|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FandaCZ

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Cvičil bych i vyšší počty opakování, šel bych i k 15 opakování v sérii. Mně se nejvíce osvědčily tréninky s vysokým objemem práce. Velký objem práce, můžu více jíst, aniž bych se musel bát ukládání tuku.
Ty počty opakování, jaké jezdíš, na tebe zřejmě očividně moc nepůsobí. Navíc říkáš, že techniku moc nemáš. Velké váhy + špatná technika = necvičíš svaly, ale klouby.
Klidně si u tvých počtů opakování zůstaň, ale zařaď i takové cviky, kde dáš těch opakování v sérii více. |
Ok a nějaký rady k tomu jídlu,očividně jsem ektomorf...takže do sebe prostě cpát sacharidy (komplexní) hlava nehlava ? To jsem dělal minulý rok, dostal se na 87kg (výška 172cm) a to jsem byl teda špekounek :D ale dal jsem dietu a schodil to na 75kg...teď mám 78kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
Nejde o kvantitu nabrané hmoty, ale o kvalitu. Pokud ti jde váha nahoru příliš rychle, tak nemá cenu tak prasit. Za jak dlouho si nabral na tu nejvyšší váhu?
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Nejde o kvantitu nabrané hmoty, ale o kvalitu. Pokud ti jde váha nahoru příliš rychle, tak nemá cenu tak prasit. Za jak dlouho si nabral na tu nejvyšší váhu? |
No...3-4 měsíce...Ale mně hmota nahoru jde jenom snad tuk :D Zkusím asi více těch sacharidů a tu techniku 12-15 opáček i na základní cviky :D (to z mrtvoly chcípnu :D 15 opakování si nedovedu představit :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
prečo by si mal mŕtvolku jazdiť podobným štýlom, chlape, uvedom sa, niečo si konečne načítaj a netrep piate cez deviatem _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | prečo by si mal mŕtvolku jazdiť podobným štýlom, chlape, uvedom sa, niečo si konečne načítaj a netrep piate cez deviatem |
Tak doporučujete jezdit spíše více opakování,tak to snad platí i na základní cviky ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | Já jsem jenom zmatenej, vím toho tolik, mám toho tolik načteno,dodržuju to a stejně hov** |
ocividne hovno mas nacteno
u mrtvoly se ti driv unavy jine svaly nez potrebujes, to jen tak mezi namy, devcaty
druha vec, zakladni cviky ano, ale TECHNIKA je zaklad
dalsi vec, nemusis nutne delat vysoke pocty opakovani, staci zkratit prestavky (a ubrat zavazi)
pokud das 5x5x100 (a je jedno jestli na mrtvolu nebo klopeni zapesti), ale pauzy mas 5 minut, tak pokud si reknes, ze kazdou celou minutu zacnes serii, tak klesnes s vahou tak na 80kilo
intenzitu cviceni zvedas nekolika zpusoby:
pridas vahu na cince
pridas opakovani v serii
pridas pocet serii
zkratis prestavky mezi seriemi
prodlouzis serii (budes pomaleji zvedat)
jak psal princ, pokud se snazis jit jenom za velkou vahou na cince a jeste kurvis techniku, tak si neco dojebes a ucinek to nebude mit zadny
zkus si treba precist http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
jednak je to podle me super trening a jednak je tam dost zajimavych veci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | Já jsem jenom zmatenej, vím toho tolik, mám toho tolik načteno,dodržuju to a stejně hov** |
FandoCZ...sleduju tvoje příspěvky několik týdnů nazpět a řeknu ti co bys měl udělat.
Zakaž si internet, především míň choď na Ronnie.cz a začni pořádně makat. Tvůj problém je, že máš načteno zřejmě hodně, ale především z místních diskuzí a seš z toho zmatenej jak lesní včela. Čerpej z kvalitních článků a extrahuj si z nich pro tebe důležité informace. Nejde se řídit přesně něčím, co někdo někam napíše. Článků je dostupná celá spousta, ale neznamená to, že se musíš řídit jedním nebo druhým. Jde o to si z toho vytáhnout třeba jen jeden odstavec, jednu větu, prostě to pro tebe podstatný.
Ty tady pořád řešíš jestli se taková a maková forma dá udělat bez bobků, jestli máš cvičit tolik nebo tolik opakování apod. Stejně ti tady nikdo neporadí správně, protože každý tělo je úplně jiný, reaguje na každej trénink jinak, jinak tráví určitý jídlo, jinak regeneruje. Ano, existují obecné tréninkové a stravovací principy, ale posilování je individuální sport a v tom je ta jeho krása. Neexistuje trénink ani jídelníček při kterých nabere každej z nás za A měsíců B kilogramů při cvičení C sérií po D opakováních a E hodinách spánku denně. Budeš muset na sobě vyzkoušet spoustu tréninků a variací jídelníčků než přijdeš na to, co vyhovuje tvému tělu a jak se cítíš nejlíp. Tohle nezjistíš za den, týden, měsíc a možná ani za rok...je potřeba dát tomu čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, každej je jinej a na každého funguje něco jiného, co by třeba hned na druhým nešlo. Ať se jedná o trénink, výživu, regeneraci. Každej je úplně jinej a každýmu sedí a jde úplně něco jiného. Někoho nějaké tr. principy zabíjí, druhej si v nich libuje. Stejně tak výživa, někdo je ten čistej oldsch.... na kilu rýže denně a kuř. prsou a druhej je na tukách a vejcích.
Všechno chce čas a zkoušet, studovat... tohle není otázka měsíce ani roku podle mě. Až za několik let zkoušení a učení se si každej najde to svoje, co mu sedí, šlape a hlavně ho to baví - to je hlavní! _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
No on je i dobrej for v tom, ze na chlapka s dobrou genetikou bude fungovat dobře jakejkoliv trenink, na nekoho s horsi genetikou uz jenom nektery treninkovy postupy (coz spousta lidi taky nikdy nezjisti ktery). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | No on je i dobrej for v tom, ze na chlapka s dobrou genetikou bude fungovat dobře jakejkoliv trenink, na nekoho s horsi genetikou uz jenom nektery treninkovy postupy (coz spousta lidi taky nikdy nezjisti ktery). |
ale furt je to o te drine, kdo nema v krvi, ze hrabne, a bude jenom tak solichat, tak neporoste z niceho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
Jo Fando tohle znám, taky jsem pořád řešil, co dělám špatně. Podle těch fotek, co jsi dával, bych i řekl, že jsme docela stejný typy. Je to bohužel hlavně o té genetice. Dle mě se to dá poznat třeba podle toho, jak silný máš předloktí v nejužším místě. Selský rozum mi říká, že těžko bude někdo s úzoučkým předloktím mít pracku jak hovado, to si příroda nějak ošéfuje. Znám týpky, co vypadají v 19 už jako chlapi. Stačí pogooglit, jak vypadal v 19 Mike Tyson. Zároveň znám borce, kterýmu je 30, ale 30 by jsi mu řekl max. tak podle obličeje. Myslím, že tělo se vyvíjí asi do 23, takže bych to na tvým místě zas tak nehrotil, i když ti rozumim, že tě to se*e, zvlášť pokud kolem sebe máš ty genetický dobytky. Třeba kámoš se nasnídá, ve škole nemá ani svačinu, pak jde na oběd do jídelny (malá porce), někdy ve 4 do fitka a pak jí až doma večeři a svaly mu rostou pěkně.
Jako špatně něco asi děláš, jak ti říkají ostatní, zvlášť pokud cvičíš už 3 roky, ale rozhodně bych neřekl, že nějakou změnou najednou tvůj progress otočí o 180 stupňů a najednou neprojdeš futrama, ta genetika tam nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | FandaCZ napsal: | Já jsem jenom zmatenej, vím toho tolik, mám toho tolik načteno,dodržuju to a stejně hov** |
FandoCZ...sleduju tvoje příspěvky několik týdnů nazpět a řeknu ti co bys měl udělat.
Zakaž si internet, především míň choď na Ronnie.cz a začni pořádně makat. Tvůj problém je, že máš načteno zřejmě hodně, ale především z místních diskuzí a seš z toho zmatenej jak lesní včela. Čerpej z kvalitních článků a extrahuj si z nich pro tebe důležité informace. Nejde se řídit přesně něčím, co někdo někam napíše. Článků je dostupná celá spousta, ale neznamená to, že se musíš řídit jedním nebo druhým. Jde o to si z toho vytáhnout třeba jen jeden odstavec, jednu větu, prostě to pro tebe podstatný.
Ty tady pořád řešíš jestli se taková a maková forma dá udělat bez bobků, jestli máš cvičit tolik nebo tolik opakování apod. Stejně ti tady nikdo neporadí správně, protože každý tělo je úplně jiný, reaguje na každej trénink jinak, jinak tráví určitý jídlo, jinak regeneruje. Ano, existují obecné tréninkové a stravovací principy, ale posilování je individuální sport a v tom je ta jeho krása. Neexistuje trénink ani jídelníček při kterých nabere každej z nás za A měsíců B kilogramů při cvičení C sérií po D opakováních a E hodinách spánku denně. Budeš muset na sobě vyzkoušet spoustu tréninků a variací jídelníčků než přijdeš na to, co vyhovuje tvému tělu a jak se cítíš nejlíp. Tohle nezjistíš za den, týden, měsíc a možná ani za rok...je potřeba dát tomu čas. |
Ty jo,díky moc,nečekal jsem,že se najde kdo by se tímto zas až tolik zabýval (myslím mnou :D) Fakt díky moc za rady...Já mám přestávky normálně kolem minuty (dost často mě už prostě nebaví čekat...)a dnes jsem si dal trénink (4 série rozpažek po 12 opakování), 4 série tlaků (15opáček),leg-press (5x12 a 2x20), poté přítahy velké činky (5x12) a přítahy kladky k hrudníku (4x12) a musím říct,že super trénink...bolí mě to mnohem víc než po korte...Prostě takový to klasický pálení svalů (lepší procítění,dal jsem menší váhy...atd..) uvidíme co to udělám, zkusím to třeba 4 týdny...
K jídlu, začal jsem do sebe cpát sacharidy (teď jsem už na 400) do večera chci alespoň 600...Rano jsem si dnes stal ve 4 hodiny a vypil protein+palatinozu...a pak šel spát...poté vstal a dal si vločky a mléko....poté rýži s kakaem...poté protein s palatinozou, po tréninku gainer....Teď jsem vypil Protein+palatinozu...a dám si ještě rýži a maso, poté špagety + 100eidamu a na noc tvaroh s rýží :D To už snad musí stačit né ?
Kouknu na ten bear...Minulý týden jsem dojel korte...a jsem docela zmrvenej :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | Jo Fando tohle znám, taky jsem pořád řešil, co dělám špatně. Podle těch fotek, co jsi dával, bych i řekl, že jsme docela stejný typy. Je to bohužel hlavně o té genetice. Dle mě se to dá poznat třeba podle toho, jak silný máš předloktí v nejužším místě. Selský rozum mi říká, že těžko bude někdo s úzoučkým předloktím mít pracku jak hovado, to si příroda nějak ošéfuje. Znám týpky, co vypadají v 19 už jako chlapi. Stačí pogooglit, jak vypadal v 19 Mike Tyson. Zároveň znám borce, kterýmu je 30, ale 30 by jsi mu řekl max. tak podle obličeje. Myslím, že tělo se vyvíjí asi do 23, takže bych to na tvým místě zas tak nehrotil, i když ti rozumim, že tě to se*e, zvlášť pokud kolem sebe máš ty genetický dobytky. Třeba kámoš se nasnídá, ve škole nemá ani svačinu, pak jde na oběd do jídelny (malá porce), někdy ve 4 do fitka a pak jí až doma večeři a svaly mu rostou pěkně.
Jako špatně něco asi děláš, jak ti říkají ostatní, zvlášť pokud cvičíš už 3 roky, ale rozhodně bych neřekl, že nějakou změnou najednou tvůj progress otočí o 180 stupňů a najednou neprojdeš futrama, ta genetika tam nebude. |
jo no ale na to se nemůžu vymlouvat :D...to by mohl říct skoro každý :)
jinak sice předloktí mám hubenoučké :D ale přes ruku mám 40cm...a to ruce fakt necvičím :) To je jediný na co jsem pyšnej :D zbytek stojí za hovno,ještě mám podle mě docela silný stehna,což jsem rád :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|