Nepoměr bílkovin a sacharidů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nepoměr bílkovin a sacharidů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nepoměr bílkovin a sacharidů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
burnthemall

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 6:21 pm    Předmět: Nepoměr bílkovin a sacharidů Odpovědět s citátem

Ahoj,

trochu jsem zamakal na jídelníčku a vše mi sedí, jen bych rád vyřešil pár nesrovnalostí.

1) - k snídani (6:00) mám jen ovesnou kaši, protože do sebe nic pevného nedostanu (vajíčka atp, tedy ráno přijmu jen sacharidy, což je špatně) - lze doplnit dávkou proteinu?

2) - od 6:00 do 15:00 mám jídelní díru, protože chodím do školy. Řeším to sachariďákem v 8:00 a 200g šunky + tmavým pečivem v 11:00, dá se to takhle praktikovat dál, nebo to mám vymyslet nějak jinak? - četl jsem, že nejlepší je ráno přijmout bílkoviny + sacharidy v pevné stravě a mezi obědem a snídání dát proteinový nápoj, jenže co když už bych ho já eventuelně dal ráno k vločkám, co potom?

Děkuju za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
darKane

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Ano lze (jestli jsi nikdy nic 'pevneho' nesnidal, nediv se ze ti to dela problemy... polovinu zivota jsem mel prvni jidlo az v 14.00 kdyz jsem dosel domu, dopoledne jsem se nemohl na jidlo ani podivat... pak prisla zmena zivotniho stylu - na snidani spousta vlocek + 5 vajec (3 bilky) a zezacatku to bylo tezke a nestravitelne, ale po par tydnech se telo prizpusobilo a dnes uz bez snidane nemuzu ani zacit den)

2) Taky chodim do skoly, myslim ze krabicka s kurecim a ryzi se da snist i ve skole, nebo tmave pecivo a cottage, nebo tvaroh a vlocky, nebo jakykoli jiny mix klidne i s tou porci kvalitni sunky... nechapu proc by to mel byt ve skole takovy problem - mozna se na tebe bude nekdo divat skrze prsty, ale to muzes mit prece na parku ne?

- k tvoji otazce, klidne si pij proteinak i 6x denne, nezabije te to, neni to navykove ani karcinogeni - ja bych preferoval pevnou stravu...
burnthemall

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darKane napsal:
- k tvoji otazce, klidne si pij proteinak i 6x denne, nezabije te to, neni to navykove ani karcinogeni - ja bych preferoval pevnou stravu...

Ale je to drahé!

Díky za rychlou odpověď. :)
Candyman

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:

Ale je to drahé!

Ale pořád levnější než třeba hovězí
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html