|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
burnthemall
|
Zaslal: út listopad 26, 2013 11:05 pm Předmět: Weider gainer? |
|
|
Ahoj, mám pár stručných otázek k https://obchod.ronnie.cz/s-91-giant-mega-mass-4000.html. (je to vaše stránka, předpokládám, že link nebude smazán)
1) 70g sacharidů v dávce a z toho 50g cukrů? To je v pohodě, nebo si dělají srandu? Jak velký to bude mít dopad na jedince užívajícího gainer 1x denně v netréninkový a 2x denně v tréninkový den? (orientačně)
2) "Giant Mega Mass 4000 má přídavek 3 g kreatinu monohydrátu na 1 dávku v mléce." - v mléce? Proč v mléce? Jako ve vodě se ten kreatin vypaří?
3) Jaký byste mi doporučili gainer na nabrání hmoty? Je toto správná volba? Mnoho "velkých" lidí mi ho doporučilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanaliM

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 11:55 pm Předmět: |
|
|
3) dokud ho na sobě nevyzkoušíš, tak nebudeš vědět...
...ale pořád je to "jen" doplněk - každopádně ti bleskurychle tekutě dodá další výživné kalorie
2) ihned po tréninku rozmíchej zásadně ve vodě - dávkování podle etikety od výrobce ignoruj - dávkuj dle tvé tělesné váhy
v mléce jsem si ho zozmíchával pouze když jsem si ho dával jako ranní svačinu
1 dopad to bude mít ten, že přibereš na váze (pokud dodržuješ klasický základní jídelníček samozřejmě) - tímto gainerem, ale to i jakýmkoliv jiným budeš mít bonus navíc
PS: pozor: chocolate příchuť rozpuštěná ve vodě chutná spíše jako kakao ... v mléce je to moooc sladký
* * * * *
Weider Giant Mega Mass 4000 recenze (přeloženo z angl. přes google překladač)
Gainer
Recenze zanecháno 14.srpna 2013
Tento výrobek je vynikající, a pomohl mi získat téměř 10 liber od 2 vany
Nápověda ostatní zákazníci najít nejvíce užitečné recenze
Pomohlo Vám toto hodnocení pro vás?
AnoNe
Mnohem lepší lepší produkt :)
Recenze zanecháno 23.června 2013
Poprvé jsem se snažil MM4000 před 10 lety jako můj první protein, a byl jsem s ní velmi spokojeni. Nyní po mnoha letech jsem se rozhodl vrátit se do své první "lásku" :)) Jsem velmi potěšen, že se zlepšily produktu, zbrusu nový produkt masivní růstový faktor, který je Creapure kreatin 3 g na porci tri-složené bílkoviny bohaté na BCAA, 20g molekulární škrob - speciální karta-matice, to je vše, na krabici. Celkově po 2 týdnech off denně používají dva koktejly denně (2 odměrky 200 ml vody) velmi snadno míchat a dobrý vkus, jsem se podaří získat 2,54 kg navíc, a já jsem s tím velmi spokojený. Weider je stále na horní části hry :)
Celkové hodnocení:5Nápověda ostatní zákazníci najít nejvíce užitečné recenze
AnoNe
* Chcete poradit
Recenze zanecháno 03.04.2013
Já používám to asi jen 2-3 měsíce a pracuje se hodně, to mi dává velkou pomoc!
AnoNe
Mega Mass 4000
Recenze zanecháno 05.02.2013
Vidět některé pořádku zisky. Nicméně, čokoláda chuť je opravdu špatné.
AnoNe
MEGA MASS 4000
Recenze zanecháno 03.11.2012
Mega Mass 4000 je dobré přidat do svého příjmu potravy, pomáhá získat další velikosti příliš. Doporučuji
AnoNe
Nejlepší Ochutnávka a efektivní váhový přírůstek Ever :)
Recenze zanecháno 22.června 2012
Když jsem měl svůj první Shake tohoto Nemohl jsem uvěřit, jak Pěkný Chuť Byl to chutná jako Cadbury je chuť byla tak dobrá, jsem se těšil na další, a ocitl se na tři denně a jsem zaznamenala masivní svalové zisky v několika Pár týdnů Nejlepší Money produkt můžete koupit nemohu doporučit to dost A Dolphin Fitness je vždycky to nejlepší cena na netu se Super rychlé dodání
AnoNe
Dělá to, co říká.
Recenze zanecháno 27.května 2012
Jsem velmi rád, jsem si vybral tento výrobek, protože od té doby jsem začal brát ji společně s tvrdým tréninkem (45 minut cvičení bez odpočinku každý den), jsem si všiml velké změny ve svém vzhledu a musím říct, že to opravdu funguje.
AnoNe
chutná (Chocolate)
Recenze zanecháno 30.dubna 2012
Opravdu šťastný s tím, co nejlépe protein, co jsem kdy pokusil. Právě jsem objednal můj druhý dávky.
AnoNe
Best Value nejlepší výsledky!
Recenze zanecháno 19.dubna 2012
Jedná se o druhý produkt je to typ, který jsem si koupil, a musím říct, že je vůbec nejlepší! Slušná chuť (moje přítelkyně, která se používá líbí přidat čokoládu Nesquick k němu haha) a žádné ošklivé chemické umělé sladidla jako aspartam. Takže můžete jej použít bez bolesti hlavy, rakovina nebo MS je problém. Za 50 liber dostanete 7kg v jakékoli chuti si vyberete, a to může mít za následek, v typickém použití v extra 2000 kalorií denně! Nebo, pokud jste max to, že vám dává epickou 4000! Takže opravdu dobré pro ty, kteří trpí podváhou a snaží se dát nic na jako moje druhá polovina :)
Zatím se to získává 2-3libra týden na typické úrovně využití, takže je to silný věci říkat nejméně. Máme tendenci se přidat trochu smetany pro chuť a obsah výhřevnosti / tuku. Velmi šťastná a bude i nadále používat tento :)
AnoNe
Recenze zanecháno 02.06.2011
dobrý produkt pro budování svalů a je to opravdu stane. tak díky Weider. [/b]
+ české recenze
***/[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|