|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
Nice, nechces si to tu petey vzit na starost? Tech bab, co maji uz z klitorisu penis tu bylo az az :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
a tak,bude to tu snad 50/50  aj take baby sa niekomu pacia, why not. Aj ked poznam jednu taku,a ona to bere s nadhladom, vie ako posobi na ludi a nevadi jej to (asi ako chlapi kultici na bezne zeny  ) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ja nechapu, ze mate potrebu tady na to reagovat. Kdyz me neco nezajima, nebo se mi to nelibi, tak na to nebudu koukat a reagovat. Ale tady to poplacavani se po zadech, ze se tu slezete jak svabi a budete si notovat, jak to je hnusny a takovy a makovy, to je fakt znamka kretenstvi. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
Aaa dost uz, zacina mi byt jnereza uz aj luto.. sam vojak v poli.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Aaa dost uz, zacina mi byt jnereza uz aj luto.. sam vojak v poli. |
Buď v klidu, tak se rozhodně necítím, a to, že se tu extrémy líbí jen mě mi nijak nevadí. Tak je to určitě úchylka, ale sáhněme si do svědomí, kdo z nás žádnou nemá u mě to tímhle končí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Ja jednoznacne predposlednu stihle pevne .... perfektne telo |
Jo ta jediná není muscle woman, takže sem fakt doteď nepochopil, proč sem chodíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
1  ...4...2..............3!!Ta vážně je spíš blátonožka.tentokrát to jsou hezký holky a ne monstra.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
Pretoze islo o vybratie tej baby ktoru pouzijes na jednu vec a 100x radsej budem santit s takouto nez s takou co sa budeme pretlacat alebo budeme porovnavat bicepsy. Mimo to vidno ze aj nejake svaliky ma. Vsetky su kocky ale 1 a 4 do tvare nic moc, 2jka je krasna a 3jka moze mat tvar akukolvek pri tej jednej veci ma to tankovat nebude.
Staci?
|
|
| nahoru |
|
 |
strejda.
|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Chodit do topiku muscle woman a divit se, že tady sou extrémě svalnatý ženský mně přijde jako vypít litr rumu a straašně moc se divit, že sem ožralej - takže demence.
Extrémě nabitý ženský se mně nelíbej (takovéj ideál Andreia Brazier poslední fotka na předchozí stránce) ale aby nějakej 17cti letý pako (nevim ten arabskej nick a nechce se mně hledat) napsalo, proč by měl mít respekt k ženským kulturistkám?To mně přijde jako vrchol arogance, debility, nevychovanosti a nevim všeho čeho ještě.Ty ženský sice vypadaj jak vypadaj ale to nic nemění na tom, co maj odmakáno a "oddietováno" a proto i když se mně nelíbej tak by mě moje slušnost a představa toho co pro to udělaly nedovolila tady psát nějaký urážky, raději držim hubu.Ale chápu, že mezi náma sou tací, kterým se to nelibí, vědí co tady najdou ale přesto sem lezou a maj potřeby sem psát příspěvky, který maj hodnotu někde kolem 0.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Hu  velmi pěkné
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|