|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Saphenus
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
konecne mam robotu! bol som nezamestnany od konca skoly v maji...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | konecne mam robotu! bol som nezamestnany od konca skoly v maji... |
GZ, toto je aspon dulezite, ne kolik kdo ma PR.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | konecne mam robotu! bol som nezamestnany od konca skoly v maji... |
a co budeš dělat hezkého?
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: čt listopad 14, 2013 11:39 pm Předmět: |
|
|
cievna chirurgia
mne sa to zda celkom pekne
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | konecne mam robotu! bol som nezamestnany od konca skoly v maji... | Gratuluji
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
Cévní chirurgie, ty woe to je pro mě něco jako člen posádky na Enterprise.
Tuším, o čem ta práce asi je, tuším, že bude celkem náročná na vzdělání, ale jak to vlastně funguje, to nevím _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Cévní chirurgie, ty woe to je pro mě něco jako člen posádky na Enterprise.
Tuším, o čem ta práce asi je, tuším, že bude celkem náročná na vzdělání, ale jak to vlastně funguje, to nevím |
To jsou ty záhady mezi nebem a zemí na které nikdo neznáme odpovědi. Stejně tak jako záhada proč létá letadlo, kde se bere v automatu káva a jak se dostane zvuk do té krabičky co mám pořád u ucha a tak 2x týdně mi napíše zprávu, která začíná slovy:" Vítejte na Slovensku"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
Došla mě velká zásoba bcaa nutrend a bcaa extrifit k tomu survival gainer a vitamíny. A teď to pošlape. To bude příprava  . Už nepiju obyč vodu, ale jen s příchutí nutrend Bcaa, ananas lahoda. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
Koukám na web, co se stalo nového a najednou Mirus. Hned mě napadlo, že zas obdržel nové doplňky _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový dvojboj 190 - Nadhoz 110 / Trh 80. (trenuju od srpna / bw 110)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
za 3 měsíce z 14kg na 21kg tlaky na ramena s jč...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Koukám na web, co se stalo nového a najednou Mirus. Hned mě napadlo, že zas obdržel nové doplňky |
bez doplňků se v dnešní době nevyplatí cvičit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Miro, na co se chystáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|