Buges - 270kg bench

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buges - 270kg bench  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buges - 270kg bench
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BGS

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. deň – 7.11.2013
Tento týždeň mi dáva riadne zabrať, celkovo už cítim trocha únavu, ale zatiaľ sa to ešte celkom dá.

Strava:
1. jedlo – Cottage cheese + MCT + káva

2. jedlo – mäso + uhorky

3. jedlo - kúsok mäsa

4. jedlo – polovica kuriatka + kopec šalátu

5. jedlo – mandle

20. deň – 8.11.2013

Crossfit taaaaaaajm :) Dnes tréning s mojou polovičkou, niečo sme povymýšľali a celkom slušne sa zničili.

Strava :
1. jedlo – Cottage cheese + MCT + káva

2. jedlo – mäso + kapusta

pred tréningom – karnitin + arginin + taurin

po tréningu – protein + sladký muffin

3. jedlo – mäso + trocha ryze + fazuľky

4. jedlo – mandle + grapefruit

hmm, ani som si neuvedomil, že to boli len 4 jedlá, musím to napraviť a ísť späť na cca 6.

Tréning
Silová časť:

Thrustery -

6×20, 45, 55

3×65, 75

1×85, 95kg celkom dobré ešte s rezervou

http://youtu.be/ba3C7tabN9U

Warmup

3 kolá:

10 drepov

10 brušákov

10 klikov

1. časť

100 angličákov – čas 8:53 (naposledy to bolo 9:45)

2. časť

15 kôl:

10 drepov

10 knees to chin poležiačky (brucho)

Potom som už len pomáhal sparingovi pri benchovaní v drese.

Ostáváva posledných 11 dní, forma sa zlepšuje no váha sa už hýbe veľmi pomaly. Uvidíme o dva dni čo ukáže.

21. deň – 9.11.2013

Zajtra opäť váženie, už čakám čo bude :)

Strava:
1. jedlo – Praženica + MCT + káva

2. jedlo – mäso + paradajka

3.jedlo: polka rezňa

pred tréningom – karnitin + arginin + taurin

po tréningu – protein + sacharidový nápoj

4. jedlo – aliašska treska so syrom

5. jedlo – mäsko

Tréning
Kamarát kulturista hľadal sparinga na tréning hrudník, triceps, brucho, tak som sa pridal k nemu – bol som veľmi rád, lebo sme šli cviky, ktoré ja takmer vôbec nerobím.

Prsia:

Tlaky na šikmej lavičke s jednoručkami – 15x14kg, 24kg, 12x34kg, 6x40kg, 3x5op x 40kg

Tlaky na stroji – 15, 15, 12, 10 opakovaní + nejaké vynútené opakovania

Protismerné kladky – 4 série vysoké počty opakovaní

Tlaky na zemi s jednoručkami – 6×30 + 6×20 , 10×20, 6×20, 6×20 tricepsy uplne vypnuté

Peckdeck – 4 série vysoké počty opakovaní, opäť aj s vynútenými opakovaniami a podobne

Triceps:

Extenzie za hlavou s EZ činkou – 4×8

Kladka podhmatom + kladka lano – 4 supersérie, veeeeeľa opakovaní

Brucho

Stroj poležiačky – 4×12

Prednožovanie + hyperextenzie na boky – 4×12 + 4×10

+ 30 minút chôdza na páse do kopca (celý tréning sme šli veˇmi rýchlo a bez slov, tak aspoň tu sme chvíľu pokecali)

Super tréning, dávno som nešiel takýto typ tréningu, Zajtra váženie, uvidíme čo ukáže váha :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BGS

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. deň – 10.11.2013
Dnes som sa teda zobudil kvalitne unavený, no hneď som bol psokojnejší keď som sa postavil na váhu:

[size=150]91,3kg (- 5kg)[/size]

Strava:
1. jedlo – cottage + MCT + káva

2. jedlo – slepacia polievka bez rezancov + mäso + zelenina

3. jedlo: 2 palacinky – musím sa priznať, ANO, zjedol som ich, tentokrát nejdem takzvané oddychové dni keď môžem zjesť čo chcem (cca každých 7 – 10 dní), tak som si aspoň takto raz doprial :)

4. jedlo – bravčová panenka + zeleninka

5. jedlo – šunka + mozzarela + paradajka

6. jedlo – za hrsť vlašských orechov

Princíp Odmeňovania sa:
Podľa tohto princípu fungujem aj mimo diéty a je celkom jednoduchý. Ak chceš jesť dobroty, musíš si to odmakať :) Veľa ľudí v tomto somnou nebude súhlasiť, no podľa mojej osobnej skúsenosti a skúsenosti ľudí s ktorými som spolupracoval je to vynikajúca vec.

O čo ide?

Všetci máme radi sladké (OK OK, nie všetci, ale drvivá väčšina) – v diéte však nastáva problém – sladké treba veeeľmi obmedzovať. To sa však milovníkom sladkého príliš nepáči a práve v tomto bode najčastejšie podvádzajú a nakoniec svoju snahu vzdajú (Je úplne normálne, ak nemáš pevnú vôľu ako profesionálny športovec, drvivá väčšina ľudí nemá pevnú vôľu. Pri tomto princípe si spojíme sladké s pocitom odmeny za dobre vykonanú prácu.

Ak už sleduješ tento blog nejakú dobu, určite vieš, že hocijakú formu sacharidov si vždy nechávam LEN po tréningu – to je presne ten čas, keď si telo zaslúži odmenu za kvalitný výkon – nepreháňam to však a množstvo sacharidov držím do 75g (u žien odporúcam do 40g a menej) – toto malé množstvo sacharidov sa totiž spotrebuje hlavne na regeneráciu po tréningu a doplnenie svalového glykogénu -nehrozí teda, že by sa uložili ako tuk. Vďaka tomu tiež udržiavam metabolizmus neustále v pohybe, pretože nikdy nemám konštantnú dávku kalórii, na ktorú by si metabolizmus rýchlo zvykol a chudnutie by sa zastavilo (POZOR: v tomto prípade však musíš naozaj dodržať to, že sacharidy budeš konzumovať len a len po tréningu)

Ako to môžeš využiť ty?

Ak už máš za sebou niekoľko poctivých dní bez sladkého a cítiš, že to už jednoducho ďalej nevydržíš – daj si tú svoju obľúbenú sladkosť PO tréningu (v danom tréningu sa však nešetri a daj zo seba všetko, musíš si totiž svoju odmenu zaslúžiť, ulievači nedostanú nič) neprekroč však hodnoty, ktoré som písal vyššie.

Prečo práve po tréningu?

Po tréningu s tou sladkosťou totiž spôsobíš ďaleko menej škody ako v inej časti dňa. ANO, trocha ťa to spomalí na ceste k tvojmu vysnívanému telu – podstatné je však, že ťa to na nej udrží a budeš pokračovať – pamätaj si: je lepšie ísť pomaly po ceste k svojmu cieľu, ako odbočiť niekam inam a neskôr začínať odznova.

Dúfam, že som ti to objasnil dostatočne, ak áno, pod článkom mi nechaj jeden LIKE :) Zajtra pokračujeme

23. deň – 11.11.2013
Opäť nemám pár dní k dispozícii váhu, takže budem musieť ísť naozaj opatrne čo sa týka jedla a kontrolovať aspoň zatiaľ v zrkadle

Strava:

2. jedlo – vlšské orechy

3. jedlo: mäso + paradajky

pred tréningom – karnitin + arginín + taurín (už som sa hral aj s dávkovaním no necítim nejaké reálne účinky, takže som tieto srandy kúpil asi naposledy :) )

po tréningu: protein + 10 hranočekov od kamoša čo vedla mňa tlačil veľké menu z mekáča

4. jedlo – mäso + trocha syru

5. jedlo – vlašské orechy

Tréning
Dnes sa zišla parádna partia, čiže sme sa viac smialy ako cvičili, dnes to teda bolo málo cvikov, no zato sme viac šli do váh.

