PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:

pomane: technika mych drepu je v poradku, ale mozna bys mel natocit video a ukazat mi jak je jeste zlepsit. Predem diky za tvuj expertni nazor, samozrejme ocekavam, ze k tomu expertovani mas evropske a americna vzdelani.

Petr

Bohužel nemám jsem popelář...

Neber si to osobně Petře,poslední dobou jsem zlý na soustu trenérů,ať už jsou to naši bývalý reprezentanti a trénujou kondičáky v posilovně, nebo trenéři extraligovejch týmů (tam je prudim kůli mládeži,pro vrcholový sportovce mám jistý pochopení:). Ale prostě děcka a lidi kteří cvičí kondičně, jedno v jakym sportu,mam cvičit tak aby se neničili zdraví.

A když uděláš ukázkový vidět tak na něj musí bejt ukázková technika a ne ta prasarna co na něm je. Podívej se co ti tam dělá trup u toho...

BTW. Je dobře že se vzděláváš,ale tu anatomii nohy si ještě zopákni,trochu si to pomatal dohromady
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
12/3/13

mrtvy tah

15x95lbs
10x135lbs
8x225lbs
3x315lbs
10x405lbs hight intensity

done.

cizo, jde to nahoru zatim, za rok 300kg?

Skvělý přístup k tréninku ,mám rád minimalistický přístup k tréninku,takže na objem zvolíš Squats+Deadlift+Bench a před případnou soutěží např. 12-16 týdnů hodit ''klasičtější přístup'' a procvičíš svaly více cviky (zakl.+izol.) z více ůhlu,super.......

Můžeš vyzkoušet i reverse pyramid kdy dáš jeden pracovní set (max. úsilí do vyčerpání)
a potom dáš přestávku 3-5 minut a dáš ještě jeden set s váhou nižší o cca 10-15% a uděláš stejný počet op. jako v prvním pracovním setu nebo skončíš o jedno opakování méně než tolik kolik si dal v tom prvním setu.

Byl bych zvědavý i na tréninkové video.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady jen 4 opacka, testoval jsem crossfitove kotouce :D

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 5:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč máš ty obvazy na lýtkách?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvuli vysokemu tlaku.

Haha, delam si srandu, mam je proto, abych si neustale neodrival holene tyci, pze si porad oteviram strupy a je to nechutny, tyhle strupny dost pomahaji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Duvodem tohodle videa, je poukazat na to, jak jsou crossfitove kotouce matouci pro necvicici populaci. Kdyz nekdo kdo necvici, uvidi tohle video, predstavi si, ze tam je nalozeno tisic kilo, ale ve skutecnosti je to jen 180kg. Dost casto vidam na netu videa jak tam maj lidi "narvany" dva kotouce, a ostatni je obdivujou jak strasne silni jsou:D ale chytry clovek vi, ze tam je prd nalozeno.
Palec077

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zas obdivuju jak můžeš to co máš na videu nazývat mrtvý tah. Btw: nedokážu si představit 10x184kg.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
Já zas obdivuju jak můžeš to co máš na videu nazývat mrtvý tah. Btw: nedokážu si představit 10x184kg.

nejak nechapu tvuj prispevek. Je to 180kg, ne 184kg. A co se ti nelibi?
mirus

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Duvodem tohodle videa, je poukazat na to, jak jsou crossfitove kotouce matouci pro necvicici populaci. Kdyz nekdo kdo necvici, uvidi tohle video, predstavi si, ze tam je nalozeno tisic kilo, ale ve skutecnosti je to jen 180kg. Dost casto vidam na netu videa jak tam maj lidi "narvany" dva kotouce, a ostatni je obdivujou jak strasne silni jsou:D ale chytry clovek vi, ze tam je prd nalozeno.

I tak je to slušný. Já jsem si taky myslel, že je tam kvicht skoro 300, kotouče klamou. Tak to bych dal i já to su rád :-), držím palce v pokračování.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:

a ja zas obdivuju takove chytroliny jako jsi ty, natoc sem ten spravny mt, vsichni se urcite radi priucime.
kubaz

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak na tom videu je videt tak velke hovno a ne technika mrtvoly, dobre hejty tu rozjizdite, svet je kurva nespravedlivej co nekdo se ma dobre v usa, ma praci ktera ho bavi a k tomu peknou zenskou, chapete to, ze vas ma naprosto na haku ?
GodlikeX

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
vsak na tom videu je videt tak velke hovno a ne technika mrtvoly, dobre hejty tu rozjizdite, svet je kurva nespravedlivej co nekdo se ma dobre v usa, ma praci ktera ho bavi a k tomu peknou zenskou, chapete to, ze vas ma naprosto na haku ?

kubaz napsal to,co jsem chtel napsat uz dlouho.
Jsem tu teprve chvili ale tento log sleduju a nechapu proc se vam porad neco nezda.
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GodlikeX - tipujem,ze to bude pakostovym posobenim na fore este z dob predtym ako odisiel do usa, ale to uz si tu pamata malokto ale drzim mu palce, pokial robi to co ho bavi a je stastny,preco ne
Palec077

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já pakostovi jeho americký sen nezávidím, ani neřeším poměry jak si kdo žije. Chtěl jsem poukázat pouze na odrážení činky od země. V podstatě neudělal ani 1 opakování mrtvoly, ale každému vyhovuje něco jiné a očividně nemá zas tak špatné výsledky. Jen to už není mrtvý tah..

Jinak vlkisekk tady je moje video tahů. To otáčení hlavy neni v pořádku a snažím se to konečně odstranit, ale mrtvole se to snad přibližuje víc.

Určitě to nebyl útok na pakostu, jeho log čtu rád.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kluci, pohoda.
Palce, ja to neberu jako utok, jen jsem proste nechapal tvuj prvni prispevek.
Jak jsem psal, testoval jsem crossfitove kotouce tak jsem s cinkou trochu vic pinkal o zem, pze to dost peruje. Jinak mrtvolu zacinam ze stojanu, protoze po 2 letech trapeni se s podnima zadama, tahy ze zeme me bolej na spodku, kdyz zacinam ze stojanu, necitim to tolik.

Jinak rad zacinam cviky s plne kontraktovaneho svalu, protoze mi to umozni pouzit trosku vic vahy vs kdyz je cvik zacat z plneho protazeni svalovych vlaken. Priklad

Zvednes vic na drepu kdybys zacinal z uplne spodni polohy (plne protazeni svalu, nejslabsi ucinnost svalu nebo ze stoje, coz je plne kontraktovana svalova pozice na dany cvik a tim i sval zacina z nejsilnejsiho postaveni. Mrknete do toho kluci, je to docela zajimava literatura.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: