|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Tak at se Beník nacpe do syta, hezké psí narozeniny přeju _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Děkuji. On takhle jí běžně, vařím mu ( hovězí, kuřecí, játra, když jsou odřezky z divočáka, tak i to + rýži ). Večer miluje papriku, mrkev, nepohrdne ani jablkem, angrešt si v létě trhá sám. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
ocekavam kvalitni recenzi pane! :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | ocekavam kvalitni recenzi pane! :-D |
No vyrábím si plán jak to vše dávkovat abych neprolínal vlastnosti.Izolát i micellar jsou jasný,sachariďák taky,aminy jasný oboje,ale kombinace předtréninkových by mě mohla vystřelit z trenclí
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
Slusna televize, jaka to je uhlopricka? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Slusna televize, jaka to je uhlopricka? |
165 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
Největší radost mam z toho, že včera do Pardubic přišel z Košic Hudáček a konečně poslali k šipku toho protekčního lempla Růžičku _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
Jo Grimley, to se teprve uvidí, ale zní to jako dobrá zpráva. Ale Sejček je stejně master, klub hraje hovno, ale on si těch 25branek zase v klidu napálí. Do play off ale potřebují PCE dva kvaitní útočníky. Tohle je jen lehoučký nadprůměr a s tím to nevidím extra slibně. Peníze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
V rámci pochopení pacientů jsem si kvalitně vyzkoušel jak to asi vypadá když se vám trvá sval _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
A diví se jim někdo?
Všem co by rádi křičeli jaký to je rasismus a diskriminaci bych doporučil zabydlet se v loldoně poblíž muslimské části. Ono by je to docela rychle přešlo.
Logicky když tě na ulici 10x okradne cigoš, tak se tomu 11. vyhneš obloukem. A není v tom žádný rasismus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|