Jo,ty monstra byla taková panoptikální a charaktery zbytečně černobílé, ale přesto ten film má skvělé napětí a dobře vybrané herce. No a ten konec už jsme tu zmiňovali. U mě nadprůměr. Co já nerad, to jsou blockbustery ala Pán prstenů, Fast and Furious, Hunger games (děsná sračka), Avengers, Transformers, ...prostě to co vládne kasám na celém světě..to je zlo pro mě. Já v záplavě té vizuální nakládačky nejsem schopen prominout debilitu scénáře. Možná tak u Expendables..ti jsou debilní, ale málo platné je to "liga vyjímečných"
Raději se podívám na podobnou rychlokvašku, která mě alespoň zabaví, než na rádoby horor, u kterého mám chuť roztřískat monitor.
Je ale pravda, že poslední Rychle a zběsile jsem nedokoukal, protože je to blbost.
Jinak téma mimo horory. Ja mam hodne rad filmy o speciálních jednotkách, jakému filmu s touhle tematikou by jste dali vysoke hodnoceni?
Samozrejme nejlepsi je brazilska Tropa de Elite, pojednavajici o BOPE (pokracovani je slabsi, ale i tak se na to koukat da)
Ta Mlha je totalni odpad, ale zabavna je ta smesnost - herci, efetky, scenar - takze se to dokoukat da.
Pan Prstenu je zajimavy predevsim svym jazykem, ktery do filmu nejde pochopitelne prenest, ale jinak je to takova vyzrala pohadka, pro velke deti. Ale nerikam, ze jsem nevidel vsechny dily v extended verzi aspon 10x :D
F&F jde uplne mimo me uz od druheho dilu. Ta hysterie kolem toho, ze skapal jeden z tech hercu je rekl bych nadhernou ukazkou prazdnoty ovcich uzivatelu socialnich siti.
No a na zaver bych doporucil 3 filmy, ktere jsem v posledni dobe videl a zanechaly ve mne neco navic:
1) nemecka Die Welle: I pres velkou skepsi studentu stredni skoly, se uciteli podari demonstrovat, jak jednoduche je, aby i v dnesni moderni spolecnosti vznikla totalita tak, ze o tom oni sami ani nevedi.
2) Rock'n'Rolla : Moderni akcni heistovka - kdo koho vlastne okrada? Spousta hlasek, intrik a zapamatovatelnych postav.
3) Moment to remember : korejska romantika o pomijivosti zivota a silne lasce - kouknete na to s mladou nebo budouci mladou. PS, breci u toho i MMA zapasnici :D
_________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
Co si myslis ze sa pozera len hollywood? Sa tu mame hrat teraz nato ze ake dobre filmy z europskych statov alebo domacu tvorbu pozname ako na zakladnej skole?
Hmla. Uz som zistil preco mi to je povedome, pretoze som to raz uz preklikal do polky potom vypol. Teraz som vydrzal klikat po 10sekundach az do konca. Ten film by si zasluzil lepsie sfilmovanie. Toto bola taka nizkorozpoctova nepodarena vec. Logika ludi ako keby skoncili max osobitnu skolu. A ten koniec, uplne najlepsi. Tento film pozerajte jedine ak ste kvalitne natahani.
Klid. Jen doporuč nějaký film evropské produkce, abych si udělal obrázek. Máš prý zkouknutou severskou klasiku, tak to musíš být odborník na Bergmana. Napiš, co se ti od něj nejvíc líbilo...třeba se shodneme. Ale klidně i někoho dalšího.
Naposledy upravil Johncreasy dne st prosinec 04, 2013 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Jo,ty monstra byla taková panoptikální a charaktery zbytečně černobílé, ale přesto ten film má skvělé napětí a dobře vybrané herce. No a ten konec už jsme tu zmiňovali. U mě nadprůměr. Co já nerad, to jsou blockbustery ala Pán prstenů, Fast and Furious, Hunger games (děsná sračka), Avengers, Transformers, ...prostě to co vládne kasám na celém světě..to je zlo pro mě. Já v záplavě té vizuální nakládačky nejsem schopen prominout debilitu scénáře. Možná tak u Expendables..ti jsou debilní, ale málo platné je to "liga vyjímečných"
Raději se podívám na podobnou rychlokvašku, která mě alespoň zabaví, než na rádoby horor, u kterého mám chuť roztřískat monitor.
Je ale pravda, že poslední Rychle a zběsile jsem nedokoukal, protože je to blbost.
FaF je fakt zoufalá tuppst.
Naposledy upravil Johncreasy dne st prosinec 04, 2013 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak to vypada, ze si po x letech pustim film s akcni hvezdou minulosti v pokrocilem veku. Všechny ty expendables a ostatní filmy s akcnima "dedkama" jsem prehlizel, ale tohle vypada docela slusne. Jako opravdovej akcni film bez nejakych rádoby ftipnych scének... http://www.csfd.cz/film/285618-sabotage/videa/
Tropa de elite je šmakózna záležitosť, dvojka mi prišla ešte o fúz lepšia a šla viac do hĺbky, skvelé filmy, obom by som dal za 10/10
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Eden Lake nepozerajte, potom budete mat len chut zmlatit kazdeho rozdrapeneho pubertaka ktoreho stretnete. Amadeusa som este nevidel, tak snad ma to skludni :)
Bergmana? Pochybujem ze som nieco od neho videl. A keby som mal aj nieco od neho pozerat, tak jedine ak by som to mal povinne v ramci semestralnej prace.
Tak to vypada, ze si po x letech pustim film s akcni hvezdou minulosti v pokrocilem veku. Všechny ty expendables a ostatní filmy s akcnima "dedkama" jsem prehlizel, ale tohle vypada docela slusne. Jako opravdovej akcni film bez nejakych rádoby ftipnych scének... http://www.csfd.cz/film/285618-sabotage/videa/
Tak kdyby těm dvěma dědkům šahali ti dnešní gerojové aspoň po kolena, dalo by se na ně i koukat. Ale myslím, že třeba na čtvrtého Ramba nemají Dwayne Johnson, Statham a Diesel dohromady.
Eden Lake nepozerajte, potom budete mat len chut zmlatit kazdeho rozdrapeneho pubertaka ktoreho stretnete. Amadeusa som este nevidel, tak snad ma to skludni :)
Bergmana? Pochybujem ze som nieco od neho videl. A keby som mal aj nieco od neho pozerat, tak jedine ak by som to mal povinne v ramci semestralnej prace.
Tak to máš ze severské kinematografie skouknuto velké hovno.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru