PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na to ze mas moznost cvicit prakticky kdykoliv, v émerice suplementů pokokot , legal i tech ostatnich, tak slaby Pakosta, fakt slaby. Na 1000% jistě ti řeknu, že kdybys cvičil před přípravou místo toho tvýho nesmyslu ,,obyčejnej,, Korte, nebo upravenej Sheiko CMS/MS tak teď vypadáš jinak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Basar Hafiz al-Asad napsal:
na to ze mas moznost cvicit prakticky kdykoliv, v émerice suplementů pokokot , legal i tech ostatnich, tak slaby Pakosta, fakt slaby. Na 1000% jistě ti řeknu, že kdybys cvičil před přípravou místo toho tvýho nesmyslu ,,obyčejnej,, Korte, nebo upravenej Sheiko CMS/MS tak teď vypadáš jinak.
Petře, držím ti palce, ale supp má pravdu - není tam hmota navíc a není tak zpracovaná jako dříve.
reegis

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drvostep napsal:
Sorry, ale tohle je slaboučký.Je vidět co tam narostlo v objemu a byl to jen tuk.Ruce slabý a nohy nevluvím.Já vím,že to nechceš slyšet,ale genetika nehraje pro tebe Možná lehká a vysekat na padrť,ale velkej nebudeš a nebyl jsi ani v objemu,to jsi byl jen tlustej

Takové kecy opravdu zbožňuju. Kritika je jedna věc, ale takhle se navážet do borce co tvrdě maká a dělá to co ho baví? To že mohl vypadat líp a být víc připravený na soutěž je možná pravda, ale i tak je to parádní a držím palce na další soutěž. Ty objemy kardia jsou neskutečné a nechápu, kde bereš tu vůli se k něčemu takovému dokopat

Pro Drvostepa: postni tady svoji formu arnolde blbě kecat umí každý.
Lukyss

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
tak na naturala celkem dobra forma , no snad jsi nemyslel ty kecy o profikarte vazne

na naturala?
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s Deadliftem. Btw ja jak jsem poprvé videl tenhle log, jak tu udajny Pakosta vychvaluje HD nebo co to cvicil, tak jsem fakt neveril, ze to je on. Ja si myslel, ze to je nejakej troll co si dela zase prdel a pak jsem zustal docela oparenej, když jsem zjistil, ze to je fakt on. Takove hokus pokusy bych cekal u kluka co v tom ještě nemá moc jasno a hleda nejakou tu zazracnou cestu k vysnene postave, ale u borce jako je Pakosta me to fakt udivuje. Jinak teda doufam, ze tam neposilas fakt ten insulin jak jsi psal, ze s tim zacnes, protoze to by jinak byla vazne slabota a absolutne zbytecnej hazard se zdravim. To ti za nejaky kycovity pohar za par babek fakt nestoji. Zijes si svůj american dream, tak si to zbytecne neposer.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, nejak jste nepochopili duvod tohoto logu, nebylo to dokazat nekomu ze jsem nejlepsi, jak jsem uz rekl ve videu na uvodu, delam to pro sebe protoze me to bavi, je mi jedno jaky je vysledek. Log zde sdilim, abyste mohli nahlidnou taky do pipravy ruznych lidi.

Forma mi nevysla, souhlas, uvidim zda se to zlepsi na nov 16.
Dekuju za prispevky, budu zde nadale postovat prubeh pripravy, tak kdo nechce, nemusi to cist.

Stejne dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
reegis

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Kluci, nejak jste nepochopili duvod tohoto logu, nebylo to dokazat nekomu ze jsem nejlepsi, jak jsem uz rekl ve videu na uvodu, delam to pro sebe protoze me to bavi, je mi jedno jaky je vysledek. Log zde sdilim, abyste mohli nahlidnou taky do pipravy ruznych lidi.

Dekuju za prispevky, budu zde nadale postovat prubeh pripravy, tak kdo nechce, nemusi to cist.

Stejne dik

Přesně tak, děláš to tak, jak tě to baví. Tak nechápu proč někdo mají zdejší "borci" potřebu do tebe vyjíždět ohledně tvé formy. Myslím si, že ani jeden z nich na tom není s formou, tak jako ty, ale stejně budou prudit.

Tak ať ti ty příští závody vyjdou lépe. Držím palce
Johan

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj pokračuj,bude tu spoustu lidí co to čtou rádi a good luck
Č174

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:09 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Typická česká tvář.. Nejdřív fandí a pak ze dne na den se tu vyrojí bodavé včely!! Za 2 týdny budete litovat dnešních slov. Myslím si, že tam se ukáže jak na tom Petr skutečně je

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:

Stejne dik

"Trosku zklamanej, hlavne ze to stalo dost penez, ktery ja nerad beru z rodineho rozpoctu. "

"je mi jedno jaky je vysledek."

Tak jak teda? Neverim, ze dokazes jit na trening při 0 sacharidu, prat tam dobroty, který nejsou zrovna zdravi prospesne a brat peníze z rodineho rozpoctu jak ty rikas s "mindset" - cvicim si pro radost, je mi uplne jedno jak na te soutezi nakonec dopadnu... Jinak neber to jako nejake utoky, proste lidi pisou svůj názor a ne vždy se dotyčnému asi bude zamlouvat. Si myslim, ze to te nakopne mnohem vic nez neustala chvala a placani po ramenou ne?
Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já bych řekl, že ti forma vyšla, protože to, jak si na tom byl na začátku...upřímně já bych se na to vysral dopředu, s vědomím, že při shazování budu muset běhat 2 x denně na mrakodrap Tvuj problem teda nebyl dieta, ale objemovka
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 03, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, mozna jsem to nenapsal uplne dobre.

Drive jsem myslel jen na soutezeni a kdokoliv mi rekl, ze se casem zmenim jsem posilal do prdele. Ted mam ale uzasnou manzelku, mame zdravou 9mesicni uzasnou dcerku a tohle me naplnuje jako kdysi kulturistika. Zmenili se mi zivotni priority jako asi mnoha byvalim zavodnikum. Kulturisticka cesta me stale bavi a to soutezeni je jen tresinka na dortu, proto taky nesoutezim kazdy rok. Tohle je muj postoj kluci, vubec se tu nevymlouvam, vim, ze forma se mi nepovedla, ale pokud se dokazu poucit ze svych chyb, tak tohle stejne za to stalo.
Takze na soutez se pokusim udelat nej z toho co mam, pokud to co mam je slaby a neidealni, stejne me to neodrazuje od toho abych udelal sve maximum vypadat nejlip.
Vyhravat je krasny, ale pokazde se to nepovede.

Jeste jednou diky za vsechny prispevky, i ty negativni, ty jsou pro me vic motivujici samozrejme, je dobre ze vyjadrujete svuj nazor, od toho tu ten topic mam.

Okay, cekame na vlak z bostnu do new yorku. Vecer prvni kardio trenink...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak podle MD webu jsem se umistil 5.v heavyweight class. Uz frcim na cardiu s novou motivaci! Nyc bude jinej
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11/4/13
5am 35min cardio

12pm 30min cardio

2pm stehna
Drepy
Vypady vzad
Zakopavani v leze
Zakopavani v sede
Predkopavani
Vypony ve stoji
Bricho

11pm 40mins cardio + 50pater schodu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

otazečka...co zadek a hamy? Uz to je dole? jinak drzim palce, at ti pristi soutez vyjde líp

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: