AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se taky přidám k velice skvělému hodnocení Amino1 teď v dietě (beru 2-3 dávky (cca 30-45g)) to mi pomáhá nesmírně jak s energií tak k regeneraci. Bych to pil pořád

Jen nevýhoda je, že obsahují na jednu dávku 250mg vitamínu C

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc to beres jako nevyhodu?
shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijde mi, že toho vitamínu je tam příliš. Stačila by půlka a mohl bych toho dávat 2x tolik a nepřecéčkovat se

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Spashett

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Přijde mi, že toho vitamínu je tam příliš. Stačila by půlka a mohl bych toho dávat 2x tolik a nepřecéčkovat se

to fakt nevim jestli se toho obavat. Ja mam vitamin C cistej jako suplement a na obalu pisou, ze typicka denni davkovani je mezi 500mg a 3000mg za den. A ze je lepsi pouzivat mensi davky behem dne, nez jedna treba 3000mg davka, nebot je to na telo moc a telo neumi ukladat vitaminy.
Tohle mam ze sveho suplementu a z popisu. Tak snad je to pravda :)
Riku

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi připadá v pohodě pokud bereš 2-3 dávky jak píšeš, to je 500-750mg vit. C. Toho bych se nebál.
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ted dávám denně 5x1g a žádný prececkovani se nekonna ale uznávám, ze to je individuální.. jako všechno:-)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
shooter napsal:

to fakt nevim jestli se toho obavat. Ja mam vitamin C cistej jako suplement a na obalu pisou, ze typicka denni davkovani je mezi 500mg a 3000mg za den. A ze je lepsi pouzivat mensi davky behem dne, nez jedna treba 3000mg davka, nebot je to na telo moc a telo neumi ukladat vitaminy .

Ale umí, a to nejen lipofilní. Nebýt té schopnosti, tak bychom museli každý den zkonzumovat přesně danou DDD, jinak by bylo zle. Jenže v praxi to tak u mnoha lidí není, takže jakto, že ještě fungujou a nemají klinické přiznaky deficitu? Tělo si ty vitamíny jednoduše podrží, proto. Skladovna vitaminů není jen v játrech, ale i v jiných tkáních a buňkách.
KillBat

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V toxikologii nám říkali, vitamín C do 1g se chová jako antioxidant, nad 1g jako prooxidant.
Spashett

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 3:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Spashett napsal:
shooter napsal:

to fakt nevim jestli se toho obavat. Ja mam vitamin C cistej jako suplement a na obalu pisou, ze typicka denni davkovani je mezi 500mg a 3000mg za den. A ze je lepsi pouzivat mensi davky behem dne, nez jedna treba 3000mg davka, nebot je to na telo moc a telo neumi ukladat vitaminy .

Ale umí, a to nejen lipofilní. Nebýt té schopnosti, tak bychom museli každý den zkonzumovat přesně danou DDD, jinak by bylo zle. Jenže v praxi to tak u mnoha lidí není, takže jakto, že ještě fungujou a nemají klinické přiznaky deficitu? Tělo si ty vitamíny jednoduše podrží, proto. Skladovna vitaminů není jen v játrech, ale i v jiných tkáních a buňkách.

Tak jsem o neco chytrejsi;)
mirus

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
mirus napsal:
Ronnie napsal:
Spashett napsal:
Zdar lidi, mam dotaz ohledne davkovani. Vsichni tu vychvaluji MP Amino1, tak jsem se schvalne podival na ronnie shop na slozeni. Myslite, ze duvodem proc ty Amino1 slapou tak dobre je diky te jejich slozce?
Cellular Energy & ATP Fueler 4775 mg
L-glycin, L-alanin, citrulin malát, L-karnitin tartrát, koenzym Q10

Chtel jsem to porovnat se svymi BCAA, kde je davka 13.7g, ale co se tyce BCAA jako takovych, tak jsem s hodnotami nekde UPLNE jinde.

Diky za nazory

Tohle mě na US produkech opravdu vždycky zlobí, že nejsou schopni uvést, kolik které složky je tam zastoupeno přesně. Pak jen těžko můžeš reálně porovnávat složení s ostatními. Osobně bych dal přednost produktu, kde víš, kolik čeho v tom skutečně je.

Žádný US produkty, já si objednal bcaa extrifit a Nutrend Compres do zásopby a budu pít po celej den ve velkým a to potom bude

Přesně tak Taky jsi jich u mě vylil pár kalíšků do hrdla

A už jsou zásoby bcaa nutrend a extrifit doma. Výborná chuť ananasu mě připoměla těch pár kalíšků od Honzíka na EVL´S. Teď to poteče po litrech.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KillBat napsal:
V toxikologii nám říkali, vitamín C do 1g se chová jako antioxidant, nad 1g jako prooxidant.
Přesně 1 g? Je jedno zda je to muž, žena má 120 kg nebo 50 kg-tj. zcela odlišný distribuční objem, jedno jaký věk, rasa, metabolismus? To vám to ve škole říkali pěkně blbě. Jediné vysvětlení - nejsi na pajdáku?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak BCAA instant od Extrifitu naprostá bomba! Je to ted muj nejoblibenejsi suplement . Zatím vyzkoušena příchuť pomeranč, chutná to jak džus nebo limča, druhé balení Višeň ještě zůstává na chvíli zavřený . 10-15 g padne už na záčatku treninku jak nic. Jen by mě trochu zajímalo přesná gramáž Acesulfamu a Sukralosy, protože tý chuti nemůžu pořád uvěřit
KillBat

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
KillBat napsal:
Přesně 1 g? Je jedno zda je to muž, žena má 120 kg nebo 50 kg-tj. zcela odlišný distribuční objem, jedno jaký věk, rasa, metabolismus? To vám to ve škole říkali pěkně blbě. Jediné vysvětlení - nejsi na pajdáku?

VFU Brno, jak na toxikologii, tak i na biochemii to říkali.
Petey

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedaval si pozor, studente
Luster

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Agmatine - máte někdo zkušenosti?

taky by me zajimaly zkusenosti, ale asi tady moc lidi nebude..

takze ho asi zkusim sam

edit: objednano, pak dam nejakej report
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: