|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 7:48 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Neviem prave, pozeram nato.. ale iste je ze v skutocnosti ich take nema alebo si ich dala spravit. Inac to musi byt nejaka oblbujuca podprsenka alebo photoshop. Ma to prilis nafuknute nato ake to mala predtym. |
To jsou implantáty jak z časopisu kámo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 11:09 pm Předmět: |
|
|
Aspon tam nepis nadherna ale daj svalnata, obrovska, testosteronova, napumpovana ci chlapska ba ci gorila Shannon.. nadherne znamena nieco ine.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Aspon tam nepis nadherna ale daj svalnata, obrovska, testosteronova, napumpovana ci chlapska ba ci gorila Shannon.. nadherne znamena nieco ine. |
Už mi tvoje kecy lezou na nervy. Pokaždé sem něco nakydáš. Nelíbí se ti to, nekoukej na to a nevysírej.
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
Taky nechápu ty debilní keci, proč sem teda lezeš?co čekáš že bude v topicu muscle woman?
vyhublá modelka?
Prostě nikdy nepochopim tyhle dementní chlapečky, co vůbec nic psát nemusej ale jen tak něco napíšou aby o nich bylo vědět.
Běž do hospody a řekni jim tam, proč tady všichni kouříte a pijete pivo?ste idioti?
To bys asi byl za debila viď?no teď seš taky.
Nepíšu to, protože se mně líběj mucle woman, ale nedokážu pochopit proč seš tak blbej a lezeš sem když se ti to hnusí.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 8:00 am Předmět: |
|
|
Pretoze muscle women nemusia reprezentovat len taketo ozruty, preto sem pozriem. Aj ked sem sa furt davaju len taketo mutantky, tak nikde neni zakazane aby som sa k niecomu vyjadril. Tak si vytvorte sukromne forum, zaheslujte si a davajte si hesla medzi sebou a mozete si nad nimi aj honit nakriz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 8:30 am Předmět: |
|
|
Berserk87: kdybys neměl ty blbé narážky pořád dokola, nevadilo by mi to, takhle to je ale dost trapné už.
Riku: Líbí? To je slabé slovo. Mě to děsně rajcuje  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | BerserK87 napsal: | | Aspon tam nepis nadherna ale daj svalnata, obrovska, testosteronova, napumpovana ci chlapska ba ci gorila Shannon.. nadherne znamena nieco ine. |
Už mi tvoje kecy lezou na nervy. Pokaždé sem něco nakydáš. Nelíbí se ti to, nekoukej na to a nevysírej. |
každej ví, že seš někde jinde nerez , seš prostě úchyl na hnusný baby, to se stává
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt listopad 21, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|