Leelin P90X

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Leelin P90X  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Leelin P90X
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Leelaa

PříspěvekZaslal: pá listopad 29, 2013 7:48 pm    Předmět: Leelin P90X Odpovědět s citátem

Ahoj.

Konečně jsem se odhodlala k P90X. Trochu jsem s tím koketovala i před rokem, ale když jsem zjistila že je třeba hrazda, tak jsem se na to vykašlala. No a teď jsem na to narazila znova, zjistila , že se dá obejít bez hrazdy a tak jsem si ji koupila a začala jsem

Už mám za sebou dva týdny a opravdu doufám že mi to vydrží.

Co je pro mě nepřekonatelný problém, to je yoga. Našla jsem si že ji lidi nahrzují X2 yogou, že je kratší a svižnější. Dala jsem jí šanci včera a prostě to nejde. Hrozně mě to nudí a nebaví mě to.

Začala jsem i trochu kontrolovaněji jíst (mnimum pečiva a když už tak celozrného, nic tučného, smaženého, žádné sladkosti, víc ovoce, zeleniny)

Mým cílem je samozřejmě (jako u většiny žen) zhubnout. V mém případě tedy hlavně stehna, případně zadek.

Je mi 26, vážím něco přes 70 kg a měřím 164.

Genetika je neúprosná a přežírací stresové zkouškové období ve škole a nepravidelný režim v práci tomu zrovna nepřidali.

Kdyby měl někdo nějaké rady a tipy, případně recenze jak to probíhalo u vás, případně jak si výsledky držíte, sem s nimi (vím že se jedná o záležitost starou několik, let tak by tu mohl mít někdo kopmletní přehled)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 5:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám za sebou 90X i 90X2 a s jogou ti možná poradím. Chce to čas, než ji začneš milovat. Doporučuju cvičit podle X2 Yoga a sice asi tak půl hodiny, kdy skončí první fáze. Pak buď úplně skončit nebo přeskočit asi o 20 minut na třetí fázi, kde je protahování a to je už zase hrozně příjemné a uteče to. Je tam taky super trénink břicha.

Kdybys to chtěla nejak probírat víc, napiš PM. Myslím, že si toho ještě dost pamatuju :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 7:00 am    Předmět: Re: Leelin P90X Odpovědět s citátem

Joga je na P90X asi najťažším, ale aj najkrajším cvičením z celého P90X. Zo začiatku, kým telo nie je zvyknuté pália z toho nohy, trasú sa ako sú slabé, vtedy po sérii warior I a warior II som vynechával warior III a posunul video do ďalšej fázy. Keď si telo trošku zvyklo, tak asi po mesiaci a možno dlhšie, som pridal aj warior III a odcvičil kompletne od začiatku do konca celý program Jogy, a tie pocity na konci stoja za to. Keď si na konci len ľahneš ako mŕtvola a dýchaš, relaxuješ, naozaj príjemný pocit. Netreba sa toho báť, Joga z dvojky je o niečo ľahšia, a preto dávam prednosť joge z pôvodného P90X.
Leelaa

PříspěvekZaslal: so listopad 30, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastně jsem původně měla v úmyslu nahradit ji něčím jiným např. nějakým cardiem. Ale dát jí ještě šanci na půl hodiny bych mohla
Leelaa

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:32 pm    Předmět: 3. týden Odpovědět s citátem

Mám za sebou další týden. A i yogu. I když mi tedy už ten jeho upper dog leze krkem, musím uznat že se těch 30 min X2 dalo vydržet. Nicméně než si ji zamiluji asi opravdu potrvá (jestli vůbec.

Trochu se bojím o svou morálku v nadcházejících týdnech plných večírků, sešlostí a cukroví. Nebyl nejlepší nápad začínat před vánoci... ale třeba dokážu překvapit sama sebe a budu se držet spořádaně na uzdě..

změna od minulého týdne

- 0,5 kg (jupí)
+ 5 čokoládovejch figurek (fakt se stydim)
plyometrics jsem poprvé zvládla jakž takž se ctí a i mě to bavilo (škoda že příšt týden není na programu, ale asi nahradím jednu yogu)
zlepšení u kliků a treninků břicha

Rychle na stránku:

Přejdi na: