Tak to vypada, ze si po x letech pustim film s akcni hvezdou minulosti v pokrocilem veku. Všechny ty expendables a ostatní filmy s akcnima "dedkama" jsem prehlizel, ale tohle vypada docela slusne. Jako opravdovej akcni film bez nejakych rádoby ftipnych scének... http://www.csfd.cz/film/285618-sabotage/videa/
Tak kdyby těm dvěma dědkům šahali ti dnešní gerojové aspoň po kolena, dalo by se na ně i koukat. Ale myslím, že třeba na čtvrtého Ramba nemají Dwayne Johnson, Statham a Diesel dohromady.
Tak Dwayne, Diesel a jim podobne vůbec neberu vazne to je jasny. Srovnávat tyhle herce se slajem, Arnym nebo wylizsi to je zverstvo to je jasny, ale to nemeni nic na tom, ze ty nove filmy uz z mého pohledu nestoji za nic. Jo jsou herci jako Hackman, Ford, Eastwood a mozna bych ještě nekoho nasel, kterym to zeru a nemam problém oznamkovat film jako napr. gran torino 90%.. Kdezto ty parodie na akcni filmy co nataci v posledních letech Arny, Sly atd.. na to se nedokazu divat ani kdyby me za to někdo zaplatil. Jinak je me az do breku jak ty nase hvezdy starnou a nejhorsi na tom je, ze nevidim zadnou adekvatni nahradu za herce které jsem tady jmenoval, kteri dokazi z hovna udelat neskutecnej zážitek jen diky sve osobe...
áno, videl som, dobrý akčák, nič viac, nič menej, to sa s tropa nedá porovnávať, to sú kvalitatívne filmy o triedu inde, vôbec porovnanie je úplne mimo mísu, sorry a jasan Mesto bohov a pod., to ja mám všetko pozreté, výborné záležitosti tiež
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak Dwayne, Diesel a jim podobne vůbec neberu vazne to je jasny. Srovnávat tyhle herce se slajem, Arnym nebo wylizsi to je zverstvo to je jasny, ale to nemeni nic na tom, ze ty nove filmy uz z mého pohledu nestoji za nic. Jo jsou herci jako Hackman, Ford, Eastwood a mozna bych ještě nekoho nasel, kterym to zeru a nemam problém oznamkovat film jako napr. gran torino 90%.. Kdezto ty parodie na akcni filmy co nataci v posledních letech Arny, Sly atd.. na to se nedokazu divat ani kdyby me za to někdo zaplatil. Jinak je me az do breku jak ty nase hvezdy starnou a nejhorsi na tom je, ze nevidim zadnou adekvatni nahradu za herce které jsem tady jmenoval, kteri dokazi z hovna udelat neskutecnej zážitek jen diky sve osobe...
The grass was greener, the light was brighter, ...
Dobře Mablungu..dobře. Jenže to zároveň nevyvrací, že to může být pravda. A také je. Například tvrdit, že se dnes dělá lepší hudba než dřív....by bylo úsměvné. Ono na té nostalgické formulce leckdy něco bude.
Takže jakýkoliv film od Jet Lee. Muj nejoblíbenější je Fearless. Dále bych doporučil filmy které nosí v názvu Ip Man. A nakonec bych určitě doporučil můj oblíbený film z oblasti BU : Baramui Fighter ( o zakladateli kyokushin karate).
Dobře Mablungu..dobře. Jenže to zároveň nevyvrací, že to může být pravda. A také je. Například tvrdit, že se dnes dělá lepší hudba než dřív....by bylo úsměvné. Ono na té nostalgické formulce leckdy něco bude.
Hele, jak se vlastně "správně kriticky" hodnotí filmy? Pomiňmě to, že se většině lidí nelíbí fakt vyslovené sračky, třeba Pravá blondýna, filmy a la Americký ninja XXXXXIV, Žralok versus krokoželva, atd.
Beru, že máš nadíváno víc filmů, než my všichni dohromady. Ale jak se pozná, že dřív "ti" herci byli lepší, že dnes by "to" uvěřil málokterému, že Insidious je sračka, protože nemá nápad a kopíruje. Nemyslíš, že hodně kritiků či lidí hodnotícíh filmy je už trochu v bludném kruhu a z principu kritizuje, že je něco bez nápadu, bez originality?
Když to vezmu na jídlo, je to podobné. Já jdu do restaurace, která bude slušná. Dám si vývar a slepici na paprice. Je to dobrý, najím se, zaplatím a jdu. Stejně s filmem. Vyberu film, jdu do kina, podívám se, pobavím se a jdu. Dnes je všude plno samozvaných footbloggerů a filmových kritiků. V dané restauraci si nedají vývar, ale budou chtít consommé, nedají si slepici, protože původně byl přece coq de win a udělají scénu, bo v normální knajpě jsou konzumní a nemají vyhraněný styl restaurace. To samé lidi, co furt kritizují filmy. Furt je něco kopie, na hovno, přehrávají, blbej střih, není to pruda?
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
V dnešní době je totiž strašně cool něco kritizovat a nedělat to co dělají ostatní. Prostě debilní hipsteři. Akorát že těch hipsterů je už tolik, že je víc mainstream být hipster než být normální
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru