Tak já jsem teď volal kamarádovi který to má u sebe doma a stříhá to.
Podle jeho slov, v pátek by to mělo být předběžně hotové. Takže cca v neděli si myslím že by to mohlo být komplet.
A v týdnu by to mohlo vyjít ( nejspíše to výjde v týdnu společně s článkem ).
Děkuju moc za podporu, snad Vám udělám tím videem radost a nezklamu Vás
Tak já jsem teď volal kamarádovi který to má u sebe doma a stříhá to.
Podle jeho slov, v pátek by to mělo být předběžně hotové. Takže cca v neděli si myslím že by to mohlo být komplet.
A v týdnu by to mohlo vyjít ( nejspíše to výjde v týdnu společně s článkem ).
Děkuju moc za podporu, snad Vám udělám tím videem radost a nezklamu Vás
20-11 - Nohy * asi nejtvrdší nohy který jsem zažil
Předkopávání *běžně jezdím malý váhy tohle jsem ještě nezažil, celý trénink byl pod taktovkou Slavoje Bednáře, a totálně posunul hranici mýho tréninku
1x10x50kg
1x10x80kg
1x10x100kg
1x10x120kg
1x10x130kg *samozřejmě s pomocí, po tomhle už jsem nemohl chodit a neudělal jsem ani dřep s vlastní váhou, ostatně vůbec nechápu jakto, že jsem ještě chodil
Dřepy na Hammeroj
1x10x80kg
1x10x120kg
1x8x160kg *video (omluvte ten řev, já prostě nemohl)
1x10x120kg
bench nechápu kde bereš sílu šílený naprosto ve dvaceti
..ten hamr na dřepy...presne tenhle maji v jednom fitku kam chodím.. hehe...nohy si potrápil dobře... cvičí se ti na tom dobře? tu se mi nelíbí, že pri dokonceni mas nohy odvařený a v podřepu musis zarazit tu zarazku, ale si dobrej blázen :D hlavně nad tim benčem smekam
..at to jde..jedeš jak mašina..toč dál.
..btw: koukam, že je tam i Slavoj ..pekne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru