Fanda - forma a trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fanda - forma a trénink  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Fanda - forma a trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Je super, že se tu snažíte pomoc, ale jste trošku off topic.

JInak abych nebyl taky off topic, já bych řekl, že tu není problém v tom jestli cvičit korte/bear nebo split, ale vtom, že Fanda určitě neumí ani správně techniky cvičit a taky ten strašněj jídelníček. Neříkám, že musí mít 4x denně kuře + rýže a na snídani vejce s pečivem, ale chtělo by to trochu upravit to pevné jídlo místo prolévání proteinem s něčim.

Co dáváš po tréninku v šatně? A jinak můj osobní názor je, že PTN (potréninkovej nápoj) mám je méně důležitej jak PTJ (potrénink. jídlo) .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FandaCZ

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DavidS napsal:
Jestli ti muzu poradit, tak investuj do alespon 2-3 hodin s kvalitnim trenerem. Ja jsem to, i kdyz uz mam neco odcviceno, nedavno udelal a hodne to muj trenink posunulo. Neveril bych, ze najdeme u kazdeho cviku tolik chyb, ono se to proste vsechno neda vycist a okoukat.

Myslíte, že toto by bylo dobré ? :) https://www.facebook.com/osobnitrenertomasek
FandaCZ

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Je super, že se tu snažíte pomoc, ale jste trošku off topic.

JInak abych nebyl taky off topic, já bych řekl, že tu není problém v tom jestli cvičit korte/bear nebo split, ale vtom, že Fanda určitě neumí ani správně techniky cvičit a taky ten strašněj jídelníček. Neříkám, že musí mít 4x denně kuře + rýže a na snídani vejce s pečivem, ale chtělo by to trochu upravit to pevné jídlo místo prolévání proteinem s něčim.

Co dáváš po tréninku v šatně? A jinak můj osobní názor je, že PTN (potréninkovej nápoj) mám je méně důležitej jak PTJ (potrénink. jídlo).

Takhle tekutý jsem to měl jenom dneska ..jinak v netréninkovej den jím jenom pevnou stravu :)..v tréninkový dny když jím tuhou stravu...tak bych toho snedl polovic co normální den (prostě po tréninku nemůžu dost dlouho jíst...)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
..jinak v netréninkovej den jím jenom pevnou stravu :)..v tréninkový dny když jím tuhou stravu...tak bych toho snedl polovic co normální den (prostě po tréninku nemůžu dost dlouho jíst...)

JASNE, TAK SI DAS JEDEN NAPOJ PO TRENINGU,ALE JINAK NORMALNE, NE?

Pro moderatori: udelejte prosim samostatny topic
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 4:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddělil jsem Fandovu část do tohoto topiku. Bohužel to s sebou vzalo i pár postů k jinému tématu, snad moc nevadí.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
drlift_

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vybodni se na potreninkovy napoje atd. Bude te to stat zbytecny prachy, staci kdyz budes kvalitne jist. Na trenera bych se taky vybodnul. Nahod sem videa, ostatni ti to zhodnotej a za usetreny prachy si doma delej k veceri tataraky :)

Co se tyce treninku, tak se drz zakladnich cviku a delej 5-8 opakovani v 5 seriich a uvidis, ze to casem pujde. Rutiny co jsou tu zminovany jsou fajn a urcite te nekam posunou.

Na pumpovani se vykasli. Zamer se spis na silu. Procent bych se drzel a na pocitovej trenink bych nesazel. Dost casto totiz bys totiz kvuli obycejne nechuti trenink sidil nebo to z nenadaleho navalu euforie prepalil.

To ze pri benchi necitis prsa vubec neznamena, ze neumis benchovat, spis naopak.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Vybodni se na potreninkovy napoje atd. Bude te to stat zbytecny prachy, staci kdyz budes kvalitne jist. Na trenera bych se taky vybodnul. Nahod sem videa, ostatni ti to zhodnotej a za usetreny prachy si doma delej k veceri tataraky :)

Co se tyce treninku, tak se drz zakladnich cviku a delej 5-8 opakovani v 5 seriich a uvidis, ze to casem pujde. Rutiny co jsou tu zminovany jsou fajn a urcite te nekam posunou.

Na pumpovani se vykasli. Zamer se spis na silu. Procent bych se drzel a na pocitovej trenink bych nesazel. Dost casto totiz bys totiz kvuli obycejne nechuti trenink sidil nebo to z nenadaleho navalu euforie prepalil.

To ze pri benchi necitis prsa vubec neznamena, ze neumis benchovat, spis naopak.

na potreningovy napoj mi nesahej!
a rekl bych, ze trener se hodi, spis bude problem, poznat kvalitniho
souhlasim s tebou, ze velke pumpovani nepomuze, ale jestli ted jede korte a nepribira, tak by to mozna zmenu potrebovalo
ale s tvyma "procentualnima treningama" souhlasim
FandaCZ

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
drlift_ napsal:

na potreningovy napoj mi nesahej!
a rekl bych, ze trener se hodi, spis bude problem, poznat kvalitniho
souhlasim s tebou, ze velke pumpovani nepomuze, ale jestli ted jede korte a nepribira, tak by to mozna zmenu potrebovalo
ale s tvyma "procentualnima treningama" souhlasim

Díky moc za topic...Víte co ? Já teď zkusím chvíli jet ten trénink s vysokýma opáčkama (jel jsem to včera a strašně mě bolí kozy a záda)...fakt hodně,snažil jsem se to procítit :) uvidím...A pak sem hodím videa všech cviků,který mi dělaj problémy... Díky moc :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fanda - forma a trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: