|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
400g brambor? Sakra jdeš do sebe.
Máš vplánu příští týden rovnou jet ten vysokej objem, tj. 15s na bench a přítah, a 10 na MT a dřep nebo budeš přidávat tak nějak po jedné sérce za týden? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
No přemýšlím, původně jsem si říkal, že nechám váhy a pojedu vysokej objem a přidám až na ten další týden a objem zase snížím, ale asi přidám pár kg a půjdu tak po 1-2 sériích nahoru, to by mělo jít líp snad.
|
|
| nahoru |
|
 |
NewAge
|
Zaslal: st listopad 13, 2013 6:48 pm Předmět: zajimavé |
|
|
zajímavé je ze vážíš 75kg +- a dělají ti problém zhyby jelikož tu mas většinou trénink jen na 5 opakovaní,, a pak píšeš že dáš na přítah v předklonu 80kg :D :D , sice se tam zapojují ty svaly trochu jinak ale stou silou bys měl zhyby davat jedna baseň :-D kde je chyba :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
NewAge: v ramenech...když bych jel víc, tak mě z toho pak bolí...proto i v pátek pojedu 2x5 shyby a 10x5 kladku.
Ale shyby u mě byly vždycky problém, nikdy jsem na ně nebyl nijak silnej a prakticky jsem je necvičil, začal jsem je cvičit až poslední dobou, takže čekám, že to ještě půjde nahoru. U přítahů je podle mě hodně důležitej střed těla a je to fakt hodně rozdílnej cvik.
|
|
| nahoru |
|
 |
NewAge
|
Zaslal: st listopad 13, 2013 7:54 pm Předmět: tak to jo |
|
|
jo když něco bolí tak to chápu .)
jen se mi to moc nezdálo právě ten rozdil,, rozdilnej cvik to sice je ale 80kg je víc jak vážíš takze ta sila tam musí být mega (pokud stím nehazíš jak zedník maltu na zeď a zada nejedou nic:D),,
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
No, hodně lidí mi kontrolovalo techniku na shybech, ale prej dobrý...nevím čím to je, asi mi ten cvik nesedí nebo dělám furt něco blbě a to už teda nevím co  Přítahy jedu taky snad dobře a rozhodně to není takový to cukání v loktech, ale už jenom dráha pohybu tam určitě není tak velká jako u shybů. Takže tam bych řekl, že je nejtěžší udržet rovně ty záda a ten samotnej přítah už je brnkačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
Za mě osobně bych přihazoval pravidelně, tedy týdně aspoň 2,5kg a objem držet co to jde, prostě dokud pustí technika a síla. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 13, 2013 8:57 pm Předmět: |
|
|
no já můžu přihazovat 4 nebo 6kg (jinou možnost nemám), na MT a dřepu určitě problém nebude a každej týden přidám 2 série, podle toho jak to bude vypadat jich možná na konci pojedu 12 těch pracovních ne jenom těch doporučených 10, ale to budu řešit potom podle únavy atd. U přítahů jsem nechal rezervu, takže těm 4kg týdně věřím taky. Jediný kde si nejsem jistej je benč, tam mi ty 4 týdně přijdou docela dost, protože to bych jel poslední týden s 86kg golden a 72kg normál, což mi přijde docela unreal, takže tam s tím asi budu hýbat jinak a udělám tu variantu s větším objemem a stejnou váhou a 3. týden s větší váhou a menším objemem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
14.11.2013
Kardio - týden 1., trénink 2
Běh - intervaly
Rozcvičení: 500m běh, strečink, rozběhy 3 x cca 100m (asi na 50%), v průběhu atletická abeceda
Intervaly: 10 x cca 100m (asi na 80%), mezitím 20-30m výklus, co se týká času tak zhruba 1:1
Výklus: 500m běh
Celej trénink do půl hodiny, což mi dneska vyhovovalo...hlavně nevím co bych dělal s nohama, kdybych zas dal dlouhej běh. Příště zase přidám pár úseků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
15.11.2013
Bear - týden 1., trénink 3
Shyby
2 x 5
Stahování kladky
10 x 5 x 45kg
Tlaky s JČ na rovné
2 x 5 x 28kg
10 x 5 x 22kg
Pullover
2 x 10 x 12kg
Rozpažování
3 x 10 x 8kg
Původně jsem měl v plánu nedávat pullover a dát k tomuhle tréninku ještě přemístění, ale měl jsem velký oči  Přece jenom spodní záda dostávaj i vzhledem k běhání dost pokouřit a ještě zítra dřepy... Takže jsem dal ten pullover na protažení.
Od rána mě nějak škrábe v krku, tak doufám, že se z toho nevyklube nic horšího. Přidám dneska na jídle a dám tam navíc nějakej vitamin. Zítra snad trénink zvládnu a v neděli pokud se to nezlepší kardio vynechám nebo aspoň přesunu do posilky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem v prdeli asi...citim se strasne,vidim to tak na tydenni lezeni v posteli s cajem...a pak zacnu celyho beara uplne od zacatku. Ze musi prijit nemoc zrovna vzdycky kdyz se dari kurva!
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
Tak stav se o něco zlepšil...přičítám to asi kilogramu a půl mandarinek, půl kilu pomerančů, několik banánů, trojnásobným dávkám multivitaminu a nějakýmu spreji do krku. A to jsem včera celej den lítal po obchodech a sháněl dárky. S bearem začnu od začátku se stejnýma váhama asi až příští týden v pondělí. Kdyby se ten stav zlepšil dřív, tak si dám jen nějakej kruháč trošku na rozhýbání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Po tom, co se stav o dost zlepšil, se najednou zase o dost zhoršil  Dneska jsem do toho začal chrchlat...doufám, že o víkendu už to bude ok. Už mě nebaví sedět doma na zadku, jdu jen 2x denně se psem a jinak sedím doma. Dneska musím do školy, zrovna když je mi nejhůř...
No každopádně počasí je hnusný, takže až začnu cvičit, zdvojnásobím dávky mulťáku a první 1-2 týdny budu chodit na kardio asi do posilovny když bude takhle. Už ať je pondělí a jsem v posilce :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska už není až na nějakou lehčí rýmu po nemoci ani památky...mám chuť jít cvičit hned zítra, ale pořád mi tak nějak rozum říká, abych to nedělal  No uvidím jak se budu cítit ráno, každopádně doufám, že se udržím a půjdu aspoň pozítří  Jinak teď ten týden byl hlavně o ležení a jídle. Dobře jsem si odpočinul, pořádně se najedl, vyspal se, sice nic zdravýho, ale nemocný tělo potřebuje energii  Tak to nechám osudu, možná zítra už přibude zápis z tréninku, možná ještě ne :)
Zkusím o trošku zvýšit příjem při tom tréninku co teď začnu, ale nevím jestli to půjde, kdyžtak budu muset přidat na tucích a trošku cukrech. Určitě přidám vitamíny, budu dávat 2 tablety denně ráno a večer a snad to bude ok...v úterý budu s největší pravděpodoností donucen spolužákama, po zápočtu ze soudního inženýrství, porušit životosprávu a konzumovat nepřiměřené množství alkoholu, což u mě vyvolá nepřiměřený hlad, jehož následkem bude nepřiměřená konzumace nezdravýho jídla...ale tak třeba si to ráno nebudu ani pamatovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
23.11.2013
RESTART BEAR
Bear - týden 1., trénink 1
Benchpress
2 x 5 x 74kg
10 x 5 x 60kg
Přítahy v předklonu
2 x 5 x 74kg
10 x 5 x 60kg
Rozpažování
3 x 10 x 8kg
Zdvihy s EZ
3 x 10 x 30kg
Francouzský tlak
3 x 10 x 30kg
Uvolnění, strečink odcvičených partií, chvilka chůze na pásu
Krááááása  Neudržel jsem se a vyrazil jsem už dneska...ale tak vydržel jsem aspoň do večera  Pokud mi zítra ráno bude 100% dobře, zajdu do posilky na kardio. Když budu cítit nějakou únavu, dám si volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|