|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zdenyy
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Tom3 napsal: | 00 hovno zdravych tuku, bilkovin jak prase... |
Tak jeste jednou kdyz jsi muj post prehlidl |
Myslím že tuku čím míň tím líp ještě na sobě nějakej ten tuk mám
pokud jsem to spávně pochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
Nene, rozlisuj zdravej a ten spatnej tuk.. zdravej napr. orisky, seminka a takovy, nic z toho tam nemas..
http://kulturistika.ronnie.cz/c-9432-vyziva-v-jeji-jednoduchosti-tuky-i.html _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenyy
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
aha tak to jo no nemám.. :D pomohly by vysušené banány..? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
No, myslim ze ne
spis oleje - olivac, repkovej..
orisky - vsechny mozny nesoleny, neprazeny
avokado, olivy.. je toho dost na vyber
+ ryby, alespon 1x tydne pokud to pujde _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenyy
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | No, myslim ze ne
spis oleje - olivac, repkovej..
orisky - vsechny mozny nesoleny, neprazeny
avokado, olivy.. je toho dost na vyber
+ ryby, alespon 1x tydne pokud to pujde |
Ok dík jinak žádné výčitky.?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
No o hubnuti (chces zhubnout ne?) jsem se nikdy nejak nezajimal, nebyla potreba.. ja bych tam videl akorat zbytecne moc bilkovin.. ale nejsem nejakej mástr na stravu, takze by to chtelo nazor jeste nekoho vzdelanejsiho v oboru _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 5:21 am Předmět: |
|
|
| Zdenyy napsal: |
aha tak to jo no nemám.. :D pomohly by vysušené banány..? :D |
jo, sušený banány jsou fajn, ale bacha... to co máš běžně v musli třeba nejsou sušený, ale smažený. Opravdový sušený seženeš většinou jen ve zdravé výživě a cenově jsou trochu jinde, ale i chuťově :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenyy
|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | No o hubnuti (chces zhubnout ne?) jsem se nikdy nejak nezajimal, nebyla potreba.. ja bych tam videl akorat zbytecne moc bilkovin.. ale nejsem nejakej mástr na stravu, takze by to chtelo nazor jeste nekoho vzdelanejsiho v oboru |
| jachym napsal: | | jo, sušený banány jsou fajn, ale bacha... to co máš běžně v musli třeba nejsou sušený, ale smažený. Opravdový sušený seženeš většinou jen ve zdravé výživě a cenově jsou trochu jinde, ale i chuťově :) |
Né hubnout né hubl jsem 2 roky... teď chci nabírat.
ná ja musli nemám rád navíc bych je musel jest suchy poslední dobou když si dám čistě mlíko po*** z něj :/[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
Ahaa  podle me tam mas moc peciva zbytecne, nahrad ryzi,testovinama,vlockama..
trochu snizit bilkoviny, pridat vajca misto te sunky.. kdyz nebudes pribirat tak pridat na sacharidech a tak dal _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenyy
|
Zaslal: po prosinec 16, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Ahaa podle me tam mas moc peciva zbytecne, nahrad ryzi,testovinama,vlockama..
trochu snizit bilkoviny, pridat vajca misto te sunky.. kdyz nebudes pribirat tak pridat na sacharidech a tak dal |
No měl jsem strach že mám sacharidů už moc.. Takže přidám sáček. :D Dobře takže kdybych místo nějakýho pečiva hodil uvařená vajca šlo by to..? :D U bylkovyn uberu jeden sáček.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|