|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: st listopad 27, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | reegis: no nevím, ten 2. borec zleva má ten spodek podle mě o dost lepší jak Filip, když se podíváš jak málo má vytočené špičky a už tak ty nohy vypadají brutálně | Neskutecny popelnice i ty lytka. Proste genetika... Jestli u toho vydrzi, tak ve 30ti bude met ty hnaty jak Ben Pakulski
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | | Oddo napsal: | reegis: no nevím, ten 2. borec zleva má ten spodek podle mě o dost lepší jak Filip, když se podíváš jak málo má vytočené špičky a už tak ty nohy vypadají brutálně |
no jo vidíš, to jsem si nevšiml. Na té druhé fotce má ty nohy fakt brutální, ale Filip stejně působí celkově nejlíp ze všech vyfocených. |
To je pravě ten druhý z leva, s těma obrovskýma nohama. To je David Příkop ! Brutální genetika ! Super nohy, vršek bomba ! Nejsem si ted jistý, jestli nevyhrál nějaký MČR juniorů nebo tak něco, je brutální !
Jinak ale děkuju za komentáře !
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil pig14 dne ne leden 18, 2015 11:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Mně tam Filip připomíná Mildu Obořila :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
ct ta pravá ruka z mého pohledu vypadá hodně velká, sis tam napíchal synthol ne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
n.o.x
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | reegis napsal: | | Oddo napsal: | reegis: no nevím, ten 2. borec zleva má ten spodek podle mě o dost lepší jak Filip, když se podíváš jak málo má vytočené špičky a už tak ty nohy vypadají brutálně |
no jo vidíš, to jsem si nevšiml. Na té druhé fotce má ty nohy fakt brutální, ale Filip stejně působí celkově nejlíp ze všech vyfocených. |
To je pravě ten druhý z leva, s těma obrovskýma nohama. To je David Příkop ! Brutální genetika ! Super nohy, vršek bomba ! Nejsem si ted jistý, jestli nevyhrál nějaký MČR juniorů nebo tak něco, je brutální !
Jinak ale děkuju za komentáře ! |
Nevyhrál, skončil třetí. Nic proti němu, ale podle mě celkově máš lepší postavu Ty. On má neúměrně velké nohy k jeho menšímu vršku a slabá prsa. Ty jsi vyváženější.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
Jirdano, z té první fotky to vůbec nevypadalo, že by se tam skrývalo tolik kvalitní hmoty, super práce, ideální forma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
č174 - rozhodne si nabral i kus svalu! kdyby tam bylo tech +16kg jen ve vode a tuku tak to vypada uplne jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
Hodil jsem si pár fotek do logu, tak jednu z nich hodim i sem
Aktuální objemová forma (když to řeknu hodně něžně  )
16 let | 180 cm | cca 101 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
člověk: Snad to nevyzní nějak gayovsky, ale pro mě osobně hodně slušná postava (vršek), žádnej objem  (objem = tuky apod., objem jako máš ty je hodně fajn) .
Naposledy upravil Novic dne ne prosinec 08, 2013 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Na 16 let jsi teda pořádnej řízek!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|