|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
harucen
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 7:45 pm Předmět: Idealni zpusob stravovani |
|
|
Vim, ze kazdy bude mit asi trochu odlisny zpusob, ale rad si vyslechnu vsechny vase nazory.
Sportuji 2x tydne s kettlebellem odpoledne, kazde rano nejake protazeni, cviceni s vlastni vahou, kettlebellem.
Nechci menit svoji vahu, spis mi jde o to, ktere potraviny jsou dobre a ktere byste naopak nedoporucili a proc.
Ted jsem se tri mesice stravoval jidelnickem timothy ferrise a na internetu jsem se docetl o dalsich zajimavych variantach.
O suplementech na naber ci ztratu hmoty neuvazuji, spis z hlediska dlouhodobeho uzivani.
(Omega 3, multivitamin, kloubni vyziva...?) - Co z techto a mnohych jinych stoji za to uzivat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 9:43 pm Předmět: Re: Idealni zpusob stravovani |
|
|
| harucen napsal: | Vim, ze kazdy bude mit asi trochu odlisny zpusob, ale rad si vyslechnu vsechny vase nazory.
Sportuji 2x tydne s kettlebellem odpoledne, kazde rano nejake protazeni, cviceni s vlastni vahou, kettlebellem.
Nechci menit svoji vahu, spis mi jde o to, ktere potraviny jsou dobre a ktere byste naopak nedoporucili a proc.
Ted jsem se tri mesice stravoval jidelnickem timothy ferrise a na internetu jsem se docetl o dalsich zajimavych variantach.
O suplementech na naber ci ztratu hmoty neuvazuji, spis z hlediska dlouhodobeho uzivani.
(Omega 3, multivitamin, kloubni vyziva...?) - Co z techto a mnohych jinych stoji za to uzivat? |
Abych předešel tomu že tě někdo pošle do prdele. Tvůj dotaz je natolik obecný, že se na něj prakticky nedá odpovědět. Podobné věci se řeší po pěti pivech a nebo se k nim nějakým způsobem dospěje v diskuzi, kdy se pár lidí rozhodne pohádat.
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 2:28 pm Předmět: |
|
|
Omega3 suplementuj bez ohladu na objem sportovej aktivity.
Klbova vyziva vzhladom na tento tvoj "protahovaci" trening je podla mna zbytocna.
Multivitamin? Jedz dostatok ovocia a zeleniny a neries tabletky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
| dies napsal: | Omega3 suplementuj bez ohladu na objem sportovej aktivity.
Klbova vyziva vzhladom na tento tvoj "protahovaci" trening je podla mna zbytocna.
Multivitamin? Jedz dostatok ovocia a zeleniny a neries tabletky. |
No a tady dodám... vyprdni se na suplementaci Omega3 a zařaď pokuď možno do jídelníčku nějaké kval. tučnější ryby (losos, makrela, sleď atd...) a pro tvoje potřeby to vystačí. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|