| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zztop
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 2:20 pm Předmět: Sójové kostky |
|
|
Zdravím, mohu jíst sójové kostky syrové ? Zkusil jsem sníst jednu a je to Ok, ale nevím co na to trávicí systém pokud to není uvařené a snědl bych tak celý balíček. Nevíte někdo? Když si to uvařím, tak je to na pogrc.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:00 pm Předmět: Re: Sójové kostky |
|
|
| zztop napsal: | Zdravím, mohu jíst sójové kostky syrové ? Zkusil jsem sníst jednu a je to Ok, ale nevím co na to trávicí systém pokud to není uvařené a snědl bych tak celý balíček. Nevíte někdo? Když si to uvařím, tak je to na pogrc.
Díky |
ja to taky jedl jako chipsy a porad ziju :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:02 pm Předmět: Re: Sójové kostky |
|
|
| zztop napsal: | Zdravím, mohu jíst sójové kostky syrové ? Zkusil jsem sníst jednu a je to Ok, ale nevím co na to trávicí systém pokud to není uvařené a snědl bych tak celý balíček. Nevíte někdo? Když si to uvařím, tak je to na pogrc.
Díky |
Neumřeš, ale tvoje okolí asi jo
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| zztop napsal: | | takže mohu ? :) |
jasne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem to zobal jako bramburky, ale nadýmání apod. na sebe nedají dlouho čekat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Taky jsem to zobal jako bramburky, ale nadýmání apod. na sebe nedají dlouho čekat. |
Nadýmání se snižuje vařením a ideálně přes 30 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
proč sem píšete takové kraviny jako sójové kostky za syrova,..... já blbec to te´d určitě budu zkoušet,.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | P4hill napsal: | | Taky jsem to zobal jako bramburky, ale nadýmání apod. na sebe nedají dlouho čekat. |
Nadýmání se snižuje vařením a ideálně přes 30 minut. |
Jojo, ale já to zkoušel jako syrové, aby to křupalo...příště už radši uvařím kuřecí
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 7:44 am Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Bara napsal: | | P4hill napsal: | | Taky jsem to zobal jako bramburky, ale nadýmání apod. na sebe nedají dlouho čekat. |
Nadýmání se snižuje vařením a ideálně přes 30 minut. |
Jojo, ale já to zkoušel jako syrové, aby to křupalo...příště už radši uvařím kuřecí |
vař ve vývaru nebo bujonu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
Ono to syrové není tak hnusné.. :-o
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
Bara: díky za tip, je fakt, že já je vařený ještě snad ani neměl.
Tenkrát jsem četl doporučení si něco podobnýho dávat místo křupek atp na nějaké eng stránce. Tak jsem to zkusil no. Ale tohle bude dobrý namíchat s normal masem do číny třebas
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem snědl balík sójových kostek jak křupky a nemám břicho jak palumbo a chutná mi to mnohem víc než, když to uvařím (i s bujonem). Vlastně mi to tak i vyhovuje ,bo neni čas čekat, než se to udělá. Na zahraničním fóru jsem četl, že někdo si to dělá v teplém mléku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |