|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
TVL Grimley...ten náš klub milovanej nám dává pěkně na prdel, což?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Noc je trochu OT ale jo, je to průser
Nevim kdo furt hájí Růžičku, v normálním klubu by byl už před dvěma rokama vyhozenej, nechtěj ho ani v první lize.....
Marha je pro mě velký zklamání - když si uvědomím, že nebyly peníze na Rolase a živíme tu tohohle člověka z formy
Kočí je kapitán jak víno :/
Venera to míchá každej zápas jinak a to, že cpe do zápasu pokaždý jiný juniory je taky na zvážení - nepochybuju o Venerovejch kvalitách, ale minulej rok taky moc neuměl Brno vytáhnout zpod deky
Sečteno a podtrženo mi opět vychází, že Šebek je totálně nekompetentní člověk, kterej by nemel sedět na pozici, na který sedí + ty Šmidberákovy tahanice s městem jsou už taky pěkně trapný - ač jsem Fanda hokeje, nevidím jedinej důvod, proč by město mělo platit nějaký dluhy pana Šmidberskýho, moje dluhy taky nikdo jinej než ja nezaplatí _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | mladý kluk, velký auto, velký kola, prázdná nádrž..
ale volva mám taky rád. Spíš to vidím na něco menšího. ideálně tak S40. není třeba mít auto o délce 5 metrů. |
Mě se osobně líbí velký auta a velký kola, a velký koz*
Ono se v tom jezdí úplně skvěle, ale velké je to proto, aby se v tom pohodlně svezlo 5 lidí, a hlavně bezpečně
Prázdná nádrž ne-e nalil jsem přesně deset litrů a čekal do kdy se rozsvítí kontrolka abych mohl spočítat spotřebu po městě. A proto jsem vlastně i vyfotil počet km, abych věděl kolik jsem ujel, protože bych si to nezapamatoval.
Jinak tohle auto má rezervu na 10l (takže cca 160km) a celková nádrž cca 80l. Takže 3 tisíce odplujou pryč jak nic, škoda že nejsem milionář abych si mohl dovolit plnou nádrž to už jsem dlouho nezažil
| Johncreasy napsal: | Autům nerozumím, ale tohle Volvo
Ikdyž nejvíc se mi líbí ty starší krabiciozní pohřebáky. |
Děkuju na to jak je to auto staré, tak si myslím že vypadá k světu.
| raw napsal: | | ty kola jsou brutalni |
Brutální bylo vydělávání si na ně , kdy jsem vlastně trávil léto na stavbě lanovky na Sněžku
| Riku napsal: | Volvo pěkné, ale zrovna ty kola mi tam vůbec nesedí. Ale proti gustu... |
Jak říkáš, každý by tam hodil jiné kola, já si vybral tyto
Btw. Auto je na prodej z toho důvodu, že si chci pořídit jeden můj malý sen
Jo a co jsem chtěl hlavně dodat, že je tam motor 2,5TDI (z VW (V5 = nesmrtelnost) + chip (proto kontrolka lambdy). Takže jsme na nějakých cca 170 konících a na spotřebě 6,3 - 6,8l/100km.
Celokůže
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
proc by nemel auto to snad uz dneska neni az takova rarita ze se udela ridicak mlady kluk ma neco nasetrene a neco se schrasti s pomoci od rodicu nebo si rodice koupi nove a stare nechaji doma dojezdit mladymu apod. tak z toho nedelej kovbojku
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
zarobil na take? vsak to je stare volvo za par supov, zas z toho nerob rolls royce _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
Asi tak nejak. koukni na tipcars.com kolik stoji S80 podobneho stari. a nebo si vem, ze treba takova S40, vyrobena po roce 2005 stoji od 130 tisíc. To auto vypadá naprosto fantasticky za na prachy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Neviem ci mas to 20 ze akoze roky. Tak potom sa chvalis otcovym autom a nie svojim. Ci si si vari uz zarobil na take alebo si sa vedel narodit? |
Za chvíli mi bude 21let, a ano , na svoje auto jsem si ''Zarobil'' sám vlastníma rukama, normální prací
Nejsem zase nějakej retardovanej rozmazlenej fakan co se bude chlubit oteckovym autickem, btw. nenarodil jsem se do bohaty rodiny, ale rodiny svářeče a invalidního důchodce v bytě 1+1 pokud tě to zajímá
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
Sakra, tak to bude tym ze pochadzam z hladovej doliny kde by toto auto znamenalo limuzinu. To este k tomu mam titul z tech. uni., robim ako java programator/analytik a mam mensi plat ako upratovacka inde. Snad sa mi podari rozbehat projekt a kupim si aj ja volaco aj na odvoz aj na zabavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
lenze to s tym platom je jedine tvoj problem  kto maka, ten zarobi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
Jooo jelikož jsem auto koupil v srpnu, vim jaký je to pocit nechat stát auto u vody a pak přijít v koupacich kalhotách a sednout si na rozpalenou černou kůži :D studený mě zatim tak neva, jelikož parkuju v garáži a nikde venku jsem to zatim nenechal dlouho stát :D
PS.: mam vyhřívaný čelní sklo, tak si libuju, že nikdy nebudu muset škrábat :D:D (i když to je díky garáži už celkem jedno  )
A druhý PS: auto mě vyšlo na 80 000 a od srpna jsem do nej narval dalších 20 už :D (rozvody, novy kotoučovky, dutiny, podvozek nastříkát na zimu proti rzi, výměna provozních kapalin, zimáky) .... Každopádně jsem s tím autem moc moc spokojenej - je to 2004ka, najeto 175tisic a jede jak nový (ťuk ťuk ťuk). Spotřeba od 4.7 na dálnici ve dvou lidech po 6.1 v pěti lidech kombinovaná. Nejvíc jsem z něj zatím vymáčkl 140...ale to bylo výjimečně, jinak ho šetřím - než vyjedu, jdu o trochu dřív a nechám ho 4-5 minut zahřát a ani pak ho moc netahám, ty TDDi motory to nemaj moc rádi. Nejčastěji jezdím 90-100. Malinko mi vadí focusáckej neduh v podobě krátkejch prvních třech převodových stupňů (ve městě když chci jet 50, tak buď to tahám na trojku nebo dusím na 4ku.... U 90ti pak řadím pětku a užil bych pak i chybějící šestku. _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
Tak já jezdím padesátkou na čtyřku běžně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|