|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
proste z toho delate kluci strasnou vedu, rozumne se 5-7x denne najez at mas v kazdem jidle jak nejake sacharidy tak nejake bilkoviny, 4x tydne si zacvic tak abys procvicil cele telo vcetne zakladnich cviku na ktere si treba nalozil vic az do treba 6ti opacek tezkych v posledni serii, zbytek drz na 8-12 op. a hotove.. fakt tam neni co vic resit, sem tam prohodit partie, dat nejake kardio at ten metabolismus dostane nejakou zmenu, nacukrovat, nejaky den zas mene jidla, nekdy si dat treba 3 dny pauzu nebo aspon volny vikend
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FandaCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | šel by ten bear routine trénovat stylem po+ut volno čt+pa ? Protože se do fitka o víkendu nedostanu |
vyprdni se na nejaky bear routine kde mas predem predepsane vahy a % a takove veci, to vas pak akorat mate a sere vas ze to bylo tezky nebo ze ste ten trenink neodjeli presne jak melo bejt apod. je treba cvicit podle pocitu a ne podle papiru a tabulek
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | | Korny napsal: | | FandaCZ napsal: | Já jsem jenom zmatenej, vím toho tolik, mám toho tolik načteno,dodržuju to a stejně hov** |
FandoCZ...sleduju tvoje příspěvky několik týdnů nazpět a řeknu ti co bys měl udělat.
Zakaž si internet, především míň choď na Ronnie.cz a začni pořádně makat. Tvůj problém je, že máš načteno zřejmě hodně, ale především z místních diskuzí a seš z toho zmatenej jak lesní včela. Čerpej z kvalitních článků a extrahuj si z nich pro tebe důležité informace. Nejde se řídit přesně něčím, co někdo někam napíše. Článků je dostupná celá spousta, ale neznamená to, že se musíš řídit jedním nebo druhým. Jde o to si z toho vytáhnout třeba jen jeden odstavec, jednu větu, prostě to pro tebe podstatný.
Ty tady pořád řešíš jestli se taková a maková forma dá udělat bez bobků, jestli máš cvičit tolik nebo tolik opakování apod. Stejně ti tady nikdo neporadí správně, protože každý tělo je úplně jiný, reaguje na každej trénink jinak, jinak tráví určitý jídlo, jinak regeneruje. Ano, existují obecné tréninkové a stravovací principy, ale posilování je individuální sport a v tom je ta jeho krása. Neexistuje trénink ani jídelníček při kterých nabere každej z nás za A měsíců B kilogramů při cvičení C sérií po D opakováních a E hodinách spánku denně. Budeš muset na sobě vyzkoušet spoustu tréninků a variací jídelníčků než přijdeš na to, co vyhovuje tvému tělu a jak se cítíš nejlíp. Tohle nezjistíš za den, týden, měsíc a možná ani za rok...je potřeba dát tomu čas. |
Ty jo,díky moc,nečekal jsem,že se najde kdo by se tímto zas až tolik zabýval (myslím mnou :D) Fakt díky moc za rady...Já mám přestávky normálně kolem minuty (dost často mě už prostě nebaví čekat...)a dnes jsem si dal trénink (4 série rozpažek po 12 opakování), 4 série tlaků (15opáček),leg-press (5x12 a 2x20), poté přítahy velké činky (5x12) a přítahy kladky k hrudníku (4x12) a musím říct,že super trénink...bolí mě to mnohem víc než po korte...Prostě takový to klasický pálení svalů (lepší procítění,dal jsem menší váhy...atd..) uvidíme co to udělám, zkusím to třeba 4 týdny...
K jídlu, začal jsem do sebe cpát sacharidy (teď jsem už na 400) do večera chci alespoň 600... Rano jsem si dnes stal ve 4 hodiny a vypil protein+palatinozu...a pak šel spát...poté vstal a dal si vločky a mléko....poté rýži s kakaem...poté protein s palatinozou, po tréninku gainer....Teď jsem vypil Protein+palatinozu...a dám si ještě rýži a maso, poté špagety + 100eidamu a na noc tvaroh s rýží :D To už snad musí stačit né ?
Kouknu na ten bear...Minulý týden jsem dojel korte...a jsem docela zmrvenej :D |
Hele jídlo může být až 70% úspěchu! Vsát ve 4 hodiny a vypít protein + pala... proč, kravina, radši spi. Vločky + mléko - ok, Rýže s kakaem - taky tak nějak o ničem, pak zase protein + pala... proč, na nic, po treninku gainer - taky o ničem, ted jsem vypil protein + pala... proč? na nic, dám si rýži a maso - druhé normální a kvalitní jídlo za den, testoviny + 100g eidamu - ok, na noc tvaroh s rýží - podle mě není potřeba ale budiž. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
Kouknu na ten bear...Minulý týden jsem dojel korte...a jsem docela zmrvenej :D[/quote]
Hele jídlo může být až 70% úspěchu! Vsát ve 4 hodiny a vypít protein + pala... proč, kravina, radši spi. Vločky + mléko - ok, Rýže s kakaem - taky tak nějak o ničem, pak zase protein + pala... proč, na nic, po treninku gainer - taky o ničem, ted jsem vypil protein + pala... proč? na nic, dám si rýži a maso - druhé normální a kvalitní jídlo za den, testoviny + 100g eidamu - ok, na noc tvaroh s rýží - podle mě není potřeba ale budiž.[/quote]
Proč jsou špatný ty proteiny s palatinozou (po tréninku do sebe moc pevné jídlo nedostanu : ( prostě je mi po trenálu dost blbě a trvá to min 2 hodiny než mám hlad...tak do té doby dám vždycky protein + palatinozu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | | Kouknu na ten bear...Minulý týden jsem dojel korte...a jsem docela zmrvenej :D |
Hele jídlo může být až 70% úspěchu! Vsát ve 4 hodiny a vypít protein + pala... proč, kravina, radši spi. Vločky + mléko - ok, Rýže s kakaem - taky tak nějak o ničem, pak zase protein + pala... proč, na nic, po treninku gainer - taky o ničem, ted jsem vypil protein + pala... proč? na nic, dám si rýži a maso - druhé normální a kvalitní jídlo za den, testoviny + 100g eidamu - ok, na noc tvaroh s rýží - podle mě není potřeba ale budiž.[/quote]
Proč jsou špatný ty proteiny s palatinozou (po tréninku do sebe moc pevné jídlo nedostanu : ( prostě je mi po trenálu dost blbě a trvá to min 2 hodiny než mám hlad...tak do té doby dám vždycky protein + palatinozu :)[/quote]
Komu není rady.. Kubaz ti tu radí, ať se vysereš na nějaká procenta a tabulky, s čímž se já stotožňuju, ale ty si pořád meleš svou a nakonec ho stejně budeš cvičit . Stanov si prostě určitou vizi tréninku, za týden procvič celé tělo, na nohy, záda, prsa, ramena hoď vždycky základní cvik s volnou vahou a nemusíš se bát ho jet víc silově.. Pak na každou partii pár dalších cviků, 8-12 opakování.. ale to už se opakuju po několika lidech.. Je sice fajn vidět toho obrovského pána na úvodní fotce Cizopasníkova článku o Bear routine, ale bohužel tě zklamu, jeho vzhled není způsobenej tím, že jel tento trénink..
Vyser se na všechny procenta, a normálně rozumně cvič. A hlavně jez, kup si maso, vejce, rýži, tvaroh, vločky, brambory.. po tréninku dej gainer a nic dalšího nevymýšlej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | FandaCZ napsal: | šel by ten bear routine trénovat stylem po+ut volno čt+pa ? Protože se do fitka o víkendu nedostanu |
vyprdni se na nejaky bear routine kde mas predem predepsane vahy a % a takove veci, to vas pak akorat mate a sere vas ze to bylo tezky nebo ze ste ten trenink neodjeli presne jak melo bejt apod. je treba cvicit podle pocitu a ne podle papiru a tabulek |
tahle diskuze uz tu jednou byla
nekomu sedne mit napsano kolik ma zvednout a kolikrat a jinemu ne
hlavni je, aby to fanda poznal sam, ke kterym patri ( treba sadek, koumal, cizopasnik, freimen,drlif i jini nedaji na tohle dopustit)
a jini zase jedou na pocity a taky rostou, pausalne to rozdelit nejde
fanda: je tam (dole, posledni nebo predposledni tabulka) zakladni trening na 3 dny a me fungoval krasne
ale postoval jsme clanek hlavne kvuli te casti o jidle a o tom, ze se nemas bat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | kubaz napsal: | | FandaCZ napsal: | šel by ten bear routine trénovat stylem po+ut volno čt+pa ? Protože se do fitka o víkendu nedostanu |
vyprdni se na nejaky bear routine kde mas predem predepsane vahy a % a takove veci, to vas pak akorat mate a sere vas ze to bylo tezky nebo ze ste ten trenink neodjeli presne jak melo bejt apod. je treba cvicit podle pocitu a ne podle papiru a tabulek |
tahle diskuze uz tu jednou byla
nekomu sedne mit napsano kolik ma zvednout a kolikrat a jinemu ne
hlavni je, aby to fanda poznal sam, ke kterym patri ( treba sadek, koumal, cizopasnik, freimen,drlif i jini nedaji na tohle dopustit)
a jini zase jedou na pocity a taky rostou, pausalne to rozdelit nejde
fanda: je tam (dole, posledni nebo predposledni tabulka) zakladni trening na 3 dny a me fungoval krasne
ale postoval jsme clanek hlavne kvuli te casti o jidle a o tom, ze se nemas bat |
Jako nebát se jídla ? Nebo celkově nebát se nabrat i tuk ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
jak pravil hovnival, hlavne to chce HPM!
pak jidlo nejde to tuku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
místní slang - HPM = hlavně pořádně makat _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Jestli ti muzu poradit, tak investuj do alespon 2-3 hodin s kvalitnim trenerem. Ja jsem to, i kdyz uz mam neco odcviceno, nedavno udelal a hodne to muj trenink posunulo. Neveril bych, ze najdeme u kazdeho cviku tolik chyb, ono se to proste vsechno neda vycist a okoukat.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Je super, že se tu snažíte pomoc, ale jste trošku off topic.
JInak abych nebyl taky off topic, já bych řekl, že tu není problém v tom jestli cvičit korte/bear nebo split, ale vtom, že Fanda určitě neumí ani správně techniky cvičit a taky ten strašněj jídelníček. Neříkám, že musí mít 4x denně kuře + rýže a na snídani vejce s pečivem, ale chtělo by to trochu upravit to pevné jídlo místo prolévání proteinem s něčim.
Co dáváš po tréninku v šatně? A jinak můj osobní názor je, že PTN (potréninkovej nápoj) mám je méně důležitej jak PTJ (potrénink. jídlo). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|