|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co je nejvhodnější náhražka cukru? |
| hnědý (třtinový) cukr |
|
23% |
[ 5 ] |
| med |
|
66% |
[ 14 ] |
| javorový sirup |
|
9% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 21 |
|
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 11:33 pm Předmět: |
|
|
Co se umeleho sladidla tyce neznam lepsi nez tohle. Stevia je podle toho hnus a do cukru to ma bambilion kilometru daleko...
http://www.cukren.com/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tsunami

|
Zaslal: so listopad 09, 2013 12:35 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Tsunami napsal: | | Já moc nesladím a když peču přidám trochu medu. A teď jsem si koupila stévii. Mám tekutou - ale nevím jaké množství, jak moc sladí - poradíte někdo prosím? :) |
S tekutou zkušenosti nemám, ale tablety sladí jako to prase, takže tipuju, že to bude podobné a bude stačit opravdu málo. |
Díky jsem na to zvědavá :) doma má táta kytku stévie na zahradě a sušený list co mi dal ochutnat byl pěkně hnusnej :D nejdřív krásně sladký a pak nechutně hořký...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 5:19 am Předmět: |
|
|
Pokud dobře čtu, autora právě umělý sladidla nezajímaly...
jinak záleží jak na co to chceš. Hnědý cukr máš výhodu, že ti cukr opravdu "nahradí", pokud to chceš na oslazení kaše, je to fuk, ale třeba do receptu, med i sirup mají uplně jinou konzistenci. Ono ani ten med zas není takový zázrak, takže je to asi stejný jak ten hnědý nebo sirup, který zas má tu nevýhodu, že se docela prodraží.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 09, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
Hm nic nového. Jinak samozrejme ze na vine není fruktóza, zivocisne tuky atd.., ale jen ta nekonecna lidska blbost...
Naposledy upravil yura dne so listopad 09, 2013 12:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so listopad 09, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
Já taky neříkám, že je to něco novýho.
S tím, že cukr není špatnej, bych zas až tak nesouhlasil, spíš naopak. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Jureed
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
Cukor je zabiják, zdravá náhrada zaň je stévia, len treba si na ňu zvyknúť, lebo má odlišnú chuť ako cukor _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
|
| nahoru |
|
 |
Jureed
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ja mám radšej stéviu, ako sukralózu, aspoň v diete. _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
sukraloza neni zdaleka tak neskodna jako stevie, to se neda srovnavat.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | nesladim defakto vůbec a když uz třeba vločky apod..tak med | ...a toto je hezký názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavlot
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | nebo sukraloza je taky neškodná, navíc chuťově mnohem přijatelnější než stévie. Já osobně nemám ani nic proti aspartamu, ale o tom tady mluvit nechci, protože by to zase rozpoutalo vášnivé debaty na několik stran | používámtaky sukralozu, ta nemá žádnou pachuť, narozdíl od stevie, která mě osobně přijde pěkně hnusná...možná neni sukraloza až tak neškodná jako právě stevie, ale určitě mnohem lepší než aspartan, sacharin a další..
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
koho by to zajímalo, tak velkododavatel Barentz nabízí 5kg pytle sukralozy, 1700,- za kg... je to velkoobchod, takže jedině na firmu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|