PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zvolanekjan

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2013 4:43 pm    Předmět: Super Odpovědět s citátem

Forma se pěkně zlepšíla :-) držím palce Peto!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 2:45 am    Předmět: Re: Super Odpovědět s citátem

zvolanekjan napsal:
Forma se pěkně zlepšíla :-) držím palce Peto!

diky diky honzo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 2:47 am    Předmět: Re: Super Odpovědět s citátem

11/13/13
dneska posledni trenink rukou, ramen rano ve 4.30. Taky jsem mel dnes dulezite foceni s manzelkou pro nasi trenerskou firmu, tak jsem trochu vyzdimanej.

Ted tu zvykam vecu, fotky vypadaj dost dobre...uvidime.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 6:16 pm    Předmět: Re: Super Odpovědět s citátem

11/14/13
tak dnes vaha 201.0lbs,
300g protein
200g sachru
0g sodium
25g tuku
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 5:16 pm    Předmět: Re: Super Odpovědět s citátem

11/15/13
BW 200.0lbs

Tohle jsou posledni fotky meho pokroku, dalsi budou az z podia z New Yorku. Nejsem spokojenej s formou, ale uz toho ted moc nezmuzu.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 6:20 pm    Předmět: Re: Super Odpovědět s citátem

Cau kluci, tak a moje cesta je ukonce, alespon na par par odpocinkovych let. Dnes nebo zitra vam sem postnu video recenzy ze souteze, bylo to teda dost drsny.
Z 21 zavodniku jsem se bohuzel nedostal do finale, konkurence byla dost velka. 450 athletu, 21 v moji kategorii light heavy weight. Sel jsem az na 3 vyvolavani.
Ikdyz to nebylo soutezne moc uspesny rok, celkove jsem stejne spokojen, protoze materialy, ktere jsem shromazdil v prubehu pripravy mi dost pomuzou rozvijet me business activity tady v New Yorku.

Par fotek ze souteze a sestava.

Basar Hafiz al-Asad

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim uznat, ze z toho, kdes zacinal, to je je perfektni forma. Na nejaky umisteni to samozrejme nebylo, ale ten progres byl fakt dobrej.
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak jak vidim tu reklamu na tve trenerske služby, tak je mi jasne, proc ses tak vypapal v objemu...
Moocha

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprosto brutální přeměna! :)
EddieCz

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dabelsky genialni marketingovy tah ! Ale dobry, fakt !
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EddieCz napsal:
Dabelsky genialni marketingovy tah ! Ale dobry, fakt ! *a01*

Deadlifte, Cizo, rad bych vas komentar, at uz dobrej ci spatnej.
yura

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
EddieCz napsal:
Dabelsky genialni marketingovy tah ! Ale dobry, fakt !

Me by zajímalo Petre co chces od nich slyset? Rozdil mezi tema fotkama je slusnej a clovek co je v kulturistice uplnej laik si rekne wow, amazing, unreal, mission impossible. Jako srovnavaci fotka pro nejake reklamni ucely parada. Ale když se na to podiva někdo co to aspoň trosku sleduje, tak vidi, ze na tech fotkách je hlavne rozdil v % podkozniho tuku a ne v nabranych svalech. Proste by to vyslo uplne na stejno, kdyby ses celou dobu drzel ve forme a mozna bys pak byl taky pripravenej na 100% protože místo toho abys makal na separaci, detailech atd. si makal na shazovani tuku az do konce diety (coz se ti stejne uplne nepovedlo). Podivej se na fotky borcu co ted zavodili na MS v klasice. S takovou formou, kterou tam mela většina tech borcu bys to tam vytriskal a to jsou tihle borci testovani a urcite si nemůžou dovolit volnej rezim v "suplementech" jako ty...
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze soutezit uz nebudes? jdes do objemu zase vetsiho
CIZO

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:

Petře, podezřívám tě, že jsi se tak strašně vyžral a zprasil opravdu jen proto, abys měl co největší kontrast na porovnávacích fotkách :) Té formě co jsi měl kdysi je to na míle vzdálené, ale pokud ti to dobře poslouží k propagaci a baví tě to, tak se nedá nic namítat. Já v tom svém sportu asi taky nikdy nic nevyhraju a dělám to pro zábavu a je mi jedno co si o tom kdo myslí :)

Jen doufám, že sis nechal udělat nějaké kvalitní fotky, protože absolvovat to všechno a mít z toho jen takové rozmazané hrůzy nešikovně ořezané v photoshopu mi přijde dost škoda. Když chceš propagaci, tak sakra koukej ať to nějak vypadá, i když je to třeba jen fotka na FB!

Hodně zdaru

Derek Poundstone
Č174

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Petr Prielozny napsal:

Petře, podezřívám tě, že jsi se tak strašně vyžral a zprasil opravdu jen proto, abys měl co největší kontrast na porovnávacích fotkách :) Té formě co jsi měl kdysi je to na míle vzdálené, ale pokud ti to dobře poslouží k propagaci a baví tě to, tak se nedá nic namítat. Já v tom svém sportu asi taky nikdy nic nevyhraju a dělám to pro zábavu a je mi jedno co si o tom kdo myslí :)

Jen doufám, že sis nechal udělat nějaké kvalitní fotky, protože absolvovat to všechno a mít z toho jen takové rozmazané hrůzy nešikovně ořezané v photoshopu mi přijde dost škoda. Když chceš propagaci, tak sakra koukej ať to nějak vypadá, i když je to třeba jen fotka na FB!

Hodně zdaru

podpis

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: