Ja ti fandím už len z toho princípu, že sám viem aké to je, keď sa človek snaží ale ono to holt jaksi nejde tak dobre, ako by si predstavoval. Forma na "profikartu" to neni, ale rozhodne sa nemusíš hanbiť niekomu povedať, že chodíš cvičiť
Čo stratíš v genetike, dobehni vytrvalosťou a vôľou makať
3pm zada/prsa/ramena
Pritahy v predklonu
Krceni ramen
Stahovani kladky k hrudniku
Bench press
Incline press stroj
Pullover
Upazovani v sede ss upazovani v predklonu
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
No ten spodek ma před sebou do soutezni formy ještě tak 2 mesice dřiny, zatím to je kvalitni objemovka. Do te formy co mel jako model to ma fakt hodne daleko...
Yuro, muzes sem prosim hodit fotky tve formy z objemu? Ja si teda nemyslim, ze jsem v kvalitni objemovce. Myslim, ze kdybych mel 0% tuku tak bys stejne huboval, to je ale ceska povaha, videt jen to spatne:)
No nic, jdu makat na te objemovce. Ps: jsem o 30lbs tezsi v porovnanim z posledni sezony 2009, takze pro me progress.
Mozna to v realu vypada jinak, ja soudim pouze podle fotek co tu mas, na kterých nemas ani naznak vyrysovani hamstringu a gluteusu. Skoda ze neukazes normalni foto z podia, ale jen nejake divne upravene...
Sobota a nedele jsem mel posledni volno od cvica, jen jsem jel 3xdenne lehci cardio. Zitra rano ve 4.30 mazu na nohu, video zdokumentuju kazdy trenink z tohoto zaverecneho tydne a dam to sem. Vaha zatim 205lbs, potrebuju 198.5lbs
11/12/13 speacial datum ze?
dneska vaha 203.3lbs, coz je super, jdu do 198.5lbs, na registraci pujdu hned rano v 7, abych tam mohl zacit tlacit vic jidla a naplnit se trochu.
Fotka je z dneska, ted jsem na 2g sodiku, 12 litrech vody, 275g sachru, 300g bilkovin.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru