|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sonnyx
|
Zaslal: st listopad 06, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Už jsem nic psát nebudu to nemá absolutně cenu. |
A jakou cenu má napsat "Postizometrická relaxace na extenzory", když to stejně většina lajků (nebo aspoň já) nemá šanci pochopit a nejspíše ani vygooglovat (nepodařilo se)?
S loktem jsem byl taky u ortopeda, fyzioterapeuta, na ultrazvuku i obstřicích a nepomohlo nic. Nejspíše ortoped i fyzioterapeut stáli za hovno, ale to taky neovlivním, když je v okolí 30km 1 fyzioterapeut a v okolí 50km vím o 2. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Sonnyx napsal: | | Poman napsal: |
A jakou cenu má napsat "Postizometrická relaxace na extenzory", když to stejně většina lajků (nebo aspoň já) nemá šanci pochopit a nejspíše ani vygooglovat (nepodařilo se)?
S loktem jsem byl taky u ortopeda, fyzioterapeuta, na ultrazvuku i obstřicích a nepomohlo nic. Nejspíše ortoped i fyzioterapeut stáli za hovno, ale to taky neovlivním, když je v okolí 30km 1 fyzioterapeut a v okolí 50km vím o 2. :)) |
To taky nemá aplikovat lajk ale fyzio. Stejně tak je to odpověd co s tim dělat a co pomáhá.
Jak neovlivníš? Za mnou přijede třeba zítra pacientka z Prahy což je malinko z ruky když su z Brna:D
Kdo chce nehledá výmluvy ale cestu _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: čt listopad 07, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Sonnyx napsal: | | Poman napsal: |
S loktem jsem byl taky u ortopeda, fyzioterapeuta, na ultrazvuku i obstřicích a nepomohlo nic. Nejspíše ortoped i fyzioterapeut stáli za hovno, ale to taky neovlivním, když je v okolí 30km 1 fyzioterapeut a v okolí 50km vím o 2. :)) |
To taky nemá aplikovat lajk ale fyzio. Stejně tak je to odpověd co s tim dělat a co pomáhá.
Jak neovlivníš? Za mnou přijede třeba zítra pacientka z Prahy což je malinko z ruky když su z Brna:D
Kdo chce nehledá výmluvy ale cestu |
JJ, však to samozřejmě ano, taky k fyzioterapeutovi jezdím kus cesty - 50KM (no není to tak daleko jak z Prahy, ale to je fuk), ale jako laik nemám šanci nějak zjistit, jestli je ten fyzioterapeut dobrý. Jasně, můžu se ptat lidí, co u něj byli, ale to, že pomohl jim, neznamená, že pomůže mě a to už nějak neovlivním.
Prostě když svoji práci odflákne, můžu mu tak maximálně zaplatit a objednat se k dalšímu, což mi příjde u našich doktorů poslední dobou úplně normální praxe. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lašis
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
Přesně! Já se zklamal už třikrát a to jsem vyslechl, že jdu k dobrýmu doktorovi. Dva lidi mi říkali, že výborná péče je v Mladý Boleslavi, ale čert ví, kde, protože to jenom slyšeli. Doktorů je tu mraky. Jinak jsem ze severních čech a to dojíždění nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|