|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
Já se taky přidám k velice skvělému hodnocení Amino1  teď v dietě (beru 2-3 dávky (cca 30-45g)) to mi pomáhá nesmírně jak s energií tak k regeneraci. Bych to pil pořád
Jen nevýhoda je, že obsahují na jednu dávku 250mg vitamínu C
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
proc to beres jako nevyhodu? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Přijde mi, že toho vitamínu je tam příliš. Stačila by půlka a mohl bych toho dávat 2x tolik a nepřecéčkovat se
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Přijde mi, že toho vitamínu je tam příliš. Stačila by půlka a mohl bych toho dávat 2x tolik a nepřecéčkovat se |
to fakt nevim jestli se toho obavat. Ja mam vitamin C cistej jako suplement a na obalu pisou, ze typicka denni davkovani je mezi 500mg a 3000mg za den. A ze je lepsi pouzivat mensi davky behem dne, nez jedna treba 3000mg davka, nebot je to na telo moc a telo neumi ukladat vitaminy.
Tohle mam ze sveho suplementu a z popisu. Tak snad je to pravda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
To mi připadá v pohodě pokud bereš 2-3 dávky jak píšeš, to je 500-750mg vit. C. Toho bych se nebál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
ja ted dávám denně 5x1g a žádný prececkovani se nekonna  ale uznávám, ze to je individuální.. jako všechno:-) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | | shooter napsal: | | Přijde mi, že toho vitamínu je tam příliš. Stačila by půlka a mohl bych toho dávat 2x tolik a nepřecéčkovat se |
to fakt nevim jestli se toho obavat. Ja mam vitamin C cistej jako suplement a na obalu pisou, ze typicka denni davkovani je mezi 500mg a 3000mg za den. A ze je lepsi pouzivat mensi davky behem dne, nez jedna treba 3000mg davka, nebot je to na telo moc a telo neumi ukladat vitaminy .
Tohle mam ze sveho suplementu a z popisu. Tak snad je to pravda :) |
Ale umí, a to nejen lipofilní. Nebýt té schopnosti, tak bychom museli každý den zkonzumovat přesně danou DDD, jinak by bylo zle. Jenže v praxi to tak u mnoha lidí není, takže jakto, že ještě fungujou a nemají klinické přiznaky deficitu? Tělo si ty vitamíny jednoduše podrží, proto. Skladovna vitaminů není jen v játrech, ale i v jiných tkáních a buňkách. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
KillBat
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
V toxikologii nám říkali, vitamín C do 1g se chová jako antioxidant, nad 1g jako prooxidant.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 3:48 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Spashett napsal: | | shooter napsal: | | Přijde mi, že toho vitamínu je tam příliš. Stačila by půlka a mohl bych toho dávat 2x tolik a nepřecéčkovat se |
to fakt nevim jestli se toho obavat. Ja mam vitamin C cistej jako suplement a na obalu pisou, ze typicka denni davkovani je mezi 500mg a 3000mg za den. A ze je lepsi pouzivat mensi davky behem dne, nez jedna treba 3000mg davka, nebot je to na telo moc a telo neumi ukladat vitaminy .
Tohle mam ze sveho suplementu a z popisu. Tak snad je to pravda :) |
Ale umí, a to nejen lipofilní. Nebýt té schopnosti, tak bychom museli každý den zkonzumovat přesně danou DDD, jinak by bylo zle. Jenže v praxi to tak u mnoha lidí není, takže jakto, že ještě fungujou a nemají klinické přiznaky deficitu? Tělo si ty vitamíny jednoduše podrží, proto. Skladovna vitaminů není jen v játrech, ale i v jiných tkáních a buňkách. |
Tak jsem o neco chytrejsi;)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | mirus napsal: | | Ronnie napsal: | | Spashett napsal: | Zdar lidi, mam dotaz ohledne davkovani. Vsichni tu vychvaluji MP Amino1, tak jsem se schvalne podival na ronnie shop na slozeni. Myslite, ze duvodem proc ty Amino1 slapou tak dobre je diky te jejich slozce?
Cellular Energy & ATP Fueler 4775 mg
L-glycin, L-alanin, citrulin malát, L-karnitin tartrát, koenzym Q10
Chtel jsem to porovnat se svymi BCAA, kde je davka 13.7g, ale co se tyce BCAA jako takovych, tak jsem s hodnotami nekde UPLNE jinde.
Diky za nazory |
Tohle mě na US produkech opravdu vždycky zlobí, že nejsou schopni uvést, kolik které složky je tam zastoupeno přesně. Pak jen těžko můžeš reálně porovnávat složení s ostatními. Osobně bych dal přednost produktu, kde víš, kolik čeho v tom skutečně je. |
Žádný US produkty, já si objednal bcaa extrifit a Nutrend Compres do zásopby a budu pít po celej den ve velkým a to potom bude |
Přesně tak Taky jsi jich u mě vylil pár kalíšků do hrdla |
A už jsou zásoby bcaa nutrend a extrifit doma. Výborná chuť ananasu mě připoměla těch pár kalíšků od Honzíka na EVL´S. Teď to poteče po litrech. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
| KillBat napsal: | | V toxikologii nám říkali, vitamín C do 1g se chová jako antioxidant, nad 1g jako prooxidant. | Přesně 1 g? Je jedno zda je to muž, žena má 120 kg nebo 50 kg-tj. zcela odlišný distribuční objem, jedno jaký věk, rasa, metabolismus? To vám to ve škole říkali pěkně blbě. Jediné vysvětlení - nejsi na pajdáku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
Tak BCAA instant od Extrifitu naprostá bomba! Je to ted muj nejoblibenejsi suplement  . Zatím vyzkoušena příchuť pomeranč, chutná to jak džus nebo limča, druhé balení Višeň ještě zůstává na chvíli zavřený  . 10-15 g padne už na záčatku treninku jak nic. Jen by mě trochu zajímalo přesná gramáž Acesulfamu a Sukralosy, protože tý chuti nemůžu pořád uvěřit
|
|
| nahoru |
|
 |
KillBat
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | KillBat napsal: | | V toxikologii nám říkali, vitamín C do 1g se chová jako antioxidant, nad 1g jako prooxidant. | Přesně 1 g? Je jedno zda je to muž, žena má 120 kg nebo 50 kg-tj. zcela odlišný distribuční objem, jedno jaký věk, rasa, metabolismus? To vám to ve škole říkali pěkně blbě. Jediné vysvětlení - nejsi na pajdáku? |
VFU Brno, jak na toxikologii, tak i na biochemii to říkali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
nedaval si pozor, studente _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|