Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dziny nemaji sanci, sebedrazsi chcipnou behem chvile, chce to volnejsi kalhoty, porad je menit...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
noap

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
Chlapy, chlapy...jaká "daň za to, že cvičíš nohy" :D já mám nejširší místo stehna obvod 65cm při výšce 164cm a jsem holka a vážím 65kg , a problém sehnat kalhoty fakt nemám :D a ani je za pár týdnů neprošoupu. Asi kupuješ nekvalitní materiál, jinak si to vysvětlit neumím. I když já teda často nosím legíny, ty jsou nejpohodlnější, nebo sukni (což pro chlapy není moc rada :D). Zkus si koupit kalhoty - ne z džínoviny a jak to nebude tvrdý materiál, třeba se to nebude tolik ničit :)

Tak kvalitou materiálů to asi nebude.....měl jsem od nejlevnějších po drahé a všechno to dopadlo stejně I když kolikrát ty levnější vydrží i dýl.....
Nicméně jsem taky zaznamenal, že ženský takové problémy nemají...cože je až zarážející, protože některé "větší kusy" mají stehna jak 2 moje a pozadí za tři, nohama šoupou už od kolen a nic.....a rifle taky nosí..... ( a to vůbec nechápu, že je seženou.....)
Tsunami

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

noap napsal:
Tsunami napsal:
Chlapy, chlapy...jaká "daň za to, že cvičíš nohy" :D já mám nejširší místo stehna obvod 65cm při výšce 164cm a jsem holka a vážím 65kg , a problém sehnat kalhoty fakt nemám :D a ani je za pár týdnů neprošoupu. Asi kupuješ nekvalitní materiál, jinak si to vysvětlit neumím. I když já teda často nosím legíny, ty jsou nejpohodlnější, nebo sukni (což pro chlapy není moc rada :D). Zkus si koupit kalhoty - ne z džínoviny a jak to nebude tvrdý materiál, třeba se to nebude tolik ničit :)

Tak kvalitou materiálů to asi nebude.....měl jsem od nejlevnějších po drahé a všechno to dopadlo stejně I když kolikrát ty levnější vydrží i dýl.....
Nicméně jsem taky zaznamenal, že ženský takové problémy nemají...cože je až zarážející, protože některé "větší kusy" mají stehna jak 2 moje a pozadí za tři, nohama šoupou už od kolen a nic.....a rifle taky nosí..... ( a to vůbec nechápu, že je seženou.....)

tak časem kalhoty prošoupe asi každý, ale ne tak rychle...no můžeš zkusit kilt :D jinak teda volnější střih a normální kalhotový materiál, třeba to pomůže :)
prochm

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volnější střih moc nepomůže.
WildOrchid

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se nektery rifle taky trhaj, vetsinou ty co mam tesny pres prostredek stehna a volny nahore. Resim to tak, ze je po velkym prosoupanim ustrihnu a mam na leto prima sortky :D
a kdyz se mi nohavice moc libi, tak to proste zasiju a kde to jde, chodim v zasitych. Beztak uz jsou dnes moderni rifle s dirama, odreny, flekaty a kdovi co jeste tam dnes pri vyrobe pridelavaj aby to vypadalo IN
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitné rifle som ešte nepredrel a to nosievam výhradne obtiahnuté, ale nie je to vždy o cene. Možnosťou je chodiť v deravých, dnes to neni nič neobvyklé, aj keď ja osobne sa v tom necítim dobre.
jnerez

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jé tak to přesně vím o čem píšete, taky mi rifle dlouho nevydrží. Proto už nekupuju ani drahé značkové, nemá to smysl. U sebe to dávám za vinu - rychlé chůzi, častému běhání na bus atd. Už mě to ani neznepokojuje.
noap

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid & Dante Flyshit : škoda že mi nejde prozatím zveřejnit foto posledních rozervaných riflí.....protože když máte díru v rozkroku, tak je to docela jiné než ji mít na koleni a ustřižením nohavic bych ničeho nedocílil, to bych už mohl jít rovnou na Adama
keba

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě sedí elastické rifle, ty vydrží docela dlouho, stehno asi bez 2cm 80 a naprostá pohoda
noap

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Mě sedí elastické rifle, ty vydrží docela dlouho, stehno asi bez 2cm 80 a naprostá pohoda

Jo, ty jsou docela dobrý a vydrží o fous dýl a hlavně se v nich člověk může dobře hýbat , akorát se teda hůř shání......
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj to je riesenie. Ale ja mam dost vyhraneny vkus, poslednu dobu ulietavam na bielych rifloch a som rad, ze najdem nieco pekne za slusnu cenu. S elastanom je tu podla mna v obchodoch este pomerne maly vyber.
Spazik

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus kalhoty Bushman. Jejich bavlněné plátno vypadá že vydrží dost a ne všechny modely jsou pro myslivce :-)

Pokud znáš nějakou šikovnou ženskou nebo švadlenu, tak 1-2x se dá ten prošoupaný rozkrok opravit - podšít kusem plátna a není to vidět.
noap

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Zkus kalhoty Bushman. Jejich bavlněné plátno vypadá že vydrží dost a ne všechny modely jsou pro myslivce :-)

Pokud znáš nějakou šikovnou ženskou nebo švadlenu, tak 1-2x se dá ten prošoupaný rozkrok opravit - podšít kusem plátna a není to vidět.

...kolikrát to nemá ani cenu spravovat......
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se tady řeší rifle, kde se dají koupit široký, prošívaný -kapsáče? Značkový a cena nerozhoduje....takže klidně 3 ,4 , 5 tisíc......odkažte mě někam, díky
P4hill

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

noap napsal:
Tommm napsal:
To znam,mel sem podobnej problem,mam priblizne stejne proporce,ale v tom to snad nebylo.Kdyz sem studoval,mel sem na sobe rifle od rana do odpoledne od pondelka do patku,sedel sem v nich v lavici a chodil po meste...a vydrzeli me tak max. 3 mesice,nez se me udelaly diry v rozkroku a nic s tim neslo udelat.Ted,kdyz chodim do prace a prez den uz nosim pracovni odev,tak uz ty rifle nejsou tak namahany a vydrzej me v pohode treby i rok.Moje rada zni-vsude ,kde to jde si ber teplaky.

Bohužel vzhledem k okolnostem kde pracuju, tepláky nosit nemůžu.......i když by to bylo asi ideální řešení

Taky to znam, tepláky povolit jako spolecensky odev a je to lepsi jak perpetum mobile

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: