělat ? Vážně, ale vážně jím hodně,dělám základní cviky...a stejně žádná hmota...
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičil bych i vyšší počty opakování, šel bych i k 15 opakování v sérii. Mně se nejvíce osvědčily tréninky s vysokým objemem práce. Velký objem práce, můžu více jíst, aniž bych se musel bát ukládání tuku.
Ty počty opakování, jaké jezdíš, na tebe zřejmě očividně moc nepůsobí. Navíc říkáš, že techniku moc nemáš. Velké váhy + špatná technika = necvičíš svaly, ale klouby.
Klidně si u tvých počtů opakování zůstaň, ale zařaď i takové cviky, kde dáš těch opakování v sérii více.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fanda - forma a trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: