|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | micus6 napsal: | | trošku bych vytknul cenu....ikdyž vydělávající člověk asi 650kč za kilo proteinu dá |
Mně naopak ta cena přijde v pohodě, když vezmu že to je 90% protein a porovnám ho s WPC80 za 600,-. Spíš bych vytknul absenci většího balení a malou nabídku příchutí. |
No ono wpc se ale da sehnat 2kg za 990 myslim,'ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | A když jsem v tom hodnocení toho, co piju já, tak po včerejším Isobeefu ještě Ultra Speed 80 Fair Power.
- o jeho složení toho už bylo napsáno asi hodně, každopádně co se mi na něm líbí je doopravdy extra rychlá stravitelnost;
- mám vanilku, vždy do 200 ml studené vody (těch 200 ml je doporučeno i na obalu), protein je instatní, tzn. zkoušel jsem ho míchat i vidličkou a rozpustí se; každopádně stejně to většinou párkrát protřepu; pění úměrně té instatnosti (tzn. minimálně), rozpouští se (asi jak jinak, než) bezchybně;
- chutná mi a to hodně; dokonce tak, že na něj skoro žádný den nezapomenu a to je u mě co říct:);
- jsem u něho zvědavý i na reakce ostatních, protože mně hodně sedí. V e-shopu se první reakce zákazníků začnou objevovat (na základě těch automatických anket) cca do týdne, jinak chodí tam dost dotazů na vzorky - ty by měly být už někdy teď během pár dní nebo týdne či dvou, tak pak rád budu posílat.
|
Já ho mám doma v zásobě (3x) a piju ho denně na svačinu a s gainerem po tréninku. Moc dobrý, až dojde, kúpim další. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
Nutrend Whey Core 100 - koupil jsem si velké piksly biscuit a borůvka a otevřel zatím borůvku, protože je to po dlouhé době trochu exotičtější příchuť, ke které jsem se odhodlal. Druhá věc, Nutrend dává malé odměrky, takže jsem se tentokrát dobře podíval, jaké je doporučené dávkování, protože na prvním dojmu dost záleží. Musím říct, že mě mile překvapila, fakt mě takhle ovocná chuť chutná. Rozpustnost je lepší než u docházejícího Matrixu a Cellucor Cor-performance whey proteinu. Byla to dobrá koupě.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Jo, není problém, jen nedokážu říct, jestli to bude ještě tento týden. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Taky si jedu Nutrend Whey Core 100 uz par mesicu a velka spokojenost _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
Muzu rict ze whey core biscuit je super. Jednoduse super.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Daymoon až načneš biscuit, tak hoď report (klidně stačí osobně do PM), mám ho taky a ještě čokoládu, ale asi začnu čokoládou, tak abych věděl, na co se můžu tešit |
Zacinas zas cvicit nebo jak,..:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
max100
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
tak jakej je ten whey core 100, půlka píše že super, půlka humus
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
100 lidí = 100 chuťí, ale stačí se podívat co je to zač a musí ti být jasné, že je to kvalitní protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
ja sem si opet koupil COR-Performance Whey v prichuti Cinnamon Swirl
whey core? to je co? diky nechci _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
Whey Core 100 je oblíbený čím dál tím více, v minulém měsíci udělal u nás docela slušný rekord a to už i jeho předchozí čísla byla hodně vysoká.
Ostatně v TOP 3 se drží, myslím, stabilně non-stop.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ja ho mám taky...s příchuti biscuit
Příchuť je dobrá, složení si myslím taky, a přenést protein z pixly do šejkru už neí věc jenom pro robota v uzavřené místnosti  (narážím na to, že už tolik nepráší)
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út prosinec 10, 2013 7:11 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, oblíbil jsem si pistacii, připomíná mi dětství a zmrzlinare a cena v snesitelne hladině
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|