Ahoj.
Konečně jsem se odhodlala k P90X. Trochu jsem s tím koketovala i před rokem, ale když jsem zjistila že je třeba hrazda, tak jsem se na to vykašlala. No a teď jsem na to narazila znova, zjistila , že se dá obejít bez hrazdy a tak jsem si ji koupila a začala jsem
Už mám za sebou dva týdny a opravdu doufám že mi to vydrží.
Co je pro mě nepřekonatelný problém, to je yoga. Našla jsem si že ji lidi nahrzují X2 yogou, že je kratší a svižnější. Dala jsem jí šanci včera a prostě to nejde. Hrozně mě to nudí a nebaví mě to.
Začala jsem i trochu kontrolovaněji jíst (mnimum pečiva a když už tak celozrného, nic tučného, smaženého, žádné sladkosti, víc ovoce, zeleniny)
Mým cílem je samozřejmě (jako u většiny žen) zhubnout. V mém případě tedy hlavně stehna, případně zadek.
Je mi 26, vážím něco přes 70 kg a měřím 164.
Genetika je neúprosná a přežírací stresové zkouškové období ve škole a nepravidelný režim v práci tomu zrovna nepřidali.
Kdyby měl někdo nějaké rady a tipy, případně recenze jak to probíhalo u vás, případně jak si výsledky držíte, sem s nimi (vím že se jedná o záležitost starou několik, let tak by tu mohl mít někdo kopmletní přehled)