Silové premiestnenie + výrazový tlak – 5×0, 3×40,50,60, 2×70, 1×80, 90, 100 super, toto ma vážne potešilo :)

Sumo mŕtvy ťah – 3×60,80,100,120,140,160, 2x1x180 nič moc

Tlak na lavičke – 8×60, 6×80, 3×100, 120, 1×130 pohodička

Biceps s EZ – 12xtyc, 6×26, 36, 45, 56 a potom este 25x26kg

Dnes len takto, unavený som však z toho bol statočne :)

Komplet na: http://powerblog.sk/treningovy-videoblog-buges-finale/
BGS

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24. deň – 12.11.2013
Ráno sa mi veľmi ťažko vstávalo aj napriek tomu že som spal viac ako zvyčajne.

Strava:
1. jedlo – šunka + MCT + káva
2. jedlo – vlašské orechy
3. jedlo: mäso + paradajky
pred tréningom – karnitín
po tréningu: protein + 3 malé domáce ovsené sušienky
4. jedlo – mäso + trocha syru
5. jedlo – mandle

Tréning
Dnes len halový futbal za školu, prišiel som však nato, že s touto váhou sa nebehá ľahko, respektíve v hale to je neustály beh, pomedzi to aj nejaké šprinty, strely na bránku a podobne. Dokopy sme hrali 40 minút z toho som bol asi 30 minút na ihrisku. Mal som však čo robiť aby som to udýchal. Bolo však super po dlhej dobe si opäť zakopať do lopty. Jediná nevýhoda je že ma dvakrát celkom slušne skopli, takže členok je momentálne funkčný len na polovicu ( smerom k ľavej nohe ho neviem ohnúť momentálne). Keď som však potom už aj ja začal hrať viac telom a chlapci začali padať jak muchy, dali mi pokoj a nikto si už netrúfol skopnúť ma :)

25. deň – 13.11.2013
Bez energie, unavený – taký bol následne aj tréning, odmakal som to však najlepšie ako som vedel.

Strava:
2. jedlo – mandle
pred tréningom – MCT + polka proteinu + arginin a taurin
po tréningu: protein + sacharidový nápoj + 5 domácich malých ovsených sušienok
3. jedlo – mäso + ryža
4. jedlo – vlašské orechy
5. jedlo – mäso + eidam

Tréning
Dnes som chcel poriadne naložiť chrbtu + dať ľahučké ramena. Nakoniec som musel ubrať na váhach trocha, no zato som skrátil prestávky
Chrbát
Zhyby – 3×10
Príťahy jednoručky v predklone – 10×32, 40, 2x10x45
Veslovanie na spodnej kladke – 3×10
Meadow príťahy v predklone – 3×10
Sťahovanie kladky vystretými rukami – 2×15
Krčenie ramien + príťahy činky k brade – 3×10 + 3×10
Ramená
Tlaky za hlavou na multipresse – 3×12
Upažovanie – 3×10
Brucho
Šikme brusne svaly na hyperextenziach + prednozovanie vo vise – 4×12 + 4×12
klasicke skracovacky na zemi – 3×20

Musel som po dnešku zjesť viac sacharidov ako bežne, keďže cítim, že som šiel až príliš málo. ostáva 6 dní

komplet na linku v predoslom poste :)
BGS

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. deň – 14.11.2013
Tento týždeň mi vážne dáva zabrať.

Strava:
1. jedlo – šunka + MCT + káva
2. jedlo – kusok eidamu
3. jedlo – mäso + šalát
4. jedlo – mandle
pred tréningom – karnitín + arginin a taurin
po tréningu: protein
5. jedlo – mäso + jeden trojuholník pizze
6. jedlo – vlašské orechy

Tréning
Neplánovaný tréning, Aďa ma však prehovorila aby som nebol puding a šiel cvičiť. Dal som si teda nohy.

Čelné drepy – 6×20,40,60,70,80kg, 3×95, 3x105kg stále s rezervou
Výpady s činkou – 10×20,30,40,50kg super, pomaly to ide hore
Legpress – 4×12
Zakopávanie – 4×12
Predkopávanie – 3×10
Lýtka na stroji + adduktory – 4×10 + 4×20

27. deň – 15.11.2013
Keďže včera boli nohy, nasledujúce dni sa budú niesť v tomto znamení: "ONE DOES SIMPLY CANNOT WALK AFTER LEG DAY"

až dnes som však pocítil, že tento týždeň som mal trénovať o niečo menej, alebo o niečo ľahšie. Nevadí, človek sa neustále učí a aj toto je jedna z cenných lekcii, ktorú sa počas procesu naučí :)

Strava:
2. jedlo – polievka, mäso + paradajky
3. jedlo – mäso + šalát
4. jedlo – mandle
5. jedlo – mäso + mixovaný šalát

Zajtra je na pláne ťažký tréning tlakov.

28. deň – 16.11.2013
Už sme takmer na konci, vyhadzujem teda sacharidy po tréning, respektíve ich znížim na minimum.

Strava:
2. jedlo – mandle
3. jedlo – mäso + slaninka + šalát
4. jedlo – aliašská treska
5. jedlo – aliašská treska

Tréning

Rozhodol som sa, že pôjdem ešte na jednu súťaž v juniorskej kategórii, takže 7. decembra idem do Žiliny. Bude to veľmi zaujímavé, keďže budem čerstvo po diéte a ešte k tomu bez patričnej prípravy.
Tlak na lavičke – 8×20, 60, 3×90, 110, 1×130, 140
Slingshot – 1×160
Dres
2×180 – no touch, hore ľahké
1×200 – 3cm od touchu, hore v pohode
0×215 – príliš na brucho
0×225 – váha ľahká, no zabudol som tlačiť smerom k hlave
1×210 – ušlo mi to na brucho, no napriek tomu som to dal

Takto schudnutý som ešte v drese nebol a taktiež som v ňom už veľmi dlho nebol, takže som celkom spokojný.

Read more: http://powerblog.sk/treningovy-videoblog-buges-finale/#ixzz2ktqXnGrH
BGS

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. deň – 17.11.2013
Jeden z tých lepších dní (teda po tých posledných), aj keď si uvedomujem, že ostávajú posledné dni – tu však nastala menšia komplikácia, ktorú ti hneď vysvetlím – som študent, a cez týždeň som v Nitre – tu však nemám váhu na ktorej by som sa odvážil – budem teda musieť pridať 2 dni k tejto premene, pretože odvážiť a odfotiť sa viem až v piatok ráno, keď dorazím domov. Bude to teda 31+2 dni – ver mi že ma to neteší, no inak to jednoducho spraviť neviem :)

Strava:
2. jedlo – hovädzie varené mäso + kúsok domácej kačacej pečienky – lahôdka
3. jedlo – kuracie mäso + šalát
4. jedlo – mäso

Tréning
Dnes som si zvolil jednu (pre mňa) veľkú výzvu. Asi pred polrokom som si vyskúšal CF tréning, ktorý sa volá Desforges – je to hero workout pomenovaný na počesť padlého amerického vojaka.
Tento workout sa skladá z piatich kôl a ja som vtedy musel skončiť po 2 kolách, pretože mi bolo na vracanie a točila sa mi hlava.
Dnes som si teda povedal, že tento workout musím dokončiť za každú cenu a je mi jedno ako dlho to bude trvať.

Rozcvička:
Niekoľko zhybov, zopár mŕtvych ťahov, premiestnení a výrazov a samozrejme celkové zahriatie tela.

WOD
“Desforges”

5 kôl
12 mŕtvych ťahov so 100kg
20 zhybov
12 premiestnení a výrazov s 60kg
20 knees to elbow (cvik na brucho na hrazde)

PRIEBEH – po dvoch kolách som mal menšiu krízu, no vzchopil som sa a pokračoval. Väčší problém nastal až keď som si po treťom kole odtrhol na každej ruke mozol a nevedel som udržať ani tých 60kg + to celkom slušne krvácalo. Našťastie sa v gyme našiel leukoplast tak som to aspoň ako tak prelepil a bol schopný cez o niečo menšiu bolesť dokončiť tréning.
Dnes som teda zvíťazil sám nad sebou a taktiež aj nad workoutom.

Read more: http://powerblog.sk/treningovy-videoblog-buges-finale/#ixzz2l5SZJEMw

BGS

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. deň – 18.11.2013
Mozole odtrhnuté a nohy oddýchnuté – dohodol som sa teda s chalanmi na tréning nôh.

Strava:
2. jedlo – madle
3. jedlo – kuracie mäso + šalát
po tréningu: protein + 30g sacharidov (posledne sachre pred vážením)
4. jedlo – mäso + zelenina + mozarela

Tréning
Nohy
Drepy na nízku lavičku so špeciálnou tyčou – 8×20,60, 6×80, 3×100, 120, 130kg, 8x100kg
Legpress – nejake 15ky a 12ky opakovania a potom az po jedno opakovanie s 280kg čistej váhy – musím na tomto zosilnieť
Hamstringy na stroji – 4×10
Brucho
Šikme brusne svaly na hyperextenziach + prednozovanie vo vise - 4×12 + 4×12

Dnes len takto, v ramci moznosti vacsie vahy a menej opakovani.

31. deň – 19.11.2013
Oficiálne by som mal končiť no bohužial som v Nitre kde sa neviem odvážiť a nemá ma kto odfotiť – čakajú ma teda dva dni “za trest” ale aby to neznelo tak negatívne nazveme ich BONUSOVÉ DNI :D

Strava:
2. jedlo – Kuracie mäso + zelenina
3. jedlo – eidam
4. jedlo – mäso

Tréning
Večer som si zapol film a hodinu zamakal na stacionárnom bike-u a následne spravil okolo 250 opakovaní na brucho, z takých 4-5 ľahších cvikov.

Bonusový deň 1
Prvý bonusový deň bol celkom OK, aj keď som si uvedomoval, že už som to mohol mať “zasebou”.
Strava:
3. jedlo – mandle
4. jedlo – eidam
5. jedlo – mäso + zelenina

Tréning
Hrudník
Tlak naúzko – 15×40, 10×60, 6×70,80,90,100kg
Tlak s jednoručkami na šikmej – 4×8
Tlak na stroji – 4×15
Strihy na protismerných kladkách – 4×15
Triceps
Extenzie s EZkou za hlavou – 4×12
Stláčanie kladky podhmatom – 4×15

Výborný tréning, bol som síce unavený, no dal som do toho všetko.

Bonusový deň 2
Prvý bonusový deň bol celkom OK, aj keď som si uvedomoval, že už som to mohol mať “zasebou”.
Strava:
1. jedlo – cottage + káva
3. jedlo – kuracie mäso + zelenina
4. jedlo – mandle
5. jedlo – protein

Zajtra váženie, HURÁÁÁ :)

Read more: http://powerblog.sk/treningovy-videoblog-buges-finale/#ixzz2lJQsfk5Y
BGS

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výsledok

Váženie, na ktoré som sa skutočne tešil :)
Keď som sa však postavil na váhu, skoro som padol na zadok.

Svietilo tak totiž toto:
88,0 kg

čo teda dokopy robí - 8,3kg

Miery:
Hrudník – 112 cm ( + 2cm)
Ruky – 40,5 cm (- 0,5cm)
Pás – 84,5cm cm ( – 8,5cm)
Pupek – 88 cm ( – 10cm)
Rit – 102 cm ( – 6cm)
Stehno hore – 78 cm ( – 2cm)
Stehno nad kolenom – 57 cm ( +2cm)
Lytko – 40 cm ( bez zmeny, toto je už na smiech :D )

Oproti minulému roku som spravil jednu podstatnú zmenu – tentokrát som potiahol celú diétu bez oddychových dní. Bolo to síce ďaleko ťažšie, no svoje výsledky to prinieslo :)
Kľúčom v tejto diéte však bolo hlavne postupné uberanie na strave – začal som tým, že som sacharidy obmedzil len po tréningu a na zvyšok dňa som pridal tuky. Ďalší týždeň som znížil aj sacharidy po tréningu a držal množstvo tukov počas dňa. Tretí týždeň už bol minimálny počet sacharidov po tréningu a už som znížil aj tuky. Posledný týždeň som vyhodil aj sacharidy po tréningu (tuky však ostali). Jediné čo som neustále držal na rovnakej hodnote boli bielkoviny – aj vďaka tomu sa mi podarilo udržať veľa svalovej hmoty a dokonca 90-95% silu, ktorú som pred diétou mal.

Čo ďalej?
Je rad na tebe – ak ťa táto premena inšpirovala k niečomu podobnému, je čas začať – nie od nového roka, ani od tvojich narodenín, či pred letom – teraz je ten správny čas.
Môžeš to skúsiť na vlastnú päsť podľa môjho vzoru – myslím, že som ti poskytol dosť veľké množstvo informácii aby pre teba nebol problém dosiahnuť výsledky – ALEBO ti môžem pomôcť ja s kompletne prispôsobeným jedálničkom podľa tvojich možností (prípadne aj tréningovým plánom).V prípade záujmu píš na powerblog.sk@gmail.com
Mňa čaká oddychový víkend, a následne budem pokračovať v podobnej strave ako doteraz. Jediný rozdiel bude spočívať v tom, že to bude o niečo viac volnejšie :)
Chcem sa poďakovať tebe, a zároveň každému, kto sledoval túto premenu. Špeciálne sa chcem poďakovať čitateľom, ktorí mi napísali veľakrát naozaj motivujúce riadky, ktoré ma ešte viac “nakopli” k tomu aby som to dotiahol do konca a pokúsil sa o najlepší výsledok.
Zároveň pozdravujem tých, ktorí tvrdili, že 31 dní je málo, že to je príliš krátky čas – súhlasím len v s tým, že je to krátky čas – výsledky sa však dajú dosiahnuť viac ako slušné, a práve tých 31 dní môže byť prvým krokom k zdravšiemu, spokojnejšiemu životu a k postave po akej túžiš.

Keďže je lepšie raz vidieť ako 100krát čítať:

Read more: http://powerblog.sk/treningovy-videoblog-buges-finale/#ixzz2lephSKhZ

BGS

PříspěvekZaslal: čt listopad 28, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prebehlo zopar treningov co som nestihol napisat, takze:

23.11.2013 Bench day

3 board - 5x60, 3x90, 120,140,160 easy
+ XXL dres (od Sana co ma 125kg) - 3x160,180, 2x200 - tu som mal pocit ze ten dres asi len na okrasu
Floorpress (sirka ramien) - 6x60,80,100

Bench proti gumam - sli sme po 6ky a postupne sme sa dostali az na cervene + modre + zelene gumy po stranach s cim som este vedel spravit 6 opakovani ale bolo to uz ozaj tazke (dokopy sme sli asi 10 serii)

25.11.2013 Nohy

Drepy - 6x60,80,100,120, 3x140, 1x160, 3x140, 3x140, 12x100 celkom ok, len mam ovela mensie brucho tak si musim zvyknut :D
Vypady s cinkou - na kazdu nohu - 6x20,40,50,60,70 az som bol prekvapeny
Nieco ako hacken drep - 2x8 - kaslali sme nato, fakt divny stroj
Celny drep na ultranizky box - 6x20,60,80, 10x60 - box mal max 20cm takze dost sranda

26.11.2013 Bench
Šikmá lavička (15stupnov) - 8x20,40,60,80, 6x100, 1x110,120, 0x130 usla na brucho :D
Jednorucky na rovnej - 15x22, 12x32, 10x40, 5x50
Bradla - 6xja, 3x6xja+20kg
Peckdeck - 4x vysoke pocty opakovani
Triceps kladka - 4x15-20

Cez vikend mal brat stuzkovu a zrejme som prechladol - trocha som to citil na treningu no az po tomto dni sa to prejavilo uplne. Takze do soboty ked pojdem testnut opener na Zilinu si dam radsej oddych a skusim to co najviac vyliecit.

Inak sa tesim na Zilinu - po diete, bez pripravy a konkurencia viac nez vyborna a vyrovnana.
BGS

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nakoniec zo Žiliny bohužial nebolo nic, z piatka na sobotu cez noc najebalo tolko snehu ze sme nemali sancu ani vyrazit... toto m bude este velmi dlho srat

tak som teda zacal rovno Cube - tentokrat vsak pojdem tu novu verziu upravenu podla seba (to znamena ze som nahodil hlavne cviky ktore potrebujem (drobne upravy) a dynamicke dni nahradene radsej objemom)

Pojdem teraz co najdlhsie bez opasku na drepe a mrtvole, uvidime co to spravi

8.12.2013 Cube boss w1 t1 - Deadlift

Sumo deadlift - 8x60,80, 6x100, 3x120, 5sx2x145
Klasika - 8x100,120,120
DL s vystretymi nohami - 3x6x100
Shrugy - 3x12x100
Stahovanie kladky - 3x10
Zhyby nadhmat - 3x6

Barbell rollouts - 3x10
Prednozovanie vo vise - 3x15
Plank - 45sec, 2x45sec + 5kg

Cele do hodiny odmakane, na Sume sa hral momentalne so sirkou postoja, zohynanim sa k cinke a tiez vytocenia chodidiel - zatial sa ani jedno neosvedcilo a napicu sa mi tahalo. Prekvapilo ma to ze na klasike com sa citil ovela lepsie a lietalo to v pohode.

