|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fexory
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:23 pm Předmět: Pujcka, s praci na dobu urcitou |
|
|
Zdarec, chtěl bych si poprvé v životě půjčit (nemám žádné zkušenosti a vůbec nevím jak to chodí) konkrétně 100 000 Kč, banky mě zaujali equa bank, city bank a air bank. Zajímalo by mě jestli mně někdo zapůjčí takovou částku za předpokladu ,že jsem zaměstnán na dobu určitou a zbývá mi 9 měsiců (poté budu na neurčito) měsiční přijem 16 000. Žádné jiné splátky ani dluhy nemám. Předem díky za odpovědi! ;-)
Ještě dodám ,že veškeré nutné výdaje za měsíc činí 7000Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:30 pm Předmět: Re: Pujcka, s praci na dobu urcitou |
|
|
| Fexory napsal: | Zdarec, chtěl bych si poprvé v životě půjčit (nemám žádné zkušenosti a vůbec nevím jak to chodí) konkrétně 100 000 Kč, banky mě zaujali equa bank, city bank a air bank. Zajímalo by mě jestli mně někdo zapůjčí takovou částku za předpokladu ,že jsem zaměstnán na dobu určitou a zbývá mi 9 měsiců (poté budu na neurčito) měsiční přijem 16 000. Žádné jiné splátky ani dluhy nemám. Předem díky za odpovědi! ;-)
Ještě dodám ,že veškeré nutné výdaje za měsíc činí 7000Kč. |
leda by jsi jim mesicne daval 11000
a nebo pokud mas ucet aspon 24mesicu (ale to bylo u ceske) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš čistý měsiční příjem 16 000, tak by to nemělo být nereálné, a ani v tom případě, že máš zatím smlouvu na dobu určitou.
Třeba u Air to vypadá na 4 roky takto ..... http://www.airbank.cz/cs/pujcka/proc-pujcku-u-nas/vypocet-nove-pujcky/
Jak to je u dalších bank si už najdeš určitě sám.
Ale ten dotaz je TADY zcela mimo, protože vždy záleží na podmínkách konkrétní banky. Takže prostě kontaktuj banku a oni ti přesně řeknou kolik/zda vůbec ti půjčí a za jakých podmínek. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:48 pm Předmět: Re: Pujcka, s praci na dobu urcitou |
|
|
| Fexory napsal: | Zdarec, chtěl bych si poprvé v životě půjčit (nemám žádné zkušenosti a vůbec nevím jak to chodí) konkrétně 100 000 Kč, banky mě zaujali equa bank, city bank a air bank. Zajímalo by mě jestli mně někdo zapůjčí takovou částku za předpokladu ,že jsem zaměstnán na dobu určitou a zbývá mi 9 měsiců (poté budu na neurčito) měsiční přijem 16 000. Žádné jiné splátky ani dluhy nemám. Předem díky za odpovědi! ;-)
Ještě dodám ,že veškeré nutné výdaje za měsíc činí 7000Kč. |
Co já vím ze své vlastní praxe, půjčka při době určité by mohl, ale nemusel být problém, záleží asi na podmínkách té které banky nebo společnosti, ale co vím, tak spoustě lidí v souvislosti tady s tím vyjde vstříc zaměstnavatel a dá jim smlouvu na dobu neurčitou - potom už by to měla být pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:57 pm Předmět: Re: Pujcka, s praci na dobu urcitou |
|
|
| Korny napsal: |
Co já vím ze své vlastní praxe, půjčka při době určité by mohl, ale nemusel být problém, záleží asi na podmínkách té které banky nebo společnosti, ale co vím, tak spoustě lidí v souvislosti tady s tím vyjde vstříc zaměstnavatel a dá jim smlouvu na dobu neurčitou - potom už by to měla být pohoda. |
Ony ty banky hlavně vědí samy kua dobře jak rychle se dá propustit zaměstnanec se smlouvou na dobu neurčitou, protože samy to poslední roky dělají velmi často a velmi rády a vůbec se s tím neserou. Takže tohle povětšinou až tak řešit nebudou. Ne u takovéto výše úvěru a tím i vcelku bezproblémové výše splátky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 20, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
Jen tak pro zajímavost, na co potřebuješ tu půjčku? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 20, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat.
Vyzná se to někdo ve financích, dluhy, půjčky, exekuce,...
někdo kdo se v tom orientuje opravdu a nebo zažil exekuci...
Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|