|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Chystám se pořídit nějak doplňky a mezi nimi by se mi líbil i mulťák. Rozhoduju se mezi Universal Animal Pakem nebo Armor-V od MP. Je mezi nimi rozdíl dvou stovek. Je tenhle rozdíl hodně znát na kvalitě ? |
Ani s jedním chybu neuděláš, ještě doporučuju Nexgen od Reflexu. A řekl bych, že Armor-V a Nexgen budou pro tělo o něco lépe využitelné. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kenyxxx1
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
Já používám na klouby Glucosamine Chondroitin od značky Reflex tak doporučuji :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Cetl jsem jen zacatek, zbytek ne.. a pise se tam o NORMALNICH NECVICICICH LIDECH
Tady jsi na foru o posilovani, kde asi ty naroky na vitaminky budou vyssi.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
tak ted zkus třeba rok ty tabletky vitaminů nejíst, jestli na sobě poznáš nejaky negativni důsledky.
Stačí si přečist třetí odstavec
"Obezitolog a přednosta III. Interní kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Štěpán Svačina tvrdí, že jde o vyhozené peníze. „Pokud není u konkrétního člověka prokázán nějaký deficit, což je při běžné české stravě téměř vyloučené, pokud ten člověk nemá nějakou nemoc trávicího traktu, tak jsou vitamíny nesmysl.
A to ti řekne skoro každej doktor i když mu řekneš že jsi drsnej kulturista kterej strašne dře
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
co si predstavujes pod beznou ceskou stravou? zase se tu mluvi o normal lidech..
Jako ja nerikam ze multivitamin je nejakej ultra super, ale ja ovoce moc nesnim, skoro zadny, takze bych treba deficit mel, nevim _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: po prosinec 02, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
No právě že kulturistická strava je daleko lepší než bežná a i ta stačí.
Já nejím vubec nic, jen vyjímečně C anebo B komlex kdyz se jednou začas ožeru
A Po 10 letech posilovaní bez vitaminů v tabletach (ani ovoce a zelenimu moc nejim) jsem zdravej jako rybička
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
- moje stávající suplementace je malta, céčko a mulťáj (vše s ohledem na cenu-měsíčně za to nedám přes 200kč -ty vitamíny sponzoruje máma- prodává v lékárně)
ale. POTŘEBUJU KLOUBNÍ VÝŽIVU, kterou už mi ochotna platit není, proto prosím o tip.. fakt nemám 600kč na měsíc jen na kloub. výživu.... klidně do pm
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
| max100 napsal: | No právě že kulturistická strava je daleko lepší než bežná a i ta stačí.
Já nejím vubec nic, jen vyjímečně C anebo B komlex kdyz se jednou začas ožeru
A Po 10 letech posilovaní bez vitaminů v tabletach (ani ovoce a zelenimu moc nejim) jsem zdravej jako rybička |
vidiš. a já když vitamíny v těch 'SATANOVÝCH' tabletkách nejím, tak sem nachlazený 2x za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
Micus6: Já se snažím vychytat vždycky nějakou slevu, takže teď si třeba kupuju joint drink, ale nevím do jaký míry to je dobře, nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem to tu psal vickrat.. hydrolyzovany kolagen - zaklad kloubni vyzivy - cca 300-350kc/kg..
Davkovat cca 10-20g denne, po kouskach.. kdyz budes mit penize navic, potom az glukosamin,chondro.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | - moje stávající suplementace je malta, céčko a mulťáj (vše s ohledem na cenu-měsíčně za to nedám přes 200kč -ty vitamíny sponzoruje máma- prodává v lékárně)
ale. POTŘEBUJU KLOUBNÍ VÝŽIVU, kterou už mi ochotna platit není, proto prosím o tip.. fakt nemám 600kč na měsíc jen na kloub. výživu.... klidně do pm |
na 4fittness hydro kolagen - 250kc/kg
pripadne jeste + glukosamin - 59kc/100g
a na 100 dni mas kloubni vyzivu jak pro kona :)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so prosinec 07, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | micus6 napsal: | - moje stávající suplementace je malta, céčko a mulťáj (vše s ohledem na cenu-měsíčně za to nedám přes 200kč -ty vitamíny sponzoruje máma- prodává v lékárně)
ale. POTŘEBUJU KLOUBNÍ VÝŽIVU, kterou už mi ochotna platit není, proto prosím o tip.. fakt nemám 600kč na měsíc jen na kloub. výživu.... klidně do pm |
na 4fittness hydro kolagen - 250kc/kg
pripadne jeste + glukosamin - 59kc/100g
a na 100 dni mas kloubni vyzivu jak pro kona :) |
to jo, dík za tip! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|