Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 518, 519, 520 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já zase uznám, že John nejspíš těch filmů viděl dost, to zase prrr. Ale i tak, co dělá mistra kritiky mistrem, o to tady jde.
yura

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
yura napsal:

Tak Dwayne, Diesel a jim podobne vůbec neberu vazne to je jasny. Srovnávat tyhle herce se slajem, Arnym nebo wylizsi to je zverstvo to je jasny, ale to nemeni nic na tom, ze ty nove filmy uz z mého pohledu nestoji za nic. Jo jsou herci jako Hackman, Ford, Eastwood a mozna bych ještě nekoho nasel, kterym to zeru a nemam problém oznamkovat film jako napr. gran torino 90%.. Kdezto ty parodie na akcni filmy co nataci v posledních letech Arny, Sly atd.. na to se nedokazu divat ani kdyby me za to někdo zaplatil. Jinak je me az do breku jak ty nase hvezdy starnou a nejhorsi na tom je, ze nevidim zadnou adekvatni nahradu za herce které jsem tady jmenoval, kteri dokazi z hovna udelat neskutecnej zážitek jen diky sve osobe...

The grass was greener, the light was brighter, ...

Dneska davaj na COOLu podle csfd nejlepe hodnocenej film.
http://www.csfd.cz/film/2294-vykoupeni-z-veznice-shawshank/
Presne něco takového jsem mel na mysli. Kolik podobných filmu v hlavni roli s novejma hercema , které dokážou opravdu chytit za srdce bylo v posledních letech natoceno? Pribyly efekty, ale to je tak všechno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak já zase uznám, že John nejspíš těch filmů viděl dost, to zase prrr. Ale i tak, co dělá mistra kritiky mistrem, o to tady jde.

To nebylo na Johna, ale tak obecně..
atms

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:

Dneska davaj na COOLu podle csfd nejlepe hodnocenej film.
http://www.csfd.cz/film/2294-vykoupeni-z-veznice-shawshank/
Presne něco takového jsem mel na mysli. Kolik podobných filmu v hlavni roli s novejma hercema , které dokážou opravdu chytit za srdce bylo v posledních letech natoceno? Pribyly efekty, ale to je tak všechno.

Problém je v tom, že když se objeví "podobný" film, tak ostatní nadávají, že to už tu jednou bylo. Sice vím, jak to myslíš, ale Shawshank je dost specifický film.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Old vs new. Na starych sme vyrastali na novych si musime zvyknut. Ale na takeho Baleho, Hardyho, Brolina, Fassbendera, Gostlinga (no homo), staro novsieho Idrisu Elbu.. a este dost dalsich, tak na nich sa pozerat da. Na vacsinu sa neda, ale nastastie vacsina filmov je odpadov a toboz nove czsk filmy. Okrem dokumentarnych.

ad kumsty v telke: Keby robili prieskum tv ludi, tak vacsina ludi by prepla na akcnu tretotriednu kravinu najlepsie so seagalom a pozerali vsetky reklamy nez keby mali pozerat filmy co su hodnotene medzi najlepsimi. Pretoze podla nich su tie filmy blbosti, ako to moze niekto natocit, to je kravina. Atd.
yura

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Old vs new. Na starych sme vyrastali na novych si musime zvyknut. Ale na takeho Baleho, Hardyho, Brolina, Fassbendera, Gostlinga (no homo), staro novsieho Idrisu Elbu.. a este dost dalsich, tak na nich sa pozerat da. Na vacsinu sa neda, ale nastastie vacsina filmov je odpadov a toboz nove czsk filmy. Okrem dokumentarnych.

ad kumsty v telke: Keby robili prieskum tv ludi, tak vacsina ludi by prepla na akcnu tretotriednu kravinu najlepsie so seagalom a pozerali vsetky reklamy nez keby mali pozerat filmy co su hodnotene medzi najlepsimi. Pretoze podla nich su tie filmy blbosti, ako to moze niekto natocit, to je kravina. Atd.
Pocky pocky na nemilosrdnou spravedlnost mi nesahej. Nico vic nez zákon taky hodne slusne. Je pravda, ze jsem asi ovlivnen tim, ze jsem nejakou dobu aikido trenoval, ale i tak jsou to podle me paradni akcnaky. Ovšem ty novejsi silenosti, kde všichni letaji vzduchem a Seagal tam vypada jako kdyby mu někdo strcil kompresor do prdele a pobodalo ho hejno vcel to uz se opravdu neda sledovat. Ostatne viz muj post o filmech natocenych v posledních letech akcnima hvezdama z devadesátých let.. Btw Bale je u me pan herec. Jiste ze se najdou herci jako Damon, Depp a par dalších co za něco stoji, ale to jsou vetsinou 40tnici a urcite je nepovazuju za nove herce... Proste je doba kdy ti naši Fordove, Hackmanove, Eastwoodove, De Nirove atd.. jdou do duchodu a nejakej ten patek po nich zbude dira...
atms

