Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin.L

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta nastupovka knizete to byl jedne z nejvetsich trapasu co sem kdy videl. sme opravdu rad ze to dopadlo jak to dopadlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brdo, este som nevidel aby niekto nedotiahol skrtenie zo zadu pricom ma haknutu ruku pod bradou.
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Brdo, este som nevidel aby niekto nedotiahol skrtenie zo zadu pricom ma haknutu ruku pod bradou.

Asi tak, presne na toto som narážal vo vedľajšom topicu.
Freimen

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:29 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

celý zápas se dál bojuje na soc. sítích, nemám slov, myslel jsem, že Karlos je prostě typický bojovník, žádný filosof, ale své řemeslo umí, ale koukám, že z těch dvou má za ušima on...už po skončení mi vadilo, jak tam nějaká paní do mikrofonu křičela, že pro ní je vítězem Petr, to mi přišlo naprosto mimo a urážlivé vůči Karlosovi, který před pár sekundami Petra přejel, ale tohle už je vrchol tato telenovela

(napsáno na profil Karlose)

enemec

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 8:57 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
celý zápas se dál bojuje na soc. sítích, nemám slov, myslel jsem, že Karlos je prostě typický bojovník, žádný filosof, ale své řemeslo umí, ale koukám, že z těch dvou má za ušima on...už po skončení mi vadilo, jak tam nějaká paní do mikrofonu křičela, že pro ní je vítězem Petr, to mi přišlo naprosto mimo a urážlivé vůči Karlosovi, který před pár sekundami Petra přejel, ale tohle už je vrchol tato telenovela

(napsáno na profil Karlose)

k tomuhle opravdu nemám slov..
Martin.L

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

todle ma jedno pozitivum, konecne muzu Karlosoj fandit. Celej ten team kolem knizete, jeho kecy, gesta, nastupovka, vymlouvani se po fightu. vsechno todle me jen utvrzuje v tom co za primitivy to je a ze ten hodnej v teto zabomysi valce jen Karlos.
medwed

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
todle ma jedno pozitivum, konecne muzu Karlosoj fandit. Celej ten team kolem knizete, jeho kecy, gesta, nastupovka, vymlouvani se po fightu. vsechno todle me jen utvrzuje v tom co za primitivy to je a ze ten hodnej v teto zabomysi valce jen Karlos.

Jako jeden z clenu monstrova teamu si nepripadam jako primitiv (a jako absolvent FIT VUTBR snad ani nejsem).

Terezu dobre znam a ty emoce hold asi musely ven ale z formou jakou to udelala nesouhlasim ale hold uz je takova a rozhodne ji to casem bude mrzet. Zabomysi valka Vemola x Knize imho neporacuje a "bojuji" prave lide ktere vyhra jednoho/prohra druheho zvedla ze zidle coz se dalo po takto vyhrocenem zapase ocekavat. Mrzi me vsak ze prave tyto "boje" ted stavi Petra do spatneho svetla coz si rozhodne nezaslouzi a kdyby se veci udaly opacnym zpusobem bylo by to velice podobne akorat opacnym smerem proste kdo vyhral vyhral a on a jeho zastanci jsou ted na koni a kazdy ma svuj zpusob jak se vyrovnava s vitezstvim/prohrou sveho favorita.
Martin.L

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vystudovana skola rozhodne neni zarukou intelektu :)

Kazdopadne ja jsem tim svym nestastnym vyrokem myslel hlavne a prave ty fanaousky, ktere sam zminujes. Ne trenery, masery,... whatever. Tak se nezlob jestli jsi si to vzal osobne.
medwed

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
vystudovana skola rozhodne neni zarukou intelektu :)

Kazdopadne ja jsem tim svym nestastnym vyrokem myslel hlavne a prave ty fanaousky, ktere sam zminujes. Ne trenery, masery,... whatever. Tak se nezlob jestli jsi si to vzal osobne.

Dnes neni vystudovana VS (ikdyz prestizni ) zarukou temer niceho.

Nebral jsem to osobne jen jsem chtel ukazat ze proste emoce vrou a zainteresovanych lidi kolem je na obou stranach dost (a bohuzel jak to tak byva vetsinou misto chvaly viteze se casteji objevuje kritika porazeneho a to i z mist ktera ho puvodne "podporovala") atak se neni cemu divit ze obcas nekdo vypusti paru...
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed:před akcí víc pokory a potom nemusí být taková mela.Celej zápas byl dost nehezkej a divácky neatraktivní.Válení se po zemi a značná nervozita obou borců.Nic extra A nervy holky potom na webu..pamatuju co vyváděla když měl kdysi nedávno Petr ten problém..není extra psychicky odolná a jemu to ubližuje.On by to asi nedělal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kerber

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, že se zápas odehrával téměř celou dobu na zemi, neznamená, že byl nehezkej a divácky neatraktivní. Možná pro diváky laiky, kteří o boji na zemi nic neví, ale pro zasvěcené to byla krásná ukázka toho, jak se Monstr oproti o level lepšímu Vemolovi v podstatě celý zápas nezmohl téměř vůbec na nic a kdyby mu Karlos "nedaroval" dva úniky ze škrcení hned v prvním kole (nevím, jak jinak bych to měl nazvat, protože jinak si to nedovedu vysvětlit), tak to ukončil mnohem dřív.

Před zápasem jsem fandil Monstrovi, ale tipoval Vémolu. Tip mi vyšel, nebylo vůbec o čem.. Osobně zklamání z Monstra za jeho předzápasové chování (nástupovka jak z minulého století, nepodání ruky soupeři,..), po zápase zase výmluvy na krátkou přípravu a hned požadování odvety..
Ve 21.stol a ve světle profesionálních přístupů a vystupování zápasníků v UFC to bylo trapné a tipuju, že toho má v hlavě ještě míň než Vémola. Vémola ho poslal tam, kam slíbil - do zápasového důchodu.
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="kerber"]To, že se zápas odehrával téměř celou dobu na zemi, neznamená, že byl nehezkej a divácky neatraktivní. Možná pro diváky laiky, kteří o boji na zemi nic neví, ale pro zasvěcené to byla krásná ukázka toho, jak se Monstr oproti o level lepšímu Vemolovi v podstatě celý zápas nezmohl téměř vůbec na nic a kdyby mu Karlos "nedaroval" dva úniky ze škrcení hned v prvním kole (nevím, jak jinak bych to měl nazvat, protože jinak si to nedovedu vysvětlit), tak to ukončil mnohem dřív.

Já to tak myslel,že pro laickou veřejnost je tohle dosti nekoukatelné.Jinak asi dobré,nevím..tohle mě nějak nebere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozrel som ufc 167 weigh ins a uz sa tesim ked sa zajtra zobudim a popozeram zapasy k ranajkam. Akurat Sonnen vypada z formy, uz to neberie nijak seriozne zrejme. Dufam ze ho Rashad nenabije. Da sa predpokladat poriadne nudny zapas. Ale zvysne su nabite az az
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono nemusí zhadzovať do 185ky, takže si myslím, že bude dosť v pohode, uvidíme.
SFUCC

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The New Emperor Vitaly Minakov jede dál už aby byl v UFC kurňa stačí jen smíst Konga v první obhajobě.

Rampage not bad

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: