|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sekac 1985
|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:07 pm Předmět: rozmixované sacharidy ?? |
|
|
Zdracvíčko, mám takovou otázku - když rozmixuju NEUVAŘENÉ vločky s vodou, mají pořád stejný nutr. hodnoty ?? Je fakt nezbytný je vařit ?? Je z toho pak takový bláto a nejsem za boha schopnej to sežrat..zato neuvařený je jen nasypu do mixéru a je to raz dva.
To samý rejže, ten sáček - 120g když uvařim, tak to prostě nesnim..ale syrová se žere jako nic...to bych klidně sežral 1000g sachrů denně, takže je to OK ?? A hlavně když si ráno namíchám celodenní směs - půlkilovku vloček + pár pořádnejch odměrek protejnu + mixér, neleju to do petek a můžu to srkat celej den, tak mám vystaráno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 12, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
Rozdíl je ve stravitelnosti. U vloček to zas tolik nevadí, ale ze syrové rýže si toho tělo moc nevezme. Pokud máš problém ujíst potřebné množství živin, máš dvě možnosti - přijímat je v tekuté podobě, to je stravitelnější a jíst kaloricky hutnější potraviny, které míň zasytí.
|
|
| nahoru |
|
 |
sekac 1985
|
Zaslal: st listopad 13, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
OK, takže tepelně neupravený vločky nevaděj, a mám si pořídit gainer, jestli to správně chápu.. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 5:10 am Předmět: |
|
|
vločky bych vůbec neřešil, ale ta rýže tam fakt nevim, syrovou bych nejedl
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
u vlocek je nebezeci bobtnani v zaludku! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
Ja jim pouze syrove vlocky.. v zivote jsem si je nevaril ci nedaval do vody nebo mlika pres noc... proste rano vstanu, rozmyslim si co budu snidat (resp, jaka vlockova varianta to bude  ) a podle toho postupuju. nejcasteni kombinuju dve snidane.
1) miska > vajicka > vlocky > na panev, postup jako pri michanejch vajickach > zpet to misky > lzice arasidovyho masla.
2) miska > mliko > mikrovlnka > shaker> protein > zpet do misky > syrove vlocky z pytliku > par mandli.
Takhle jsem jedl klasicke vlocky, tzn za syrova a nyni takhle jim i smes vlocek (ovesne, jecmenove, ryzove, zitne + zitovec) a absolutne zadny rozdil :)
Kazdopadne tedka koukam na obal jak vypisuju to slozeni a je tu u pripravy napsano, ze se maj vlocky povarit ve vode ci v mlece :)
Co se tyce ryze, to me fakt nikdy nenapadlo jist syrovou ryze. Vzdyt se to neda jist, jak je to tvrdy. Jak to chces poradne rozkousat tu stravu?
|
|
| nahoru |
|
 |
sekac 1985
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 5:20 am Předmět: |
|
|
A nebylo by třeba lepší nebýt línej, vstát o 15min dřív, hodit tu rýži do vody, uvařit a třeba rozpustit v ní trochu tvrdýho sýra? Nebo jen osolit s česnekem? Než rychle pít syrový zrna....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
Když vypiju rozmixovane vlločky s proteinem a citim ze jdou asi po minute do střev je to špatně ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
| sekac 1985 napsal: | no tu rejži jen dám do sklenice, zamíchám lžičkou a rychle vypiju, než se stačí usadit na dně, vůbec to nekoušu, nic...ale asi zůstanu u těch vloček a celodenních mixů s protejnákem... |
Nezlob se na mě, ale tohle je opravdu strašná prasárna. Jídlo má být požitek, radost...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:44 pm Předmět: |
|
|
podla mna tu ryzu vy*****
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|