9.12.2013 Cube boss w1 w2 - Bench

Wide grip bench - 10x20,40,60,80,90,100,100
Triceps CG bench - 6x60,80,80,80 triceps odpaleny z predosleho cviku
CG bench stopka 3cm od hrude - 6x80, 4x100, 5x100
Incline DB bench - 10x20,30,30,30
Triceps kladka - 5x12

Zhyby podhmatom - 10,10,6 op

Bocne brucho - 3x10
Side plank - 2x45sec na kazdu stranu

Chrbat, brucho a stehna brutalne svalovkove tak som mal na tych bencoch co robit veru. Zvedavy som aka bude odozva tohto treningu na benchi, lebo tolkoto serii som na rawku nerobil uz veeelmi davno.
BGS

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.12.2013 Cube boss w1 w3 - Squat

Squat - 6x40,60,80, 4x6x100, 1x120,140
Celne drepy - 6x60, 3x3x80
GMka - 8x60,70,70,70
Legpress - 3x10
Vypony na legpresse - 5x10

Stahovanie klady - 3x15

Prednozovanie vo vise + Russian twist - 3x15 + 3x30

Dnes som skusal na drepoch nove odoberanie a walkout + som tiez skusal nejake technicke veci. Cim dalej tym to bolo lepsie, preto som sa rozhodol po tych 6kach na techniku skusit si aj tazsiu vahu a bol som milo prekvapeny ze som sa oooooovela menej predklanal a aj 140ka mi bola lahsia ako inokedy.
BGS

PříspěvekZaslal: ne prosinec 15, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.12.2013 Cube boss w1 w4 - Bodybuilding day - s Gabom Engelom

Chrbat
Stahovanie kladky nasiroko - 4x12
DB rows - 4x12
Rows podhmatom - 4x10
Seated rows naširoko - 4x12

Prsia
Tlaky a jednoruckami na negativnej lavicke - 4x10
Tlaky s jednoruckami na rovnej - 4x10
Peckdeck - 4x12

Ramena
Upazovanie - 4x12

UFf, jak sme dodrtili chrbat, tak som si myslel ze pojdem rovno domov :D napumpovali sme vsak nakoniec aj cecky, takze to hodnotim ako vyborny trening.

15.12.2013 Cube boss w2 w1 - Deadlift

Sumo deadlift 3cm deficit - 2x6x70, 6x100, 4x120, 4x140, 4x140, 4x130
Klasika - 6x90,110,110,110
DL s vystretymi nohami - 3x10x70
Shrugs - 3x12x100
Zhyby - 8,5,5 op

Barbell rollouts - 3x10
Plank - +10kgx30sec, 3x30sec s +20kg

Biceps jednorucky - 3x8
Biceps izolovane - 3x10

Prichadzam nato ze sa mi lepsie taha Sumo ked sa kukam smerom dole - tak ako som to robil ked som naposledy potiahol PRko. Dnes to vsak lietalo uz lepsie ako minule. Klasika naopak nejaka divna.
BGS

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.12.2013 Cube boss w2 w2 - Benchpress

CG bench - 8x60, 6x80, 3x100, 2x2x120, 2x2x125, 3x130 not bad
Wide grip bench - 6x100,100,110
Incline jednorucky - 3x12 - na cas to vyhodim, to rameno nepusti proste

FR tlaky s EZ v lahu - 4x12
Kladka lano cez hlavu - 3x10

Zhyby neutralny uchop - 12,10,10 opakovani

Prednozovanie vo vise - 3x15

Este nie celkom zregenerovany z toho bodybuiding treningu kde sme sli aj rozne intenzifikacne veci ako vynutene opakovania a podobne, takze som aj celkom rad ze slo tych 3x130, na zaciatok to je velmi dobre (v predoslych pripravych som sa odrazal cca od 3-5x120.) Na wide gripe sa pomaly zlepsujem, uz sa aj tie opakovania na seba zacinaju podobat, nie jak predtym ze kazde opakovanie vypadalo inak.
BGS

PříspěvekZaslal: so prosinec 21, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.12.2013 Cube boss w2 w3 - Squat

Squat - 8x60,80, 3x10x100
Celne - 3x60, 3x3x80
GMka - 8x60,70,70
Legpress - 3x15

Vypony na legpresse - 5x10
Zhyby - 3x8

Mohamedany v stoji - 4x15
Plank - 3x30sec + 20kg

Velmi tazky tyzden co sa tyka skoly, takze som siel len lahsie.

20.12.2013 Cube boss w2 w4 - Bodybuilding

Overhead press v klietke - 10x20,40,50,60,70,70
Upazovanie + predpazovanie - 3x10 + 3x10
Extenzie za hlavou na tric + jednorucky biceps - 4x10 + 4x10

Kondičná časť:
5 rounds
50 jumping jacks
20 klikov
20 brusakov
10 angličákov

Tréning rýchly, keďže sme všetko šli len na striedačku skoro bez oddychovania - ramená napumpované paráadne.
Momentálne nemám veľmi kam pridať čisto kondičný tréning, tak aspoň v rámci týchto dní budem chodievať takéto srandy.
BGS

PříspěvekZaslal: ne prosinec 22, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.12.2013 Cube boss w3 w1 - Deadlift

Sumo deadlift - 8x60,90, 3x110, 8x130,140, 3x150, 1x160 aj posledna lahka a rychla
Snatch grip deadlift - 6x90,100,100
Shrugy - 10x90,120,140,110
DB rows - 10x35,50,50
Zhyby podhmatom - 12,12,8 op cim dalej tym to ide lepsie

Bocne brucho + mohamedany v stoji - 3x10 + 3x15

Na Deadlifte som sa konecne opat citil tak ako volakedy takze sa uz tesim na dalsi trening.
BGS

PříspěvekZaslal: ne prosinec 29, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.12.2013 Cube boss w3 w2 - Benchpress

2 board - 6x50,70,100,120, 3x135, 1x150
Triceps CG - 8x70, 6x90,100,90, 1x120
Incline DB nauzko neutral uchop - 12x12,20,26, 6x31, 12x20

Triceps kladka lano - 3x12
Zhyby nadhmat - 3x8

Celkom to slo.

26.12.2013 Cube boss w3 w3 - Squat

Raw squa t - 6x60,80,100, 3x120, 2x2x130, opasok 2x2x140 koordinacia napicu
Predne drepy - 5x70,80,90
Legpress - 3x10

Lytka na legpresse - 5x10
brucho vo vise - 4x15

Co vam poviem, vianocna oslava s kamaratmi sa natiahla az o 4tej rano, takze trening v ramci moznosti.

27.12.2013 Cube boss w3 w4 - Bodybuilding day

Floorpress - 10x60,80, 8x100, 4x120
Overhead press v klietke (tesne pod bradou) - 8x20,60,70, 7x80, 8x70
Upazovanie + predpazovanie - 3x10 + 3x10
Triceps extenzie s jc v lahu + biceps EZka - 10x10,12,14,17 + 10x25,35,35,45

Kondičná časť:
10 kôl
50 jumping jacks
10 tlaky na ramena s jc
10 brucho

Ramena paradne precitene, ruky tiez, kondicna cast bez prestavky takze tiez spokojnost.

29.12.2013 Cube boss w4 w1 - Deadlift

Sumo deadlift - 6x20,70,100, 3x120,140, 2x155,165,175 celkom gut, najviac mam bez opasku 1x180, to o 3 tyzdne prekonam
Klasika - 6x90,110,130,150 prekvapivo lahke
Stiffleg DL - 8x70,80,80
Shrugs - 10x80,100,110,110
Chest supported rows - 10x40,50,50

Brucho - kriss kross + russian twist 4kola bez prestavky na striedacku so sparingom.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buges - 270kg bench Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: