Poradíte mi prosím někdo??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poradíte mi prosím někdo??  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poradíte mi prosím někdo??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
Můj trénink,je klasický,je chyba asi,že nejedu rýsovací trénink,ale spíše se snažím dělat pyramidy,ale pořád s dostastečne velkýma váhama.Běhat chodím,a snažím se spíše sprintova,protože to na spalování je nejlepší,sladký pečivo nejím,ale bez chleba to u mě nejde.Ohledně toho pití,vím,že je to hodně pivem,a musím se nad sebou zamyslet,protože to normální není,takže dnes jsem začal úplně jinak,a z pivem si dávám oraz.

rysovaci treningy jsou chujovina
pyramidu bych nevidel jako prinosnou
velke vahy jsou OK
sprinty nejsou spatne, ale proc jsou lepsi nez delsi vyklusy?
chleba Ok neni

napis jidelnicek za sobotu, nedeli a pondeli, jen tak pro zajimavost
co jsi konkretne snedl, kdy a kolik
ne co "obycejen" jis
Bombay

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 2:59 pm    Předmět: Re: Poradíte mi prosím někdo?? Odpovědět s citátem

gyros007 napsal:
Zdravím,chtěl bych vás poprosit o vaše tipy a názory.Jsem 20 letý student,který má rád,posilku a různé sporty,ale bohužel i hospůdky a pití s přáteli a jídlo...Jsem bohužel pivař a už mně to docela začalo vadit.Cvičím zhruba 4-5 let,sválová hmota dostatečná je,ale bohužel i tuková hmota,která to zasťiňuje,chtěl bych od vás typ,nebo radu.Jídelníček,cvíčení tohle není problém,tohle sám zvládnu,možná nějaké dobré typy na zdravou stravu,ale hlavně se chci zeptat,když chodím cvičit v 10 večer,při dieťe by se už nemělo jest,ale zas je podle mě blbost nejest vůbec nic,tak sem si koupil noční protein,nějaké spalovače a jdu do plně do toho.Chci se zeptat,je blbost při dieťe brát protein takhle pozdě?Mám chodit spávat hladoví.Předem vám děkuji za typy a odpověďi a za váš strávený čas.

1) dodej fotku
Tyhle řeči "cvičím, vypadám dobře, jen jsem trochu tlustej" má každý druhý. Dá fotku a pak se ukáže, že je tlustej jako krmník před porážkou a svaly nikde

2) omez alkohol a hlavně to pivařství. Chlast dá spoustu cukru.

3) začni jíst pravidelně. Nepřežírat se, jíst do syta. Omez junkfood, sladkosti, koblížky,...

4) večerního proteinu bych se vůbec nebál. Hladový spát nechoď, dej si něco, ale at to nemá moc cukrů, tuků. Opět zbytečná energie. Dej protein, tvaroh, zeleninový salát, okurku...

Tyhle rady jsou klišé, na které moc lidí nedá, ale bohužel jsou spolehlivé. Vydrž dva měsíce a výsledky budou.
Spazik

PříspěvekZaslal: út listopad 05, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

180cm - 110kg - "tlustý nejsem" Chtěl bych vidět foto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
180cm - 110kg - "tlustý nejsem" Chtěl bych vidět foto

foto nebude
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jím pravidelně, ale hlavně večer

Je ti dvacet, studuješ a máš čas chodit do fitka až v deset večer?? Ale pivo stíháš.

Sám jsem student, který studuje ne zrovna lehkou VŠ a mám kolem sebe i studenty, kteří při tom ještě makaj a nevím o žádném, který by měl čas na posilovnu až v deset večer...

Já ti rád napíšu rady a tipy, ale předně by ses měl rozhodnout, jestli prostě chceš udělat změnu a začít měnit svůj životní styl.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pete_GSG napsal:

Já ti rád napíšu rady a tipy, ale předně by ses měl rozhodnout, jestli prostě chceš udělat změnu a začít měnit svůj životní styl.

setri energii, je to marny
jachym

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pete_GSG napsal:
Jím pravidelně, ale hlavně večer

Je ti dvacet, studuješ a máš čas chodit do fitka až v deset večer?? Ale pivo stíháš.

Sám jsem student, který studuje ne zrovna lehkou VŠ a mám kolem sebe i studenty, kteří při tom ještě makaj a nevím o žádném, který by měl čas na posilovnu až v deset večer...

naprostý souhlas, je to o prioritách

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poradíte mi prosím někdo?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: