| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sir Akreb
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 9:29 pm Předmět: Box |
|
|
Narostou z bouchání ruce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
tarzos
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Já z boxu narostl tak, že se skoro nevejdu do veří.. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 10:38 pm Předmět: Re: Box |
|
|
| Sir Akreb napsal: | | Narostou z bouchání ruce ? |
Box je aerobní sport vynikající k hubnutí. Ne k získání svalové hmoty. Takže ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Ne box urcite neni aerobni sport.Tedy rozhodne nebudes pri zapase ci sparingu v aerobnim pasmu tepove frekvence,pokud dokazes boxovat aerobne,tak mas mou poklonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 12:49 am Předmět: Re: Box |
|
|
| Mablung napsal: | | Sir Akreb napsal: | | Narostou z bouchání ruce ? |
Box je aerobní sport vynikající k hubnutí. Ne k získání svalové hmoty. Takže ne. |
Mablungu věnuj se radši konspiračním teoriím, politice, pokecej si o hadrech se Spazikem nebo tak něco...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | Ne box urcite neni aerobni sport.Tedy rozhodne nebudes pri zapase ci sparingu v aerobnim pasmu tepove frekvence,pokud dokazes boxovat aerobne,tak mas mou poklonu. |
OOps, stane se. Na závěru to nic nemění
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Dle mě nenarostou. Jako zpevníš, díky posilování na treningu jistě nějaký tvar získáš, ale nebude to pracka a la kulturista.
Samozřejmě jde i o váhovku. Když porovnáš nějaký welter třeba s Tysonem, tak rozdíly najdeš _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Mě za 6-7let kickboxu a boxu taky ruce nenarostly :D (z boxu jsem doufala, že mi narostou pěkný velký ramena a nic :D ), jen jsem si při takovém množství tréninků, které byly velmi náročné držela pěkně váhu, o cca 10kg méně než dnes a to jsem si dávala po tréninku gainer :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Akreb
|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
a jde tedy dohromady posilka + box ? protože Když naberu nějakou tu hmotu v posilce nespálí se to při tréninku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
Já ted mluvím jen za sebe: cvičil jsem ve fitu a nabral svaly. Začal jsem s boxem, byl jsem díky fitku zatuhlý, tak jsem fitko dal chvíli k ledu. Během čtvrt roku jsem díky boxu zhubnul, nějaké svaly padly. Markantně se zvýšila kondička.
Takže dohromady to jde, ale asi jak co. Mě se osvědčilo k běžnému výbušnému posilování v boxu doplnit to silovým posilováním ve fitku (dřepy, mt, shyby, bench).
Jistě to tu někdo doplní, já na box chodím cca dva roky, jsou tu daleko zkušenější bijci. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Sir Akreb napsal: | | a jde tedy dohromady posilka + box ? protože Když naberu nějakou tu hmotu v posilce nespálí se to při tréninku ? | urcite to jde ale musis si ujasnit priority bud chces mit velky ruce nebo byt dobry v boxu ono boxovat s 45 cm pazourou je dost namahavy. ale urcite to neni nemozny je hodne boxeru co maj pracky vic nez slusny
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
to je jasne, heavyweight na tom bude inak ako lightweight a podobne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po prosinec 09, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Sir Akreb napsal: | | a jde tedy dohromady posilka + box ? protože Když naberu nějakou tu hmotu v posilce nespálí se to při tréninku ? |
Koukni na Vladimira Klička....dle mě doost slušná postava ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |