Kreatin ethyl-ester

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin ethyl-ester  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kreatin ethyl-ester
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Andrew123

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 5:01 pm    Předmět: Kreatin ethyl-ester Odpovědět s citátem

Zdravím, víte někdo jak je to s užíváním tohoto kreatinu? Vím, že klasický monohydrát se užíval 6 týdnů a pak se musel na pár týdnů vysadit. Platí to samé i u tohoto kreatinu nebo ho můžu užívat třeba rok v kuse? A ještě mám jeden dotaz. nechával jsem si dělat rozbor krve a měl jsem tam zvýšené nějaký hodnoty (kyselinu močovou 8,6, ALT 0,92 AST 0,68). Doktor mi říkal, že jedna z těch hodnot jsou ledviny a druhý játra. Je mi jasný, že nadměrný příjem bílkovin zatěžuje ledviny, je ale možný, že by kreatin ethyl-ester zatěžoval játra? Někdo mi říkal, že tento kreatin je nějaký "derivát alkoholu" a proto zatěžuje játra....Víte někdo o tom něco blíž??? Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matyse

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 7:07 pm    Předmět: Re: Kreatin ethyl-ester Odpovědět s citátem

Andrew123 napsal:
Je mi jasný, že nadměrný příjem bílkovin zatěžuje ledviny, je ale možný, že by kreatin ethyl-ester zatěžoval játra? Někdo mi říkal, že tento kreatin je nějaký "derivát alkoholu" a proto zatěžuje játra....Víte někdo o tom něco blíž??? Děkuji

Spíše že nadměrné bílkoviny zatěžují játru a CEE ledviny. U crea máš pít více vody, jinak dostávaj ledniny zabrat. Takže víc vody
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 11, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O kreatinu tu je velký topic. Nezakládejte nové, budou smazány.

Rychle na stránku:

Přejdi na: