|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
atms
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
Já musím říct, že The Mist (Darabont, 2007) je jeden z nejhorších filmů, které jsem viděl. Pokud samozřejmě počítám jen filmy s hodnocením 70%+ na čsfd.
Ani to nedokážu popsat. Nesnáším filmy, ze které čiší naprostá stupidita postav. A když už jsem si říkal, že horší už to být nemůže - hysterická fanatička, kterou měl někdo utlouct kladivem hned na začátku, trapné "monstra", "hele v garáží je chapadlo, nechoď tam, zabije tě", samozřejmě, že tam týpek šel - tak přijde úplný závěr filmu. Protože přece když vám dojde benzín a jste celkem bezpečně skryti v autě, tak logicky dojdete závěru, že musíte zabít všechny blízké včetně sebe.
Omlouvám se za nepřesnosti, už jsem to viděl celkem dávno a nemám ani sílu si na takovou blbost vzpomínat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 2:58 pm Předmět: |
|
|
Jo,ty monstra byla taková panoptikální a charaktery zbytečně černobílé, ale přesto ten film má skvělé napětí a dobře vybrané herce. No a ten konec už jsme tu zmiňovali. U mě nadprůměr. Co já nerad, to jsou blockbustery ala Pán prstenů, Fast and Furious, Hunger games (děsná sračka), Avengers, Transformers, ...prostě to co vládne kasám na celém světě..to je zlo pro mě. Já v záplavě té vizuální nakládačky nejsem schopen prominout debilitu scénáře. Možná tak u Expendables..ti jsou debilní, ale málo platné je to "liga vyjímečných"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
Já se přiznám. Na Avengers jsem byl v kině dokonce 2x, hlavně kvůli replikám Downey Jr. (toho herce fakt žeru) a několika dalším komickým momentům :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Já se přiznám. Na Avengers jsem byl v kině dokonce 2x, hlavně kvůli replikám Downey Jr. (toho herce fakt žeru) a několika dalším komickým momentům :)) |
Ví vaše matka, že halíte se v její závěs?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
Já je spíš jmenoval jako zástupce určité kategorie. Jmenovitě je jsem neviděl, nemám rád předělávky komiksu. Ale zase, když mě zklame první díl jakékoliv série už nejdu na jeho pokračování. Abych viděl všechny díly FaF jenom proto, abych jim dal odpad, to zase ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Jo,ty monstra byla taková panoptikální a charaktery zbytečně černobílé, ale přesto ten film má skvělé napětí a dobře vybrané herce. No a ten konec už jsme tu zmiňovali. U mě nadprůměr. Co já nerad, to jsou blockbustery ala Pán prstenů, Fast and Furious, Hunger games (děsná sračka), Avengers, Transformers, ...prostě to co vládne kasám na celém světě..to je zlo pro mě. Já v záplavě té vizuální nakládačky nejsem schopen prominout debilitu scénáře. Možná tak u Expendables..ti jsou debilní, ale málo platné je to "liga vyjímečných" |
Že by Pán Prstenů byla sračka s nelogickým scénářem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Vsak cely cas stacilo dat prsten orlovi, ten by zaletel nad mount doom a ukoncil to za 5 minut _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Johncreasy napsal: | | Jo,ty monstra byla taková panoptikální a charaktery zbytečně černobílé, ale přesto ten film má skvělé napětí a dobře vybrané herce. No a ten konec už jsme tu zmiňovali. U mě nadprůměr. Co já nerad, to jsou blockbustery ala Pán prstenů, Fast and Furious, Hunger games (děsná sračka), Avengers, Transformers, ...prostě to co vládne kasám na celém světě..to je zlo pro mě. Já v záplavě té vizuální nakládačky nejsem schopen prominout debilitu scénáře. Možná tak u Expendables..ti jsou debilní, ale málo platné je to "liga vyjímečných" |
Že by Pán Prstenů byla sračka s nelogickým scénářem? |
Ta sračka je v závorce za jiným filmem, nicméně není třeba znovu otevírat debatu na toto téma. Pro mě je Pán prstenů hloupá a nudná záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
Kazdymu se libi něco jiného to je jasny, někdo da filmu 90% je s toho tyden vedle a někdo zase ten samej film ani nedokouka a da tomu odpad. Třeba jestli je nekdo hotovej do aut tak ohodnoti rychle a zbesile vysokou známkou, kdezto me to absolutne nic nerika. Pro me prumerny akcni film.. Pan prstenu a to hlavne první dil je pro me urcite v top 10. Ten film ma proste všechno co mit ma pribeh, herecke vykony a to jak je to natocene perfektne to jen podtrhuje... Btw to vysoke hodnoceni od vas na mlhu me docela prekvapuje, asi se na to budu muset fakt podivat. Vzdycky jsem se na to dival jen kousek, když jsem třeba prepl program a na první pohled i podle toho co se tam odehrava to vypadalo dost Béčkově, ale mozna na tom teda asi něco bude no.  Jinak téma mimo horory. Ja mam hodne rad filmy o speciálních jednotkách, jakému filmu s touhle tematikou by jste dali vysoke hodnoceni? Pro me třeba slzy slunce jasne vede naproti tomu včera jsem videl francouzky film specialni jednotka a to byla teda katastrofa. Hlavne scena, kdy stoji vedle sebe jako banda rambu bez naznaku kryti a neohrozene strili po bande talibancu, která taktéž bez nejakeho kryti utika vstric palbe jako za Napoleona Bonaparteho..
Naposledy upravil yura dne út prosinec 03, 2013 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
Nemoze byt vsetko jednoduche ako zabitie draka v Hobbite. Nj takto by sa 99% filmov dalo vybavit a ludia by po 2 min isli z kina uz von, ni?  . To bolo teda ultra porovnanie LOTR s FnF. What?
Keby keby, co ty vies keby si ty chcel ist dat nieco znicit dade do Madarska a letom by si to mal za hodinku ako nic, tak by si asi nesiel keby lebo by ta zachytil monstrozny radar a cela armada by sla po tebe.. tak pojdes pekne pesi prepchas sa cez hranicu a nenapadne to tam hodis.
LOTR je sakra dobry pribeh, sakra dobre napisane (svojim stylom) a vytvoreny fantazijny svet prepracovany do najmensich malickosti.
O on to da do vreca spolu s fnf a marvelovskymi komiksami. Hmmm.
A sakra nevsimol som si predposledny post pred mojim. Neva, toto aj tak muselo prist po tom vyjadreni.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Nemoze byt vsetko jednoduche ako zabitie draka v Hobbite. Nj takto by sa 99% filmov dalo vybavit a ludia by po 2 min isli z kina uz von, ni? . To bolo teda ultra porovnanie LOTR s FnF. What?
Keby keby, co ty vies keby si ty chcel ist dat nieco znicit dade do Madarska a letom by si to mal za hodinku ako nic, tak by si asi nesiel keby lebo by ta zachytil monstrozny radar a cela armada by sla po tebe.. tak pojdes pekne pesi prepchas sa cez hranicu a nenapadne to tam hodis.
LOTR je sakra dobry pribeh, sakra dobre napisane (svojim stylom) a vytvoreny fantazijny svet prepracovany do najmensich malickosti.
O on to da do vreca spolu s fnf a marvelovskymi komiksami. Hmmm .
A sakra nevsimol som si predposledny post pred mojim. Neva, toto aj tak muselo prist po tom vyjadreni. |
To me taky docela ranilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
 Berserku, ok..doporuč mi nějaké filmy evropské produkce.
Jinak bezduchost Lotra holt shledávám blízkou adaptacím komiksu. Je mi líto pánové.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,zrovna koukám na starší klasiku,30 dní dlouhá noc.Slušný upírský film.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 03, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Co si myslis ze sa pozera len hollywood? Sa tu mame hrat teraz nato ze ake dobre filmy z europskych statov alebo domacu tvorbu pozname ako na zakladnej skole?
Hmla. Uz som zistil preco mi to je povedome, pretoze som to raz uz preklikal do polky potom vypol. Teraz som vydrzal klikat po 10sekundach az do konca. Ten film by si zasluzil lepsie sfilmovanie. Toto bola taka nizkorozpoctova nepodarena vec. Logika ludi ako keby skoncili max osobitnu skolu. A ten koniec, uplne najlepsi. Tento film pozerajte jedine ak ste kvalitne natahani.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|