|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kocik™
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
Přesně, koukal sem jenom na ten filtr v řádku, nenapadlo mě, že to bude pod tim odkazem  Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
V shopu jsme udělali tři novinky. Postupně je popisuji níže. Kdyby Vám někomu v souvislosti s kteroukoliv z nich něco nefungovalo, budu rád, když mi napíšete.
1) Lepší věrnostní systém
Až doposud platilo, že zákazníci, kteří (pod stejným profilem) nakoupí za více než 2.000 Kč, mají o trošku výhodnější ceny. Aktuálně jsme to rozšířili tak, že můžeme velmi snadno tvořit velkou řadu různých "slevových pásem". Nově tak je rozlišeno, zdali zákazník zakoupil za více než 2.000 Kč (o kousek slevy navíc) nebo více než 5.000 Kč (o další kousek navíc, plus výraznější sleva na vybrané značky sportovní výživy a sportovního oblečení - u toho oblečení až 30 %). A také tam jsou pásma skrytá a to pro třeba velké zaměstnavatele, kteří u nás dojednají svým zaměstnancům nebo klientům slevy, pro vybrané skupiny zákazníků při nějakých individuálních akčních nabídkách, pro vrcholové sportovce apod.
Podrobnosti zde: https://obchod.ronnie.cz/pm-26-vip-programy
2) Doporučené výrobky
Protože řada zákazníků, kteří sportovní výživě ani strojům nerozumí, je z nabídky třeba 100 a více položek v kategorii řádně zmatená, přibyla možnost rozlišení, zda-li chcete vypisovat Všechny produkty nebo Jen doporučené. U těch doporučených je doplněno (po najetí na zelenou ikonku) vždy pár slov ode mě. Jinak je to zatím jen u proteinů, ale během pár dní doplním i jinde.
Ukázka zde: https://obchod.ronnie.cz/proteiny
3) Kolik lidí zakoupilo
A třetí věc, jen taková blbůstka mimochodem, u prodejnějšího zboží se pod tabulkou cen začne zobrazovat, kolik cca lidí si ho už zakoupilo. Inspiraci Alzou nepopírám, hodně moc se mi to tam líbilo.
Ukázka zde: https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
Vám bude věnována zvláštní péče (jakože myšleno vážně), to jsou právě některá ta "skrytá pásma". Ale reálně v provozu budou, až nás tady bude zase o kousek víc, protože na ně potřebuji nového kolegu/kolegyni, který by se o vše staral. A ten/ta je zatím v pořadí řešení... Tak zatím tam máš alespoň to nové pásmo 5000+.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Za mě palec nahoru jako obvykle. Jen Ronnie bych do budoucna uvítal podobný systém hodnocení jednotlivých příchutí a výrobků jako je u proteinů i u ostatních - gainery atd. Vím, že jsi říkal, že je to v plánu, tak tohle bych teď udělal dál. Předpokládám, že když už to takto výborně funguje u proteinů nebude problém zakomponovat to i jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Jj, tohle si uvědomuju, že hodně hoří, protože je to hodně využívaná funkce, škoda ji tam nemít: (.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | A co my věrní zákazníci, kteří nakoupili za více než 30 000 kč |
Take bych to uvital, a jsem rad ze Ronnie neco takoveho planuje :) diky
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 1:39 am Předmět: |
|
|
Ronnie už několikrát jsem o tom uvažoval. na škole máme plno cizinců, kteří taky rádi chodí do posilky a samozřejmě kupují doplňky (a v jejich případě je to celkem hodně doplňků, protože si toho většinou můžou dovolit finančně mnohem víc). Už několikrát jsem jim pomáhal s objednávkou – jako jeden z největších (teď nevím, možná největší) z eshopu by bylo fajn, kdyby byla nějaká anglická verze Ronnie. Nemyslím teď všechny články atd. ale alespoň základ eshopu, tak, aby si byl cizinec schopný udělat objednávku. Určitě by se ti to vyplatilo a pro ně by to taky bylo fajn. Navíc jen málo eshopu – vlastně nevím o žádném – u nás anglickou verzi má, takže pak už by jsi měl doslova monopol.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 5:13 am Předmět: |
|
|
Na tohle musím reagovat. Ronnie najdi si ty PM co sme si psali asi před 2 měsíci. Sem pořád tvůj dlužník a přesně tohle sem ti nabízel, opravdu by to stálo za to.... vydělaly by obě strany :D Cizinci i ty :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Kde se dá zjistit co je v pobočkách? jestli to teda jsou pobočky, chci si v Brně koupit nějaký hadry:)
A jinde si to koupit nemužu,složitosti s pracovním oděvem... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:23 am Předmět: |
|
|
Njn, vim kde nakupuješ.... ale proto když chceš nakupovat tady nakupuj v akcích, pak to vyjde přinejmenším stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Poslal jsem Ti motivační PMko. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|