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balea mám taky hodně rád, ale tomu už taky táhne na 40. Je pravda, že tu asi není nikdo okolo 30 let, kdo by měl stejné kvality nebo charisma jako herci ze starší doby, které zmiňuješ.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak jsem shlédnul Sinister a že by to byl tak skvělý horor, jak jste tu někteří říkali, to teda nevím. Nebylo to špatné, atmosféra slušná, ale představuju si něco lepšího, kde se budu fakt bát :-)...
atms

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sinister se mi taky nelíbil. Hodně mě z nových hororů oslovil The Conjuring. Insidious 1 taky nebyl špatný.
Jinak ještě k těm hercům - Napadl mě Jake Gyllehaal. Toho mám rád.
Riku

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakea mám taky rád, ale nejradši mám asi Toma Hardyho.
Mě teď tak napadlo, co bylo na výkonu Heatha Ledgera v roli Jokera tak super? Každej se z toho mohl zbláznit, mě zrovna Dark Knight moc nebavil
atms

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby Heath nezemřel v průběhu natáčení, tak by se o něm možná takhle nemluvilo. Jako určitě to nezahrál špatně, ale zase si nemyslím, že neustálý smích a olizování se z něj dělá super herce. Roli Jokera ale zahrál skvěle.
Pokud je řeč o hereckých výkonech v konkrétních rolích, tak miluju Claire Danes v seriálu Homeland
Cratach

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne jak psal Mablung, tohle sou fotrovsky kecy ve stylu "jóó, to, to a to uz se dneska nedelaaa".

S poctem nakoukanejch filmu, naposlouchany hudby, a s vekem se divak/posluchac stava logicky o dost narocnejsim a z ceho by byl pred 10 lety hotovej, tak to je pro nej v soucasnosti "hmmm, ujde to".

Navic vytahovat nejlepsi filmy svoji doby a rikat, ze proti tomu dneska davaj v kine sracky ... sorrry, ale kazdej clovek aspon s kouskem mozku si musi uvedomit, ze i se Shawshankem slo ten rok do kin stovky jinejch filmu, z nichz spoustu byly nepochybne hrozivy sracky, na ktery se nastesti zapomnelo.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je samozřejmě pravda že originalita jde dolů (ona šla dolů už tak před třiceti lety). Je to přirozené. Film je přes sto let staré médium a lidé měli sto let na to, aby se snažili vymyslet maximum zápletek. Vymyslet novou je těžké. Ale stále se dá natočit dobrý film založený na dobrých dialozích. Případně, na kvalitní výpravě či efektech. Třeba taková Gravitace je asi příběhově sračka, ale vizuálně? Je potřeba si uvědomit, že současné vizuální možnosti jsou podobná (ale pravda, menší) revoluce jako přechod na barvu nebo zavedení zvuku. Až přijde plnohodnotné 3D domů, bude to slast.
Já osobně úpadek filmů či herců nesleduju. Každý rok se objeví pár kvalitních filmů které mě skutečně potěší. Herecké výkony nejsem schopen hodnotit, ale nezdá se mi že by vše směřovalo k venezuelské telenovele. Spíše si myslím, že jsme si všichni zvykli na špičku a vyžadujeme jí od každého filmu. Zatímco pravdou je, že srovnáváme filmy natočené za rok či dva s filmy natočenými za předchozích padesát let.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těžko říct, jestli za to může jen geniální scénář a dobré vedení Nolanem, ale každá scéna s Ledgerovým jokerem mi přijde naprosto dokonalá, každý výraz, mimika, věta, gesto, postoj... i když jsem ten film viděl řekněme 15krát, pořád nacházím další a další detaily, kterých jsem si předtím nevšiml. Za mě nejlepší herecký výkon a ztvárnění postavy, které jsem kdy viděl.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá prosinec 06, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně jde i o to, že před dvaceti, třiceti lety se točilo určitě míň filmů a lidi je zkoukli tak maximálně v kině. Dnes je filmů plná prdel a určitě polovinu z nich diváci vidí doma stažené z netu. K tomu si přidejmě, že 70% z nich to vidí na nějaké malé úhlopříčce nejlépe s reprákama od pc, no to zážitku a hodnocení taky moc nepřidá.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 518, 519, 520 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: