|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Je super, že se tu snažíte pomoc, ale jste trošku off topic.
JInak abych nebyl taky off topic, já bych řekl, že tu není problém v tom jestli cvičit korte/bear nebo split, ale vtom, že Fanda určitě neumí ani správně techniky cvičit a taky ten strašněj jídelníček. Neříkám, že musí mít 4x denně kuře + rýže a na snídani vejce s pečivem, ale chtělo by to trochu upravit to pevné jídlo místo prolévání proteinem s něčim.
Co dáváš po tréninku v šatně? A jinak můj osobní názor je, že PTN (potréninkovej nápoj) mám je méně důležitej jak PTJ (potrénink. jídlo) . | _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | | Jestli ti muzu poradit, tak investuj do alespon 2-3 hodin s kvalitnim trenerem. Ja jsem to, i kdyz uz mam neco odcviceno, nedavno udelal a hodne to muj trenink posunulo. Neveril bych, ze najdeme u kazdeho cviku tolik chyb, ono se to proste vsechno neda vycist a okoukat. |
Myslíte, že toto by bylo dobré ? :) https://www.facebook.com/osobnitrenertomasek
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Je super, že se tu snažíte pomoc, ale jste trošku off topic.
JInak abych nebyl taky off topic, já bych řekl, že tu není problém v tom jestli cvičit korte/bear nebo split, ale vtom, že Fanda určitě neumí ani správně techniky cvičit a taky ten strašněj jídelníček. Neříkám, že musí mít 4x denně kuře + rýže a na snídani vejce s pečivem, ale chtělo by to trochu upravit to pevné jídlo místo prolévání proteinem s něčim.
Co dáváš po tréninku v šatně? A jinak můj osobní názor je, že PTN (potréninkovej nápoj) mám je méně důležitej jak PTJ (potrénink. jídlo). |
Takhle tekutý jsem to měl jenom dneska ..jinak v netréninkovej den jím jenom pevnou stravu :)..v tréninkový dny když jím tuhou stravu...tak bych toho snedl polovic co normální den (prostě po tréninku nemůžu dost dlouho jíst...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | | ..jinak v netréninkovej den jím jenom pevnou stravu :)..v tréninkový dny když jím tuhou stravu...tak bych toho snedl polovic co normální den (prostě po tréninku nemůžu dost dlouho jíst...) |
JASNE, TAK SI DAS JEDEN NAPOJ PO TRENINGU,ALE JINAK NORMALNE, NE?
Pro moderatori: udelejte prosim samostatny topic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 4:40 am Předmět: |
|
|
Oddělil jsem Fandovu část do tohoto topiku. Bohužel to s sebou vzalo i pár postů k jinému tématu, snad moc nevadí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
Vybodni se na potreninkovy napoje atd. Bude te to stat zbytecny prachy, staci kdyz budes kvalitne jist. Na trenera bych se taky vybodnul. Nahod sem videa, ostatni ti to zhodnotej a za usetreny prachy si doma delej k veceri tataraky :)
Co se tyce treninku, tak se drz zakladnich cviku a delej 5-8 opakovani v 5 seriich a uvidis, ze to casem pujde. Rutiny co jsou tu zminovany jsou fajn a urcite te nekam posunou.
Na pumpovani se vykasli. Zamer se spis na silu. Procent bych se drzel a na pocitovej trenink bych nesazel. Dost casto totiz bys totiz kvuli obycejne nechuti trenink sidil nebo to z nenadaleho navalu euforie prepalil.
To ze pri benchi necitis prsa vubec neznamena, ze neumis benchovat, spis naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Vybodni se na potreninkovy napoje atd. Bude te to stat zbytecny prachy, staci kdyz budes kvalitne jist. Na trenera bych se taky vybodnul. Nahod sem videa, ostatni ti to zhodnotej a za usetreny prachy si doma delej k veceri tataraky :)
Co se tyce treninku, tak se drz zakladnich cviku a delej 5-8 opakovani v 5 seriich a uvidis, ze to casem pujde. Rutiny co jsou tu zminovany jsou fajn a urcite te nekam posunou.
Na pumpovani se vykasli. Zamer se spis na silu. Procent bych se drzel a na pocitovej trenink bych nesazel. Dost casto totiz bys totiz kvuli obycejne nechuti trenink sidil nebo to z nenadaleho navalu euforie prepalil.
To ze pri benchi necitis prsa vubec neznamena, ze neumis benchovat, spis naopak. |
na potreningovy napoj mi nesahej!
a rekl bych, ze trener se hodi, spis bude problem, poznat kvalitniho
souhlasim s tebou, ze velke pumpovani nepomuze, ale jestli ted jede korte a nepribira, tak by to mozna zmenu potrebovalo
ale s tvyma "procentualnima treningama" souhlasim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: út listopad 05, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | drlift_ napsal: | Vybodni se na potreninkovy napoje atd. Bude te to stat zbytecny prachy, staci kdyz budes kvalitne jist. Na trenera bych se taky vybodnul. Nahod sem videa, ostatni ti to zhodnotej a za usetreny prachy si doma delej k veceri tataraky :)
To ze pri benchi necitis prsa vubec neznamena, ze neumis benchovat, spis naopak. |
na potreningovy napoj mi nesahej!
a rekl bych, ze trener se hodi, spis bude problem, poznat kvalitniho
souhlasim s tebou, ze velke pumpovani nepomuze, ale jestli ted jede korte a nepribira, tak by to mozna zmenu potrebovalo
ale s tvyma "procentualnima treningama" souhlasim |
Díky moc za topic...Víte co ? Já teď zkusím chvíli jet ten trénink s vysokýma opáčkama (jel jsem to včera a strašně mě bolí kozy a záda)...fakt hodně,snažil jsem se to procítit :) uvidím...A pak sem hodím videa všech cviků,který mi dělaj problémy... Díky moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|